• Hedvábné a kašmírové věci špičkově zpracované ve vynikající kvalitě za rozumnou cenu.

Kdysi jsem si našla internetový obchod, kde jsem kupovala kvalitní věci z kašmíru a hedvábí, které byly kvalitní a nebyly předražené. Pak mi ten obchod ale zmizel. Musím říci, že ve Vašem obchodě jsem našla více než plnohodnotnou náhradu. Dokonce na některé věci (kašmírové šály s hedvábím) jsem předtím nenarazila. Navíc to není drahé - obchodní řetězce s módou prodávají daleko dráž věci, které se kvalitou ani provedením s touto nabídkou vůbec nemohou porovnávat.

Vše perfektní, proaktivní komunikace,
    PS: Markéto děkuji :-)

• Rychlost vyřízení objednávky neuvěřitelná, takhle rychle prakticky do druhého dne
    • Krásně zabalený dárek

Rozhodně si opět něco pro radost zakoupím, určitě tuhý krém, který je excelentní

Rychle dodani

• Nádherné balení a ojedinělá prezentace na nejvyšší úrovni.

Když jsem si balíček rozbalil, byl jsem potěšen nejen samotným zbožím, ale s jakou péčí byl balíček připraven. S takto vysokou úrovní jsem se v ČR ještě nesetkal. Vřele doporučuji.

Všechno bylo v pořádku

Hedvábné ložní prádlo prostě nemá chybu. Doručeno rychle a včas.

S obchodem jsem velmi spokojená, nemohu nic vytknout.

Zboží dorazilo včas, krásně dárkově zabalené, takže jsem ho neviděla -
    uvidí ho až obdarovaní pod stromečkem

rychlost, spolehlivost, pěkně zabaleno

Objednávala jsem poprvé a jsem velmi spokojená - krásné a kvalitní zboží, pečlivě zabalené, obratem doručené. Ráda si u Vás zase objednám.

• Velmi rychlé vyřízení objednávky. Zboží velmi hezky zabalené a navoněné (-:

• rychlé doručení

Ráda zde nakupuji. Zboží vysoké kvality, stejně tak zabalení balíčku. Nakupuji opakovaně a děkuji tímto eshopu za přístup k zákazníkům.

kvalitní zboží a rychlý nákup.

Nakupuji opakovaně a vždy jsem velice spokojena.

Pokud si zaplatím dobírku a musím stejně zaplatit elektronicky, tak to hodnotím jako podvod na zákazníka.

Reakce obchodu White Orchid

děkujeme za Vaši reakci, avšak vůbec nechápeme, co myslíte. Zákazník si vždy sám při vytvoření objednávky volí platbu a dopravu pro svou objednávku. U platby se rozhoduje mezi platbou předem a dobírkou. Rozdíl v nich je ten, že u platby předem se platí předtím, než eshop zboží odešle a u dobírky platí až při převzetí zboží. To, jak platba proběhne (převodem, kartou, hotově) už nemění nic na faktu, zda šlo o platbu předem či dobírkou.
    Vy jste si objednal a vybral platbu dobírkou a tu jste také měl. Zda platíte kartou či hotově je jen způsob provedení dobírky.
    Děkujeme za pochopení.

• rychlé a perfektní dodání

• rychle doruceni
    • krasne balene

S velkou pravděpodobností Balíkovna zásilku ztratila. Na žádném depu se ji zatím nepodařilo nalézt.