Rychlé dodání a milý dáreček
Rychle doručenu, krásně zabaleno, vše bez problému, určitě doporučuji
Rychle doručení
Luxusní baleni -
- rychlost, přehlednost, ochota
Oceňuji rychlé vyřízení objednávky a doručení zboží. S hedvábným šátkem samotným jsem velmi spokojena, je opravdu krásný.
- Rychlé dodání, skvělá komunikace, zboží co jinde nekoupíte.
- Komunikace s obchodem skvělá, rychlost dodání, doporučuji
- Povlak na polštář ještě nemohu hodnotit, je to dárek
- Přehledný sortiment
- Nádherně zabaleno
- Dobrá komunikace a rychlé odeslání
- Hedvábný šátek mi přišel v jiném balení než bylo foceno na eshopu. Dost mě to rozladilo, protože to byl dárek pro vrchní manažerku nadnárodní firmy, a záleželo mi velmi na balení, díky kterému mě také šátek na poprvé zaujal. Na e-shopu se píše: "Dárkové balení je součástí šátků", šátek sice v balení přisel, ale v jiném, a složený, ne uvázaný. Bohužel nebyl prostor cokoliv měnit, protože hodinu od doručení jsem odjížděla na letiště. Myslím, že by bylo dobré eshop sladit s tím, v čem šátky skutečně chodí.
Reakce obchodu White Orchid
Dobrý den, děkujeme za Váš komentář. Mrzí nás, že jste byla rozladěná, avšak dárkové balení máme přesně vyobrazeno na našem eshopu. Dokonce je tam vyfocené a u toho napsané zdarma od nás dostanete: dárková krabička se jmenovkou a foto dárkové krabičky. Takže je to poměrně precizně popsáno. Ale pokud zákazník tyto informace nečte, tak za to my opravdu nemůžeme. To Vás pak může rozladit bohužel spousta věcí.
Hedvábné šátky balíme nejprve do hedvábného papíru a poté do dárkové krabičky, kam přikládáme ještě tištěnou kartičku, takže se domníváme, že jsou dostatečně reprezentativní. Šátky se vždy skládají, nikdy se nezasílají uvázané, to je běžná praxe na celém světě. Zřejmě jste nabyla dojmu při prohlížení fotografií, kde jsou šátky různě vyobrazeny (někdy i na dárkovém podnosu), že to je dárkové balení. Fotografie produktů jsou k tomu, aby si zákazníci uměli lépe představit, jak vypadá šátek zavázaný a jak vypadá, když je rozložený.
Jinak naše autorské šátky mají ještě lepší a dražší dárkové balení, ale vzhledem k tomu, že jste vybírala nejmenší a nejlevnější šátek z naší nabídky, tak tam se dává standardní dárkové balení, které jsem popsala nahoře.
Tak doufáme, že jste vybrala dobře a že šátek udělal obdarované radost.
Hezký den přejeme z WHITE ORCHID -
spokojenost s celkovým přístupem
- Přehledný e-shop
- Kvalitní výrobky
- Moc milá vstřícná komunikace
- Rychlé doručení
- rychlé dodání
- vše přišlo v pořádku
- zboží je další den u Vás na adrese
Zajímavý sortiment, zboží předané dopravci ještě týž den, drobný, ale zajímavý dárek navíc. Perfektní shop.
- produkt skvělý
Zboží dorazilo rychle a v pořádku. Pěkně zabalené a vypadá kvalitně, ale to ukáže až čas.
- Krásný šátek.
Solidní a rychlé jednání
- Rychlost, hezké balení, kvalitní produkt
- rychlé solidní jednání, krásné a bezpečné balení