V tomto obchodě nemá smysl objednávat, zboží nemají nikdy skladem a čekáte dlouho, i když slibují, že zboží přijde zítra...
- Rychlost dodání
Obchod na nic zboží jsem zaplatil 28.09.2024 a dnes je 4.11.2024 a zboží je v nedohlednu !!! Nedoporučuji si zde objednávat!!!
- Dlouhá dodací lhůta
10.10. 2024 učiněna objednávka. Do dnešního dne tj. 1.11.2024 zboží nemám. Termín pro odeslání dle mailu byl konec 43. až začátek 44. týdne. Objednávku dnes emailem ruším.
- Velmi robustní konstrukce
- Stabilní
- Vysoká nosnost
- Rozměr tak akorát
- Vzal jsem koupit již dávno.
- Objednano vice nez pred tydnem a po zbozi ani stopa.
- Na email a telefon nikdo nereaguje
Kdo ma rad nesmyslne cekani, at objedna bez vahani!
vše ok funguje dobře
Velmi spokojený
- Nabízené zboží nebylo skladem 2x zrušena objednávka.9
- spolehlivý, pružný, spokojenost!
Zboží doručeno později než bylo objednáno
- rychlost doručení
No asi mají čas . Naposledy co jsem u nich něco obědnal
vše ok
Reakce obchodu Vyprodeje24.cz
děkujeme za kladné hodnocení, které nás velmi těší.
Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz -
Nechápu, jak se můžete ptát na vaše služby, když zboží nedorazilo?!
Reakce obchodu Vyprodeje24.cz
moc se omlouváme, ale nedokážeme ovlivnit, kdy vám Heureka pošle dotazník na naše služby.
Vaše objednávka se předávala dopravci ještě v expediční lhůtě a to v 5. pracovní den od vytvoření vaší objednávky.
rychlé dodání,dobrá komunikace
Reakce obchodu Vyprodeje24.cz
děkujeme za kladné hodnocení, které nás velmi těší.
bez komunikace :-(
Reakce obchodu Vyprodeje24.cz
standardní expediční lhůta je 1-5 pracovních dnů, s termínem doručení do 2 pracovních dnů od přepravce.
Vaši objednávku jsme předali dopravci již 5. pracovní den, je tedy zcela v termínu.
O zpoždění jsme vás tedy kontaktovat nemuseli. V den, co jsme zboží předali dopravci, tak vám přišel e-mail o předávce zásilky.
Super s poluprace
- žádná
- i když tam zavoláte a máte dotaz na produkt skladem a zeptáte se na termín dodání, jste informovaní, že dodací lhůta je 1-5 pracovních dní a pátý den Vám přijde email, že zboží bude doručeno cca o 2 týdny později. Stalo se mi to u obou dvou objednávek. Takže velká nespokojenost. Ale hodnotící dotazník Vám pošlou včas a i když zboží ani nedodali. Tento obchod doporučuji těm, co mají rádi nekorektní jednání.
Nedoporučuji
Reakce obchodu Vyprodeje24.cz
moc se omlouváme. Ano standartní expediční lhůta je 1-5 pravocních dní, ale o zpoždění jsme vás informovali již 2. expediční den, jen co jsme dostali informace.
Zboží jsme vám vydali v lhůtě, která byla uvedená v e-mailu o zpoždění.
Zákaznická podpora Vyprodeje24.cz