Luxusní nádherné,pečlivě zabalené s dárečkem v podobě slevy na příště a samolepku ,krabička závazná mašličkou Vhodné dát hned jako dáreček ,Výrobky nadčasové krásné , funkční Doporučuji e

Ahoj,

moc děkujeme za nádhernou recenzi! Jsme rádi, že Tě naše balení i Vušky tak potěšily. Dáváme si záležet, aby každý detail byl dokonalý – o to víc nás těší, že to oceníš. Nadčasová krása a funkčnost našich Vušek je něco, co nás žene kupředu. Budeme se těšit na Tvůj další nákup!

Karolína

nakupovali jsme poprvé, jinou zkušenost zatím nemáme. Došlo k nepředvídatelnému drobnému zdržení , byli jsme včas informováni a jsme tedy spokojeni. Délka dodací doby nám nezpůsobila žádný problém.

Ahoj, Ingo,

děkujeme za upřímnou zpětnou vazbu a za to, že jste se rozhodli u nás nakoupit! Moc nás těší, že i přes drobné zdržení jste byli spokojeni s naší komunikací. Věříme, že se k nám opět vrátíte a příště už bude vše na jedničku.

Mějte se moc hezky.

Jsem spokojená

Ahoj,

děkujeme za hodnocení! I když hodnocení není úplně nadšené, vážíme si Tvého názoru. Pokud bys měl/a nějaký tip na zlepšení, rádi si ho vyslechneme – stačí nám napsat na [email protected].

Rychlé dodání, krásné kabelky

Ahoj,

děkujeme za milou recenzi! Moc nás těší, že jsi spokojený/á s rychlým dodáním i našimi krásnými kabelkami. Sleduj nás na Instagramu www.instagram.com/vuch_cz, ať Ti neuniknou žádné novinky a inspirace.

Vždy 100% spokojenost

Ahoj, Andy,

děkujeme za tak krásnou recenzi a za Tvoji věrnost! Moc nás těší, že jsi s námi vždy spokojená. Budeme se snažit i nadále splnit všechna Tvá očekávání.

• Vše skvěle popsáno , přeměřeno , nafoceno

Ahoj, Pájo,

moc děkujeme za pochvalu! Jsme rádi, že popisy, míry i fotky Vušek splnily Tvoje očekávání. Děláme maximum, aby sis u nás mohla vybrat pohodlně a s jistotou. Mrkni také na naše novinky na www.vuch.cz/Zeny/Novinky/, určitě Tě něco zaujme. Těšíme se na Tvůj další nákup!

Karolína

• měli, co jsem potřeboval
    • akceptovatelná cena

Ahoj,

díky za recenzi! Jsme rádi, že jsme měli vše, co jsi potřeboval, a že jsi spokojený s cenou. Budeme se těšit, až k nám zase zavítáš.

Měj krásný den.

Karolína

• Jsem spokojená, rychlé dodání a pěkné věci.

Ahoj, Milo,

moc děkujeme za Tvoje info! Jsme rádi, že jsi spokojená, a těší nás, že rychlé dodání i naše Vušky splnily Tvá očekávání.

Karolína

Rychlost dodání, pekne a kvalitní zboží, dobra komunikace, super zabaleni

Ahoj, Leni,

moc děkujeme za tak krásná slova! Těší nás, že jsi spokojená s rychlostí, kvalitou našich Vušek i balením. Komunikace se zákazníky je pro nás prioritou, a tak máme radost, že ji oceňuješ. Budeme rádi, když se k nám zase vrátíš! Inspiraci na další Vušku najdeš na www.vuch.cz.

• Zboží dorazilo v pořádku
    • Vyber zboží
    • Pravidelné akce
    • Nelze bezplatně vrátit (ani v případě reklamace)

Ahoj,

děkujeme za zpětnou vazbu! Moc nás těší, že zboží dorazilo v pořádku a že jsi spokojený/á s naší nabídkou i akcemi.

• Rychlé jednání.

Ahoj, Leni,

děkujeme za pochvalu! Rychlost je pro nás důležitá, a tak nás moc těší, že jsi spokojená. Pokud chceš mít přehled o našich novinkách a akcích, sleduj nás na sociálních sítích – najdeš nás na www.facebook.com/vuchczech a www.instagram.com/vuch_cz.

Vše v pohodě super jednání vše ve vysoké kvalitě obchodu dávám 100%

Ahoj,

moc děkujeme za úžasnou recenzi a 100 % hodnocení! Tvoje spokojenost a pochvala kvality nás moc těší. Budeme rádi, když se k nám zase vrátíš – třeba najdeš další Vušku, která Ti udělá radost.

Měj se hezky.

Karolína

• spokojenost,zboží doručeno v pořádku

Ahoj,

moc děkujeme za Tvoji recenzi! Jsme rádi, že jsi spokojený/á a že Vuška dorazila v pořádku. Budeme se těšit na Tvůj další nákup. Podívej na náš web na www.vuch.cz – najdeš tam spoustu nových věcí!

• Rychlé dodání

Ahoj,

děkujeme za stručné a milé hodnocení! Rychlé dodání je pro nás prioritou, a moc nás těší, že jsi spokojený/á. Budeme rádi, když se k nám zase vrátíš.

Karolína

Zaplatila jsem předem,měla jsem čekat,stále nedodáno,čekala jsem,zrušila .

Hezký den,

moc nás mrzí, že došlo k této nepříjemné situaci, a víme, že chyba byla na naší straně. Chtěli jsme přejít na automatizovanou linku, což bohužel způsobilo prodloužení expedice. Expedici jsme již vrátili do původního režimu a nyní zvládáme stejně rychle jako dříve. Ujišťujeme Vás, že uděláme vše pro to, aby se podobná situace již neopakovala.

Vedoucí našeho zákaznického centra Vás bude navíc kontaktovat telefonicky, aby se Vám osobně omluvil. Pokud bychom Vám mohli s čímkoli pomoci, neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro Vás.

Iva

• Nakupovala jsem již několikrát a vždy velká spokojenost, krásné zboží a i zabalení s mašlí je moc milé

Ahoj, Jani,

moc děkujeme, že se k nám vracíš a za tak milou recenzi! Jsme rádi, že Tě naše Vušky a balení s mašlí těší. Těšíme se na Tvůj další nákup a věříme, že si zase vybereš něco, co Ti udělá radost.
    Nezapomeň se podívat na naše novinky na www.vuch.cz/Zeny/Novinky/ – najdeš tam spoustu krásných kousků!

Krásný den.

Karolína

Rychlé dodání. Nádherně zabaleno. Kabelky i batohy jsou nádherně zpracované.

Ahoj,

moc děkujeme za krásnou recenzi! Těší nás, že jsi spokojená s rychlým dodáním i balením. Kabelky a batůžky děláme s láskou, a o to víc nás potěší, když to oceníš. Budeme se těšit, až se k nám zase vrátíš

• Žádná
    • Obě objednávky jsou zpožděné. Jako dárek k narozeninám to nevyšlo. Dodávka zboží byla na webu slibována do dvou dnů, nikde problém a po týdnu mám jen dvě omluvy, že zboží bude dodáno opožděně.

Hezký den, Anno,

Iva

• Krásně zabaleno v krabici s mašli

Ahoj,

děkujeme za milou zpětnou vazbu! Moc nás těší, že Tě naše balení potěšilo – rádi děláme radost do posledního detailu. Doufáme, že si svou Vušku užíváš!
    Pokud plánuješ další nákup, mrkni na naše novinky na www.vuch.cz – určitě Tě něco zaujme.

Karolína

Zboží nedorazilo,ani nebylo vyexpedováno,ačkoli byl při objednání avizován termín 13
    11.2024.

Hezký den, Ivano,