Objednávku jsem zrušil pro konec splatnosti faktury - objednané zboží nepřišlo. Naštěstí jsem neplatil předem.
Dobrý den pane Kučero,
Domnívám se že jste spletl společnosti u nás jste si objednal zboží na dobírku. Platíte při převzetí zboží na výdejním místě.
Pěkný den přeje tým vládce mopu.cz -
Po objednání a okamžitém zaplacení zboží přišel jen email o potvrzení objednávky a zaplacení jinak dál žádná reakce obchodu, zboží dosud nemám
Reakce obchodu Vládce mopu
velice děkujeme za objednávku situace byla dořešena. Stále pracujeme na zlepšeních. Budeme se těšit na příští nákup.
Pěkný den přeje tým VládceMopu.cz -
- Obchod inzerovat, že má zboží ve více kusech na skladě. Objednávku zrušil, protože zboží neměl. Klamání zákazníka.
Dobrý den paní Lásková,
Nikde neuvádíme kolik je aktuálně ks skladem. Pokud klient s objednávkou před vámi navýší svůj požadavek na dodávané zboží a produkt se vyprodá musí další klient počkat na naskladneni. Čekat jste nechtěla tím pádem byla objednávka stornována.
O naskladneni vás budeme informovat případně sledujte aktuální nabídku. Komplikace nás mrzí a omlouváme se za ní.
Pěkný den přeje tým vládcemopu.cz -
Zboží, vedené jako skladem, jsem ani po měsíci od platby neobdržela a obchod nekomunikuje
Dobrý den paní Kulhová,
Byla jste informována e-mailem a telefonicky jste situaci řešila s kolegyní pokud chcete není problém nahrát sem komunikaci a přepis hovorů.
Velice nás zpoždění mrzí navrhli jsme jiné alternativy a zeptali se zda počkáte.
Dnes jste objednávku zrušila a prosíme pokračujte dle obchodních podmínek.
Snad budete příště spokojenější.
Pěkný den přeje tým vládcemopu.cz -
Zboží stále nedorazilo.
Dobrý den paní Mynářová,
Zboží bylo odesláno na uvedené výdejní místo.
Pěkný den přeje tým vlascemopu.cz -
- Zaplaceno elektronicky a zboží ještě nemám.!!!!!!!
Dobrý den paní Drahošová,
Kolegyně vás informovala e-mailem i SMS o potížích české pošty s doručením zásilek . Pokud váš balík nenajdou odešleme vám jej opětovně.
Za komplikace se omlouváme a situaci řěšíme.
Pěkný den přeje tým vládce mopu -
Zboží jsem objednal trvalo několik dnů než mi obchod dal vědět co a jak a pak nakonec mi psala manažerka obchodu že zboží které jsem si objednal není skladem hlavně že na stránkách mají zboží skladem klamou lidi proto obchod nedoporučuji!!!!!!!!!
Dobrý den pane Trubac,
Kolegyně vás informovala ohledně nedostupnosti daného produktu a navrhla alternativní. Bohužel jste nabídku nevyužil a následně byla objednávka stornována.
Omlouváme se za komplikace příště budete snad spokojenější.
Pěkný den přeje tým VladceMopu.cz -
- Bohužel ni po týdnu, jsem zásilku neobdržela, zato již podruhé vyplňuji spokojenost zákazníka. Již jsem psala včera i dotaz na firmu, co je s mojí zásilkou, ale bohužel odpovědi jsem se nedočkala žádné. Takto solidní firma nejedná. Jsem velmi nespokojená s touto firmou.
Nespolehlivá firma, velmi, velmi nespokojený zákazník. U této firmy již nikdy neobjednám.
Dobrý den paní Šotková,
Mrkněte do mailu i do spamu informaci jsme vám zasílali. Kolegyně vás bude zítra kontaktovat telefonicky.
Pěkný den přeje tým vladcemopu.cz -
- čekala jsem na zboží asi 3 neděle. Bylo mi řečeno, že balík ztratila pošta. Sdělila jsem, že v tom případě si objednám zboží někde jinde a požadovala jsem vracení peněz. Peníze mi nevrátili a ani se k tomu nemají. Velmi nedoporučuji tento obchod.
nedoporučuji tento obchod. Hrozné jednání.
Dobrý den paní Pecková,
aby jsme vše uvedli na pravou míru . Objednávku jste si zadala na osobní odběr v Praze na našem skladě, než jsme Vás zastihli abychom domluvili zaslání na výdejní místo k Vám do Chrudimi bohužel to chvilku trvalo a ve výsledku jste si zásilku ani nevyzvedla a balík se vrátil zpět. Prosím postupujte dle obchodních podmínek.
Přejeme pěkný den a doufáme, že příště budete spokojenější.
Tým VládceMopu.cz -
Dlouhá dodací doba
Dobrý den paní Frischová
velice děkujeme za objednávku zboží bylo dodáno. O zpoždění jste byli informováni e-mailem. Budeme se těšit na příští nákup.
Pěkný den přeje tým VládceMopu.cz -
- zboží nepřišlo, z obchodu se nikdo neobtěžoval sdělit, zda objednávka byla vyřízená apod. Anatat
Reakce obchodu Vládce mopu
Kolegyně s vámi již situaci řešila . Omlouváme se za komplikace. Jako omluvu přijměte 5 %slevu na další nákup . Stačí zadat sleva5%do poznámky.
Pěkný den přeje tým VládceMopu.cz -
- na internetu napsáno zboží skladem a sklad prázdný
Dobrý den pane Sosnovský,
Sklad není prázdný na objednávku jste spěchal a českou poštou opravdu vysavač druhý den doručen nebude . Je nám líto, že jste objednávku stornoval . Pro další nákup máte slevu 5% stačí ji zadat do poznámky.
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
Už mi 4x poslali fakturu co mi zásilka bude stát, ale asi se ještě z obchodu neodlepila a tak zatím jen 13 dní čekám na vyexpedování z obchodu. A už mám hodnotit?
Dobrý den pane Kytko,
Vaše objednávka byla odeslána na výdejní místo pošty jak jste požadoval.
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
Nebyli schopní dodat zboží během 5 dnů, aniž by to se mnou jakkoliv komunikovali.
Dobrý den paní Kalná ,
Vaše objednávka přišla těsně před Vánoci . Bohužel kvůli našim kapacitám nebylo možné objednávku dodat dříve. Nabídli jsme Vám expedici v tomto týdnu čehož jste nevyužila a Vaši objednávku jsme stornovali.
Omlouváme se za zdržení a komplikaci příště budeme rychlejší.
Pěkný den a mnoho úspěchů v novém roce Přeje Tým VládceMopu.cz -
- Ceny a sortiment
- 7.11. objednano a zaplaceno kartou (zbozi skladem). 14.11. jsem musel telefonicky zjistovat, co je s objednavkou a bude-li kdy dorucena
Dobrý den pane Goro,
Děkujeme za objednávku Vaše hodnocení nás mrzí. Nicméně na závozu jsme dle telefonického rozhovoru domluveni.
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
S vaší službou jsem velmi nespokojena stran doručení zboží. Objednala jsem 31.10.2023 a do dnešního dne tj 6.11.2023 jste ji nepřivezli. Na druhou stranu bych chtěla pochválit paní Radku Hatinovou která mi okamžitě reagovala na email a mojí otázku "kdy nám zboží dojde na adresu" a odepsala s vysvětlením proč se tak ještě nestalo. Jak sama přislíbila, zboží by mělo přijít 7.11.2023 v dopoledních hodinách...
Dobrý den paní Nejmanová,
Mrzí nás tato recenze . O všem vás kolegyně informovala a zboží bylo doručeno dle dohody. Bohužel rozvozy jsou plánovány dle vytíženosti a lokalit.
Děkuje a přejeme pěkný den . Tým VládceMopu.cz -
zboží zatím nedorazilo
Dobrý den pane Šveci,
děkujeme za objednávku Vaše teleskopická tyč byla odeslána prosím počkejte na informaci od dopravce. Přijde Vám e-mail a také bude volat řidič aby se s Vámi domluvil na termínu a čase doručení.
Kdyby bylo cokoliv v nepořádku volejte na tel:+420 734 161 914 .
- Klamou!!!
Sviňárna!
Vážený pane Blažku,
děkujeme za recenzi ale dovolte mi se ohradit v žádném případě jsme nikdy klienty neklamali!
V naší 13. leté historii byli a budou i nadále naše služby poskytovány s co největší pečlivostí a ku spokojenosti našich klientů, kterých si nesmírně vážíme.
Vždy jsme dostáli s vím závazkům vůči klientům za co hovoří 30 000 našich spokojených zákazníků.
Nevím čím jste byl tak pohoršen, Vaše objednávka byla stornována.
Pokud se Vám zvon na toalety, který jste vybíral nelíbil nebo nevyhovuje velikost a barva vyberte si jiný z alternativ, které jsme Vám poskytli.
Nákup skoro za 5 tisíc, dárek zdarma který nebyl
Dobrý den pane Mrnuštíku,
velice děkujeme za objednávku. Budeme se těšit na příští nákup. Pokud dárek chyběl velice se omlouváme přijmněte jako omluvu 5% slevu na další nákup do kolonky poznámka napište jen sleva 5%.
27. 6. 2023 objednáno zboží, které bylo 27. 6. 2023 uhrazeno
9. 7. 2023 zpráva o tom, že objednávka byla vyřízena
13. 7. 2023 marně čekáme na zprávu o tom, že si můžeme zboží vyzvednout.Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den paní Řezáčová,
děkujeme za objednávku a recenzi . Vaše objednávka byla vyřízena a odeslána na Vaše výdejní místo Velká Bíteš, Lánice 30 (Vinotéka nápoje). nemáme informace, že by bylo něco v nepořádku.
Zítra vás budeme kontaktovat ohledně nastalé situace jistě najdeme řešení.
Pěkný den přeje tým VládceMopu.cz