Nákup skoro za 5 tisíc, dárek zdarma který nebyl
Dobrý den pane Mrnuštíku,
velice děkujeme za objednávku. Budeme se těšit na příští nákup. Pokud dárek chyběl velice se omlouváme přijmněte jako omluvu 5% slevu na další nákup do kolonky poznámka napište jen sleva 5%.
27. 6. 2023 objednáno zboží, které bylo 27. 6. 2023 uhrazeno
9. 7. 2023 zpráva o tom, že objednávka byla vyřízena
13. 7. 2023 marně čekáme na zprávu o tom, že si můžeme zboží vyzvednout.Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den paní Řezáčová,
děkujeme za objednávku a recenzi . Vaše objednávka byla vyřízena a odeslána na Vaše výdejní místo Velká Bíteš, Lánice 30 (Vinotéka nápoje). nemáme informace, že by bylo něco v nepořádku.
Zítra vás budeme kontaktovat ohledně nastalé situace jistě najdeme řešení.
Pěkný den přeje tým VládceMopu.cz -
Přestože dodavatel sliboval dodání do 31.5., do dneška 5.6. ještě nedorazilo, i když je zaplacené
Dobrý den paní Holubová,
Veškeré informace byli zaslány e-mailem prosím o kontrolu i spamu. Žádný termín neslibujeme informace o doručení jsou informativní a upřesňují se dle skladové zásoby a oblasti rozvozů do vyřízení také zasáhl víkend vaši objednávku evidujeme 4 dny. O nedostatečném množství jednoho produktu jsme vás informovali .
Omlouváme se za komplikace budeme se vás snažit opětovné kontaktovat i telefonicky .
Pěkný den přeje tým vladcemopu.cz -
- Žádná komunikace
Dobrý den pane Neužile,
zboží Vám již bylo doručeno osobně jste jej převzal . Pokud bylo něco v nepořádku neváhejte nás kontaktovat.
Přeji pěkný den a těšíme se na příští nákup.
Tým VládceMopu.cz -
Vzhledem k špatní zkušeností ohledné dlouhodobého čekaní na objednávku obchod vládce mopu nedoporučuji.
Jsme 2-krat objednávaly zboží které bylo doručené později.
Při první objednávce a týden čekaní najednou jsme zjistili že obchod objednané zboží nemá a čeká na dodáni.
Při tom nás nikdo ne kontaktoval o zdrženi zboží. Na na telefonu byla nepříjemná paní od které jsme se ani nedočkaly omluvu.
Ted objednáváme po druhé a už čekáme 6 den . Na to že bydlíme v Praze tak nejsou schopni objednávku doručit včas.Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den paní Belei,
Omlouváme se za zdržení . Nicméně jste byla o všem informována jak telefonicky tak e-mailem když se vám termín závozu nehodil byl přesunut a řidič vám zboží odnesl až do domu kam váš syn požadoval.
Ještě jednou se omlouváme pro rychlejší dodání můžete využít i osobní odběr v našem skladu . Závozy jsou plánovaný dle lokalit a vytíženosti.
Pěkný den přeje tým VladceMopu.cz -
- Druhá objednávka a zboží stále nemám
Dobrý den paní Vurmová,
vaše objednávka byla stornována z důvodu nedostatečného množství produktu , který jste požadovala . Prosím zkontrolujte e-mail případně nám zavolejte.
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
- Objednávka byla zaplacena 17.12.2022. Dnes je 4.1. 2023 a zboží nebylo dodáno . Na urgenci nereagují.
Dobrý den pane Čadku,
prosím o kontrolu i spamu informaci o zdržení jsme odeslali . Kolegyně Vás bude v pondělí kontaktovat.
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
Nikdo se dosud neozval a je to 10 dnů od objednávky.
Nedoporučuji!!!!Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den paní Sládečková,
objednávku máte u nás na skladě k osobnímu odběru stačí si pro ni dojít . V období mezi 22.12 a 2.1.2023 bylo zavřeno jak jsme měli uvedeno na stránkách . Je nám líto zda jste nestihla dorazit dříve. Těšíme se na Vaši návštěvu
Prosím Domluvte si odběr na [email protected] nebo na tel +420 734 161 914.
Pěkný den přeje tým VládceMopu.cz -
Absolutně nespokojen - obchod zboží nedodal a vůbec nekomunikuje. Nedoporučuji!!!
Dobrý den pane Kráčmero,
Vaše objednávka byla stornována jelikož jste si pro ni nepřišel . Pokud máte o zboží zájem domluvte si termín odběru na [email protected] nebo tel .:+420 734 161 914.
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
- Poslali mi jiny produkt a pri reklamaci zbozi, nereaguji na emaily
Dobrý den paní Šlingrová,
děkujeme za objednávku a recenzi . Odpověď na vaši reklamaci máte v e-mailu, že bude zboží vyměněno. Zítra vás bude telefonicky kontaktovat kolegyně.
Děkuji a pěkný den přeje tým VládceMopu.cz -
Dva týdny jsem čekala na zboží, nepřišlo, nikdo mi ani nezavolal, že není skladem, po telefonické urgenci mi bylo přislíbeno, že mi druhý den zavolají, zda zboží přijde. Nikdo nezavolal. Objednávku jsem tedy stornovala a požadovala navrácení finančních prostředků, byla mi vystavena faktura a přislíbeno, že peníze pošlou zpět, na faktuře sami napsali do 20.9 splatnost, dodnes peníze za zboží nemám. Volala jsem paní, která to má na starost 3x, vždy přislíbeno, ale nikdy se nic nedělo. Neférový přístup. Dále již čekat nehodlám.
Reakce obchodu Vládce mopu
velice nás situace mrzí dle dohody byla objednávka stornována a prostředky vráceny na uvedený účet.
Pěkný den přeji a při dalším nákupu bude již vše v pořádku.
Děkuje Tým VládceMopu.cz -
Byl uvedený termín dodání u zboží, ale ten nebyl dodržen a zboží dorazilo s 3 denním zpožděním. Přípravek jsme potřebovali urgentně proto jsem volila tento obchod, ale bohužel se nám nevyplatilo.
Dobrý den paní Kadlecová,
vybrala jste si doručení na výdejní místo tam je dodaní 2-5 dní dle popisku. Doručení druhý den platí jen pro TT kurýrní službu.
Pro příští dodaní zvolte tuto nejrychlejší variantu doručení.
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
Objednala jsem zboží před 12 dny a stále nic nedorazilo. Nepřišel ani žádný email nebo sms, že se dodání zdrží. Navíc na stránkách mají stále tento výrobek s uvedeným dodáním následující den.
Dobrý den paní Bublová,
Dle dohody byla Vaše objednávka stornována. Z důvodu nedostatečného množství objednaného zboží.
Objednávka nedorazila????????
Dobrý den pane Richtre,
Vaše objednávka byla vydána.
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
Komunikace s obchodem žádná. Při dotazu na stav objednávky mi bylo drze oznámeno, že to už je dávno připravené. Žádné potvrzení nedorazilo. Pak přišlo oznámení že musím vyzvednout do 12, že paní jede na dovolenou.
Když jsem řekl, že teda asi objednávku zruším, tak bylo nabídnuto přenechání zboží na vrátnici..
Jednání paní že začátku bylo z mého pohledu fakt arogantní až když jsem řekla, že objednávku budu přinejhorším rušit, tak najednou se začala chovat normálně, omluvila se a přiznala že zapomněla poslat potvrzující email . Na zboží jsem čekala celkem dlouho a kdybych já se neozvala kdy tedy mohu přijet vyzvednout, anebo co se děje, tak pravděpodobně zboží ani nemám .....Reakce obchodu Vládce mopu
Vážená paní Benešová,
děkujeme za recenzi. Kolegyně se Vám snažila vyjít maximálně vstříc aby jste si mohla objednávku vyzvednout. Pro příští nákup doporučím doručení na vaši adresu pro Vaše větší pohodlí a časovou flexibilitu. Naše výdejní místo je omezeno a nemůžeme zajistit výdej ve všech dnech nebo hodinách, které klient požaduje nadále budeme na zlepšeních pracovat. Omlouvám se za komplikace.
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
týden po úhradě zboží stále nemám, i když inzerují do druhého dne a po upozornění mailem zatím žádná reakce. volala jsem na mobil, je špatně rozumět, ale slíbili, že se na to ppodívají a dají vědět, tak uvidíme.
Dobrý den paní Boubalová,
nerozumím Vaší recenzi na všem jsme se telefonicky domluvili . Informaci o množství a zdržení jste dostala na mail. Balíček Vám bude z důvodu zdržení na straně výrobce doručen zítra.
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
Dlouhá čekací doba a ještě nedoručí domů.
Dobrý den paní Váhalová,
děkujeme za recenzi . Objednala jste si zboží na výdejní místo české pošty tím pádem Vám jej nikdo nemohl doručit domů. Objednávka byla připravena za 4 dny od objednání na výdejním místě a vyzvedla jste si ji až 11.8. Samozřejmě budeme pracovat na zlepšení doručení i nadále.
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz -
Zboží přišlo ale úplně jiné než co jsem objednala.
Na email přišla odpověď že se jedná o mnou objednané zboží že dodavatel změnil obal což není pravda.
Nefér jednání.
Veliká nespokojenost.Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den paní Fiurášková,
objednala jste si produkt laguna kde se měnili etikety i typ lahve. Pokud byla dodána jiná vůně nebo použitelnost máte samozřejmě možnost zboží vrátit dle obchodních podmínek a formuláře k tomu určenému. Neevidujeme žádný požadavek na výměnu. Kontaktujte nás na [email protected] nebo postupujte standardně dle obchodních podmínek.
Pěkný den přeje tým VládceMopu.cz -
Objednávku zboží jsem udělala 2.7. 2022 Poslední reakce byl email 4.7.
Od té doby vůbec žádná reakce že by moje objednávka byla vyexpedována do zásilkovny. Stihla jsem se dokonce vrátit z dovolené.Reakce obchodu Vládce mopu
Dobrý den paní Popelková,
Vaše zboží se nám již vrátilo jako nevyzvednutá zásilka. Informovala jste nás, že si vytvoříte novou objednávku a tu vám odešleme dle požadavků. Děkujeme za přízeň a přejeme pěkný den.
Tým VládceMopu.cz -
Zboží jsem objednalk osobnímu vyzvednutí a zaplatil předem 30.6. Do dnešního dne, 7.6. se obchod neozval.
Dobrý den pane Helekal,
máte osobní odběr u nás na skladě. Prosím zkontrolujte i spam. Případně se ozvěte ohledně termínu vyzvednutí na [email protected]
Pěkný den přeje Tým VládceMopu.cz