- Prostírání je hrubé, na stůl nevhodné. Je to spíše rohož na zem.
nekvalitni zbozi, recenzi na produkt na stranky je moznost vlozit, ale pouze s preddefinovanymi 5 hvezdickami, snizit nejdou, kdyz napisu dotaz do diskuse, na strankach se nezobrazi. Na vyjradreni obchodu cekam, pripadne doplnim do recenze
Obal na tovare prišiel potrebný, neviem či nechýbajú nejaké časti. Nebol pripojený popis montáže a popis zaslaných poloziek. Prišiel tovar, ktorý niekto iný neprevzal.
- Vůbec nekomunikují , ani přes svoje www stránky
Zboží nefunkční
Poslední zpráva z obchodu bylo poděkování za platbu a ujištění, že zboží balí a odesílají. Od té doby se již nikdo neozval a zboží také nedorazilo.
Moje zkušenost je velice smutná a před vánocemi zboží jako dárek o to více. Objednala jsem si ratanový košík za plnou cenu a košík madlo u košíku přišlo v tak nevkusném a nefunkčním stavu, že košík by nešlo nosit ani v rukavicích, aby jste si ruku neporanil. Dalsi zboží přišlo v ne plném počtu bez upozornění. Pak následovalo čekání na poště v trvání 45minut na vrácení zboží. A pak z Vingo přišla malá nedostačující omluva. Nakupovat už zde nebudu. Moje nervová sousrava dostala mimořádnou dávku arogance z Vingo zodpovědným vedením.
Jiná barva rolety, objednán ořech, přišlo jasně žlutá!
- Využívá služby České pošty
Česká pošta zboží bez omluvy nedoručila. Obchod to neumí řešit, aby došlo k nápravě
Zbozi neodpovídalo barevne fotce. Objednán hned ořech, ale rolety byli žluté jako kari. Vracení neni zdarma, takže cca -400kc za nic.
- Rychlost dodání
- Velký výběr
- Nízká cena
- Nízká kvalita výrobku
- Žaluzie bohužel poškozené od červotoče
Kvali by odpovidala ceně, kdyby balení neobsahovalo i pár jedinců červotoče (naštěstí neživé exempláře). Na roletě jsou na pár místech bohužel prožrané dírky.
Zboží je hezké, ale nekvalitní.
- Neserioznosť.
Asi takto:
všimli jsme si, že jste u nás zakoupili stínící rolety.
Chtěli bychom Vám k nim doporučit dvojici uchycovacích řemínků (v setu jsou 2 ks řemínku a 2 ks oček), které pomohou rolety upevnit staticky na jednom místě.
Pokud budete chtít, přidáme Vám je do současné objednávky, ještě než ji odešleme.
Doplnky majú byť v ponuke aktuálne a nie dodatočne. Za rolety doprava 4€ , za doplnky 7€. Tovar bol dodaný súčasne no preprava zaplatená dva krát!
Dĺžka remienkov nie je zhodná... remienky nie sú použiteľné.
Reklamácia? Nemám chuť... -
- Nelze.
- Uvedený tel. kontakt nefungoval.
U zboží byla poznámka - vyprodáno, přesto bylo možné zboží objednat. Chtěla jsem vznést dotaz, zdali bude opět naskladněno, telefonní kontakt nefungoval. Netuším, co je to za obchod, ale při takovém jednání mám obavy, že mi peníze nebudou vráceny. Objednávku jsem raději zrušila. Podobné koše a kufry lze koupit i jinde.
Tovar dodávajú rýchlo, ale ak nastane nejaký problém s tovarom, nedočkáte sa odpovede. Zákaznícky servis otras.
- tovar v poriadku
- Necitaju poznamky v objednavke, neodpisuju na maili... Teda aspon v mojom pripade.
Objednané 3 rolety z toho jedna přišla jiná... jiný mechanismus, jiná délka. Máme je v pergole vedle sebe a bohužel to je dost vidět. Na obchod jsem psala, žádná odezva...
- Použití České pošty jako doručovatele zboží
- Zakoupený výrobek nesplnil očekávání
Obal z mořské trávy s kovovým vnitřním obalem jsme zakoupili z důvodu, aby kovový obal chránil před protékáním vody ze zalévání na podlahu.
Tento účel výrobek vůbec nesplnil, po několika dnech se na podlaze objevila skvrna od vody, tj. kovový vnitřní obal netěsní a voda protéká.
Výrobek jsme si koupili, abychom zabránili zničení čerstvě renovované dřevěné podlaze, což se nestalo. -
- platba pouze hotove,ne kartou
Objednal jsem dvě zatemňovací bambusové rolety, jedna je ok, ale u druhé chybí zakončovací zpevněná část, jako e-obchod hodnotím kladně, ale prodávaný produkt je šmejd.