• krasne kytice
    • super servis
    • rychle doruceni
    • notifikace o doruceni

• Doručení na požadované místo v přesně stanovený čas. Skvělé webové stránky - vše intuitivní (volba sklady květiny, stuhy, texty na stuhy, ...). Naprosto bezchybné :)

všetko prebehlo v poriadku len do budúcna by som prijala aspoň krátke info ze moja objednávka bola vybavená a doručená. V emaili síce bolo napísané že budem informovaná už len cez sms ale ani sms mi neprišla žiadna. Keby mi osoba ktorej bola kytica doručená neposlala fotku kytice tak ani neviem ze objednávka bola vybavená a to na trosku sklamalo.
    Kytica bola nádherná aj veľká.

Reakce obchodu VezuKytku.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za reakci. Info SMS nám u objednávek k objednávajícímu vždy automaticky chodí, ve Vašem případě jste ale bohužel své telefonní číslo zadala ve špatném formátu, po prověření Vám systémově byl vždy (potvrzení, odeslání, doručení) status odeslán. Jednotlivé časy procesu objednávky Vám můžeme dodatečně poskytnout. Děkujeme.

Vše úžasný

Děkujeme Vlaďko.

Všechno krásné, a perfektně připravené

Děkujeme.

Ochota, vstřícnost, nádherné a kvalitní květiny, obrovská spokojenost. Moc děkuji a jen doporučuji.

Děkujeme!

Vše v naprostém pořádku, objednávka bezezbytku splnila očekávání, děkuji a doporučuji.

Děkujeme.

Obchod splnil to, co bylo objednáno. Včasné dodání , květina moc hezká.

Děkujeme.

Kvetina dorazila a byla krasna. Komunikace s obchodě je vzdy super . Rada zde nakupuji.

Veroniko, děkujeme!

• Flexibilnost

Dakujem za velmi promptne vybavenie mojej objednavky

Reakce obchodu VezuKytku.cz

My děkujeme za důvěru. Hezký den.

• Super jednání, doručení bez problémů ještě ten den. Info o stavu prostřednictvím sms. Doporučuji

• Dobrá komunikace

Děkujeme.

vše proběhlo bez problému, komunikace přes WWW stránky by chtěla vylepšit. Jako emeritní ředitel IT firmy doporučuji.

Reakce obchodu VezuKytku.cz

Děkujeme Vám za hodnocení. Co konkrétně prosím můžeme ještě v komunikaci se zákazníkem zlepšit? Děkujeme Vám za případnou další odpověď.

Kupovala jsem klobásovou kytici pro muže, Bohužel mi nevyhovovalo složení klobás,ale po telefonické domluvě s děvčaty z obchodu mi vyhověly a vytvořily kytici podle mého přání.Bylo to překvapení pro manžela všechno klaplo na jedničku!!!
    Moc všem z obchodu děkuji a mohu jenom doporučit!!!

Reakce obchodu VezuKytku.cz

Děkujeme Vám a předáváme do obchodu! Hezký den.

Byl jsem s nabídkou a realizací mé objednávky velmi spokojen.

• Spolehlivost
    • Kvalita
    • Včasná příprava
    • Dostatečné časové možnosti vyzvednutí

Děkujeme Vám Kateřino.

Profesionální a ochotný personál, milé jednání

Děkujeme :) !

Výborná komunikace, krásná kytice, která udělala velkou radost, dodání bez problémů :)

Děkujeme!

• ochotny zakaznicky pristup se zmenou dorucovaci adresy
    • prehledny web

neni

Petře, děkujeme Vám!

• Rychlé doručení - velká kytice do druhého dne
    • Krásná kytice
    • Z fotky není zřejmé, o kterou se jedná variantu (pokud je na výběr různé množství květin)

Reakce obchodu VezuKytku.cz

Děkujeme Vám za hodnocení a podnět. I na základě Vaší zpětné vazby začínáme k fotografiím po zvětšení přidávat doplňující informace spolu s velikostí kytice na dané fotce.