- Vstřícná komunikace
- Rychlost zhotovení
- Pomoc i online pokud si nevíte rady s objednávkou. Po platbĕ ihned doručen doklad a kytka doručena po domluvĕ i na jinou adresu. Velká spokojenost
Výhodou je velký výběr a lehké přehledné objednání on-line. Kytka byla čerstvá, krásná a zcela podle objednání. Max. spokojenost děkujeme za pomoc a velké zjednodušení v těchto dnech.
Výtka žádná.Reakce obchodu VezuKytku.cz
Moc děkujeme za krásnou recenzi a milá slova. Těší nás, že jste byli spokojeni s výběrem, jednoduchostí objednávky i samotnou kyticí. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou a motivací do další práce. Děkujeme, že jste si vybrali právě nás.
Ráno objednáno a v poledne vyzvednuto k plné spokojenosti.
Reakce obchodu VezuKytku.cz
Děkujeme za milou recenzi! Zvolili jste skvělý způsob objednávky – květiny si pohodlně vyberete předem a my je s radostí připravíme na přesný čas. Těší nás, že jste byli spokojeni a budeme se těšit opět na viděnou. Hezký den.
Krásná smuteční kytice, inspirativní kombinace, kterou navrhla kreativní paní aranžérka. Tým obou dam v obchodě je vynikající jak odborně tak vlídným přístupem. Děkuji moc a vřele doporučuji.
Monika Adi VodákováReakce obchodu VezuKytku.cz
Děkujeme vám za zpětnou vazbu. Hodnocení na prodejnu rádi předáme. Hezký den!
- Rychlé a korektní chování
Děkujeme.
Naprostá spokojenost, opravdu doporučuji. Rychlé dodání, krásný pohřební věnec. V případě nutnosti budu objednávat už jen u této firmy.
- Spokojna
SPOKOJÍNA
- Perfektní
Děkujeme!
- Skvělá komunikace jak osobní, tak telefonická
- Paní prodavačky velmi ochotné
- Přestože jsme nakonec potřebovali květin více, velmi ochotně nám vyšli vstříc
- Možnost zaparkování před obchodem
Žádná
Reakce obchodu VezuKytku.cz
Děkujeme za kladnou zpětnou vazbu. Hezký den!
Veliká spokojenost, krásná kytice pivoněk udělala velkou radost, pivoňky stále drží a voní!
Láníková ZuzanaReakce obchodu VezuKytku.cz
Zuzano, děkujeme vám za hezkou reakci. Celková trvanlivost květin záleží i na správné péči po našem doručení, kterou pivoňky nejspíše od vás dostávají. Ať dělají radost! Hezký den z VezuKytku.cz.
- rychlé vyřízení
- doručení na adresu ve zvoleném termínu
Reakce obchodu VezuKytku.cz
Dušane, děkujeme. Hezký den.
Jednoduše přístup, který zákazníka potěší :). Ochota.
Reakce obchodu VezuKytku.cz
Děkujeme! Vážíme si vaší spokojenosti s naším přístupem a ochotou. Snažíme se vždy vycházet vstříc zákazníkům a zajistit jim příjemný zážitek při objednávání květin. Hezký den.
Perfektní a osobní jednání. Velmi doporučuji. Využito pro doručení smuteční kytice na obřad.
Reakce obchodu VezuKytku.cz
Děkujeme. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s naším osobním přístupem. Jsme tu vždy, abychom zajistili důstojné doručení květin přesně podle vašich požadavků. Pokud budete v budoucnu potřebovat naše služby, neváhejte se na nás obrátit. Hezký den.
Úžasný personál příjemný profesionální čerstvé květiny
Reakce obchodu VezuKytku.cz
Děkujeme. Vážíme si vašeho ocenění našeho týmu i kvality našich květin. Snažíme se vždy poskytovat profesionální a přátelský servis, protože vaše spokojenost je pro nás prioritou. Hezký den!
Krásná kytice a perfektní servis
Děkujeme!
- Výhoda bezstarostného doručení na místo a čas. Platba on-line a info o stavu objednávky super.
- Malá nevýhoda, že po výběru zboží, velikosti a stuhy není jasné, kterým tlačítkem pokračovat. Doručení do síně ve 3.kroku ale jak k němu? Ochotný personál vše uvedl na pravou míru.
- Naprosto super by bylo názorné vyobrazení pro volbu velikosti květin , vše ke spokojenosti konzultováno s obchodem.
Určitě doporučuji tento obchod, vše zařídí a informuje zákazníka.
Reakce obchodu VezuKytku.cz
Jarmilo, děkujeme vám za zpětnou vazbu. Vážíme si vaší spokojenosti s doručením a online procesem objednávky. Jsme rádi, že náš tým vám byl k dispozici a pomohl s případnými nejasnostmi při objednávce. Co se týče zobrazení velikosti květin, děkujeme za cenný podnět. Neustále pracujeme na vylepšení našeho e-shopu a vaše zpětná vazba nám pomáhá proces ještě více zpřehlednit. Hezký den.
- Rychlost,
- Kvalita
- čerstvost květin
- vždycky vše perfektní, nakupuji pravidelně a určitě budu dál!
- Doporučuji!
Naprosto fantastické květiny, přípsup, ochota, profesionalita. DOPORUČUJI
Jsem naprosto nadšená, že jsem našla tak skvělou rozvážku květin po Praze! Opravdu dovezou, co si objednáte, což není u ostatních obchodů vždy pravidlem. Žijeme s manželem už léta v zahraničí a rozvoz květin využíváme často pro rodinné příslušníky. U jiných obchodů jsme již nesčetněkrát museli reklamovat, což není zcela příjemné. Jednou jsme například objednaji velkou kytici astromélií a frézií a dovezli dvě pivoňky. S tímto obchodem jsem naprosto spokojená a budu objednávat jen u nich. Skutečně jsem nadšená a kytice jsou nádherné! Mají mé velké díky!
Reakce obchodu VezuKytku.cz
Děkujeme za vaši nádhernou recenzi, která vždy všechny naše kolegy potěší! Velmi si vážíme vaší důvěry a toho, že jste s našimi službami tak spokojená. Vždy dbáme na to, aby naše kytice odpovídaly přesně tomu, co si zákazníci objednají, protože víme, jak důležité je dodržet očekávání, zvláště u tak osobních gest, jako je darování květin. Jsme rádi, že můžeme být vaším spolehlivým květinovým partnerem a že naše služba rozvážky květin vám pomáhá přinášet radost vašim blízkým, i když jste daleko. Moc si vážíme vašeho doporučení a budeme se těšit na vaše další objednávky! Děkujeme ze Strašnic.