Perfektní servis, kvalitní zboží, super rychlé doručení.
Reakce obchodu velvesa.cz
Paní Markéto, moc děkujeme za recenzi :) Těší nás, že jste byla s nákupem navýsost spokojená a doufáme, že se stavíte zas, rádi znovu perfektně posloužíme a kvalitní zboží rychle doručíme :)
- Rychlí,
Reakce obchodu velvesa.cz
Zdeňko, fičák, viďte? Objednáno do 12:00 v pracovní den a na další pracovní den už se to nese :) A moc díky za recenzi!
- Vše ok
Reakce obchodu velvesa.cz
KE, no bodejť, tak to má být! :) Díky za recenzi!
- Kvalita, serióznost, rychlost dodání
Reakce obchodu velvesa.cz
Ewo, vy jste so hezky sesumírovala :) Děkujeme za trefnou recenzi :)
rychlé jednání
Hezké díky za recenzi :)
V pohodě
Reakce obchodu velvesa.cz
Jano, díky za recenzi, v pohodě nákup, v pohodě recenze :)
- Rychlé doručení
- Výborná komunikace
Oceňuji nové informace , produkty a články
Reakce obchodu velvesa.cz
Jano, díky za recenzi :) Jsme moc rádi, že u nás nejen nakoupíte, ale najdete i nové informace a vědomosti :)
rychlost a komunikace
Reakce obchodu velvesa.cz
Ivo, děkujeme za recenzi i doporučení :) Komunikace je základ, jsme k dispozici na telefonu, mailu a chatu :)
tým velvesa -
Obchod mě velmi potěšil neboť jsem požádala o barevné provedení saunové rukavice žena, muž, neboť pri nakupu nebylo k výběru barevné provedení a vyhověli mi naprosto bez potíží a navic zboží dorazilo velmi rychle a v pořádku, takže určitě doporučuji
Reakce obchodu velvesa.cz
Evo, rádi vyhovíme, pokud je to v našich silách! Spokojený zákazník a recenze jsou potom pro nás bonusem k nákupu :) Děkujeme za recenzi a kdykoli znovu rádi vyřešíme :)
tým velvesa -
Rychlá komunikace a dodání.
Reakce obchodu velvesa.cz
Lucie, díky za recenzi, na komunikaci si potrpíme a dodáváme jako blesk :) Objednávky do 12:00 v pracovní den se doručují hned následující pracovní den :) No a to někdy není ani 24 hodin (jak to ti kurýři dělají, to je zázrak) :)
- Velmi rychlé dodání.
- Pečlivě zabalené
- Kvalitní výrobky
Jsem velmi spokojená
Reakce obchodu velvesa.cz
Jano, to se moc dobře čte, pak jsme velmi spokojeni i my a přijďte zas, budeme se těsit :)
tým velvesa -
Zboží bylo doručené během dvou dnů.
Jediné mínus dávám za manuál k baňkám, který není v českém jazyce. Je jen v polském a anglickém jazyce.
DěkujiReakce obchodu velvesa.cz
Děkujeme za recenzi a chybějící návod okamžitě zasíláme mailem... a pak půjdeme do skladu a skřítci dostanou po prstech, že to popletli, potvůrky podivné! :)
- Jednoduché, rychlé, velký výběr
- Zahřívací podložka bez českého návodu
Reakce obchodu velvesa.cz
Děkujeme za recenzi. Zahřívací podložka od německého výrobce, kterou jste si zakoupila, má CZ/SK návod přímo v balení. Jestli tam nebyl, je to záhada století, nicméně okamžitě zasíláme jeho kopii na Váš e-mail :)
Rychlé dodání,vše super
Reakce obchodu velvesa.cz
Marcelo, díky za recenzi a jestli bylo vše super, tak není co řešit a přijďte zas, budeme se těšit! :)
tým velvesa -
- naprostá spokojenost jak se zbožím, tak s rychlostí objednání i dodání.
Reakce obchodu velvesa.cz
Petr, a my naprosto spokojeni s recenzí! Hodně potěší, když je zákazník dokonale spokojen s celým servisem. Proste - super :)
Velmi rychlé doručení
Reakce obchodu velvesa.cz
Viďte, až to někdy překvapí, je to rychlejší než se vypravit na nákup :) Díky za recenzi :)
Rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu velvesa.cz
Dano, díky za recenzi :) Ano, jsme rychlíci, daří se nám doručovat i pod 24 hodin. Jak na to? Objednat v pracovní den do 12:00 a další pracovní den čekat na balíček :)
tým velvesa -
- Velký výběr zboží, dobrá cena, kvalita zboží
Reakce obchodu velvesa.cz
Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že si u nás vyberete a ještě víc nás těší, že Vám vyhovují ceny a kvalita. Ale víte, co nás těší nejvíc? Že si dáte tu práci a napíšete o tom recenzi! :)
tým velvesa -
Rychle dodani zbozi,dobre zabalene,produkty takove jake maji byt,spolehlivy eshop
Reakce obchodu velvesa.cz
Pajo, děkujeme za recenzi, těší nás Vaše pozitivní zkušenost :) Ano, spolehlivost považujeme za tak samozřejmou, že ji ani nezdůraňujeme. Díky za vypíchnutí!
tým velvesa -
Rychlost, zboží (saunové plachty) kvalitní. Splnilo moje očekávání.
Reakce obchodu velvesa.cz
Kateřino, děkujeme za recenzi a doufáme, že prostěradla budou dobře sloužit :)
tým velvesa