Včasné doručení zboží.

Reakce obchodu velvesa.cz

Luďku, díky a recenzi, viďte, že jsme rychlí. Stačí si vybrat, co je skladem a nahodit objednávku do 12:00 a další pracovní den už máte zboží doma :)

• Rychlost
    • kvalita
    • profesionalita
    • velký výběr

Reakce obchodu velvesa.cz

Velice pěkně děkujeme, máme moc rádi recenze, které nás stručně a jasně vystihnou :)

• Rychlé vyřízení bez problémů

Reakce obchodu velvesa.cz

Dajo, moc díky za recenzi, spokojený zákazník nás vždy potěší :)
    tým velvesa

• Skutecne dodani nebylo od soboty do stredy (problem s kartou), ale od pondelniho vecera (preobjednano) do stredy, vyborny obchod.

Reakce obchodu velvesa.cz

Děkujeme za recenzi. U nás objednáte v pracovní den do 12 a následující pracovní den se doručuje. Tož, Vaše zboží objednáno v pondělí po 12 dorazilo ve středu :) Všechno, jak má být :)
    tým velesa

Celková spokojenost. Děkuji velmi.

Reakce obchodu velvesa.cz

Radko, to my děkujeme, vážíme si každé recenze, ty pozitivní nás ale nejvíc povzbudí :)

Vše v pořádku

Reakce obchodu velvesa.cz

Mibad, díky za recenzi, vše v pořádku je nejlepší, jaké může být :) Tešíme se :)
    tým velvesa

Jsem dlouholetá, moc spokojená s vašimi službami, děkuji, Anna Pulcová, masérka v Bavorově

Reakce obchodu velvesa.cz

Vážená paní Pulcová, vy jste nám udělala krásný den tak milou recenzí :) Děkujeme pěkně a přejeme ještě mnoho spokojených masérských let, ke kterým bychom rádi přispěli výborným servisem.
    velice potěšený tým velvesa

• Rychlost dodání
    • Komunikace
    • Vše potřebné je dostupné na jednom místě

Zrovna v této poslední várce mi oleje přišly olepené nehorázným množstvím hnědé izolepy a sundavala jsem to horko těžko, izolepa se trhala, nešlo to dolů, vypadá to teď jako kdybych to brala z druhé ruky....

Reakce obchodu velvesa.cz

Zdravíme, děkujeme za recenzi i za podnět, dáme vědět do skladu i dodavatelům, někdy totiž oleje zabezpečují takhle proti vylití už z výroby.
    tým velvesa

• Velmi rychlé dodání a skvělá komunikace

Reakce obchodu velvesa.cz

Velice děkujeme za recenzi a jsem rádi, že jste spokojeni :) Rádi znova posloužíme :)
    tým velvesa

Bleskové dodání a výborná komunikace.Dekuji

Reakce obchodu velvesa.cz

Darwine, my taky moc děkujeme, každá recenze potěší, ale od spokojeného zákazníka úplně nejvíc :)
    blahem chrochtající tým velvesa

• Ochota vycházet zákazníkům vstříc

Reakce obchodu velvesa.cz

Děkujeme za recenzi, snažíme se být nápomocní a splnit přání zákazníka :)

• rychlost, kvalita balení

Reakce obchodu velvesa.cz

Ve skladu se potěší, že oceňujete jejich preciznost, děkujeme za recenzi :)

Rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu velvesa.cz

Ano, co je skladem a objeví se ve Vaší objednávce v pracovní den do 12:00, doručuje se následující pracovní den :) Děkujeme moc za recenzi :)

• Rychlé jednání, brzké dodání...vše OK

Reakce obchodu velvesa.cz

Děkujeme za recenzi, jsme rychlíci, co se dodání týče, viďte? Jsme velice rádi, když je zákazník spokojen a ještě víc jsme rádi, když se o to podělí v recenzi, děkujeme :)
    tým velvesa

Spolehlivé služby s nabídkou širokého sortimentu

Reakce obchodu velvesa.cz

Milane, precizně shrnuto, děkujeme za důvěru a za recenzi, přijďte zas :)

• kvalitní zboží
    • dobré ceny
    • výhodné akce

Reakce obchodu velvesa.cz

Velice děkujeme za recenzi, těší nás každý spokojený zákazník. Kombinace kvality a dobré ceny je to, co u nás zákazníci hledají a my jim rádi vyhovíme. A jelikož máme široký sortiment, prodejnost kterého střežíme jako ostříž, umíme potěšit každý měsíc zajímavou slevou :)
    tým velvesa

• Jsem spokojená s nabídkou masážních olejů

Ráda zde nakupuji

Reakce obchodu velvesa.cz

Milá Andy, děkujeme za recenzi a jsme spokojeni, že Vám nabídka masážních olejů vyhovuje. Přijďte si k nám zas vybrat, když se Vám mine olej, budeme potešeni :)

rychlé doručeno,akční slevy

Reakce obchodu velvesa.cz

Noji, děkujeme za recenzi, my jsme skutečne rychlíci, objednáte do 12 v pracovní den a následující pracovní den se doručuje (a, ehm... U NÁS to SKUTEČNE platí ;).

Akce a soutěže míváme pravidelně, zveme každého na sledováni newsletterů, FB nebo IG stránky :)

Rychlé dodání zboží.

Reakce obchodu velvesa.cz

Jsme rádi, když je zákazník spokojen a děkujeme za recenzi :)

Jen připomínáme, že ano, jsme rychlíci. Zboží skladem dodáváme do druhého pracovního dne při objedávce zadané do 12:00.
    tým velvesa

• Rychlé dodání. Lehátko super.

Reakce obchodu velvesa.cz

Zan, díky za recenzi. K skládacím lehátkám navíc máme službu expres reklamace, kdyby něco (stává se extrémně zřídka), vyměníme kus za kus - kuriér přiveze nové a vy odevzdáte to své na výměnu. Prostě massage must go on! :)