• I když mají zboží v nabídce tak mě ji zrušily peníze ale vratily

Reakce obchodu Velký Košík

Dobrý den, moc se omlouváme za nedodání zboží. Produkty se vždy snažíme zajistit a zákazníka informovat o dodací lhůtě, ale někdy se stane, že se produkty nepodaří zajistit, nebo se jejich doskladnění prodlouží. Ještě jednou se omouváme a děkujeme za pochopení.

Tento obchod doporučuji

Po více než týdnu žádná informace o odeslání zboží.

jsem vždy spokojena

Minulý rok mi přišlo vadné vánoční zboží. Jelikož se jednalo o sezónní zboží, šikovný manžel sletoval dráty. Letos jsem opět neodolala a zboží je opět vadné. S obchodem špatná komunikace. Nemám prý vracet ale popsat závadu a bude mi zaslán pouze vadný díl, dále jsem byla vyzvána opět k popisu a nafocení závady. Po odeslání všeho mi nabídli jakousi malou peněžní kompenzaci, Následně mě vyzvali k zaslání zboží. Tady však běží 30-ti denní lhůta a vzhleden k tomu, že se jedná o sezónní zboží vracím.

• krásné dárky
    • krásné dekorace

• veškeré zboží bylo skladem , velmi dobrá komunikace a velice brzké dodání zboží.S velkým košíkem jsem vždy spokojena.

• rychlost a spolehlivost

Začal druhý týden od objednání a předem zaplacené zboží dosud nedorazilo. Ani žádná zpráva, že by se mělo zpozdit.

vše v pořadku rychle doručení krásné zboží určitě u vas budu nakupovat

rychle dodání, zboží přesně jak na obrázku, splnilo očekáváni

Rychlost,skvělá komunikace.

Dobrá komunikace obchodu ,rychlost dodání,kvalita zboží super, příznivé ceny.Nakupuji zde opakovaně.Doporučuji.

• Přehledné stránky
    • Nic

• Zboží bylo brzo a v pořádku dodáno
    • Nic

• Spolehlivý

Výhoda

• Rychlé dodání, dobrá cena

Nemam

Dne 23. října 2024 jsem zaslala objednavku, a dodnes e-shop Velký košík zboží nedodal. Pokud si chcete objednat vánoční dárky, nedoporučuji. Přišly by Vám, až v novém roce 2025.

Reakce obchodu Velký Košík

Dobrý den, omlouváme se za pozdní doručení Vaší objednávky. Zdržení bylo způsobeno nutností přepravy zboží do našeho druhého skladu, což bohužel ovlivnilo termín expedice. Velmi nás tato situace mrzí a podnikáme kroky, aby k podobným zpožděním v budoucnu nedocházelo. Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Super obchod krásné zboží a rychlé dodání

• spolehlivost