- výborná kvalita všech výrobků, rychlé dodání
- o žádné nevím
Reakce obchodu Včelařství Domovina
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Vaši další medovou objednávku opět doručíme rychlostí blesku. Budeme se těšit. S pozdravem
- Rychlost, korektnost
- rychlost a spolehlivost
Dobrý den, milá Květo,
Lenka -
Rychlé dodání, precizně zabalené zboží, stále jsem byla informována v jakém stavu moje objednávka je.
Velká spokojenost s produkty.Reakce obchodu Včelařství Domovina
Dobrý den, milá Anino,
děkujeme za krásné hodnocení a velkou pochvalu. Moc si vážíme Vašich slov. Budeme se těšit na Vaši další medovou objednávku. S pozdravem a poděkováním
Lenka -
Velice příjemná komunikace, vše krásně zabaleno
Reakce obchodu Včelařství Domovina
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a pochvalu ohledně zabalení a naší komunikace. Budeme se těšit na Vaši další medovou objednávku. S pozdravem a poděkováním
Vše v pořádku,bez chybičky-pochvala
Dobrý den, milá Zdenko,
děkujeme moc za krásné hodnocení a pochvalu. Budeme se tedy těšit na Vaše další medové objednávky. S pozdravem
- Čekám,čekám a nic
Reakce obchodu Včelařství Domovina
rozesílali jsme zákazníkům email o zpoždění.
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se za zpoždění Vaší objednávky. Vzhledem k velkému zájmu o produkty ve slevě došlo k dočasnému přetížení našeho systému. Znovu potvrzujeme, že Vaše objednávka je v procesu zpracování a bude Vám doručena co nejdříve. Do konce dalšího týdne budou veškeré objednávky odbavené. Ještě jednou s omluvou a pozdravem
- Akce
Výborná chuť, rychlá doprava, super jednání
Dobrý den, Miky,
děkujeme za pozitivní hodnocení a pochvalu. Jsme nadšení, že jsou pro Vás medové dobroty výborné. Rychle doručíme i Vaši další medovou objednávku. S pozdravem
Lenka -
- Široký sortiment medu vynikající kvality. Mňam :)
Výborný med a když vychytáte slevové akce, tak i za dobrou cenu.
Letos budou v naší rodině medové vánoce.Reakce obchodu Včelařství Domovina
Dobrý den, milá Věro,
děkujeme za nádherné pozitivní hodnocení. Těší nás, že Vám naše medové dobroty chutnají, ať Vám sladí Vaše sváteční dny a udělají pod stromečkem radost. S pozdravem
Lenka -
Velmi chutné produkty_Úplně ukázkově zabalená zásilka
Dobrý den, milá matatko,
moc děkujeme za Vaši podporu a pochvalu ohledně zabalené zásilky. Jsme rádi, že jste si naše medy oblíbila. Těšíme se na Vaši další medovou objednávku. Pokud budete chtít poradit s výběrem, neváhejte nás kontaktovat.
S pozdravem Lenka -
- Objednane zbozi ani po 6 dnech nedorazilo…
Reakce obchodu Včelařství Domovina
rozesílali jsme zákazníkům email o zpoždění.
Super obchod, rychlé dodání
Dobrý den, milá Helo,
Rychlost dodani
Vše v pořádku!
Reakce obchodu Včelařství Domovina
děkujeme za pozitivní hodnocení a budeme se těšit na Vaši další medovou objednávku. S pozdravem
Lenka -
Rychle vyřízeno a dodáno, super zabalené.
Dobrý den, milá Aničko,
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Vaši další objednávku opět doručíme rychlostí blesku. Budeme se těšit. S pozdravem
Lenka -
Velmi kvalitně zabalené zboží, rychlé dodání a výborná komunikace obchodu.
Reakce obchodu Včelařství Domovina
velmi děkujeme za pozitivní hodnocení. Kvalitně a rychle Vám dodáme určitě i Vaši další medovou objednávku a také děkujeme za pochvalu ohledně komunikace. Každého zákazníka si velmi vážíme. S pozdravem
Zajímavá nabídka, slušná cena,
Dobrý den, milá Milo,
děkujeme za pozitivní hodnocení. Moc nás potěšilo, že pro Vás máme zajímavou nabídku a tak se už nyní těšíme, jaké medové dobroty vyzkoušíte příště. S pozdravem a poděkováním
- rychlé dodání
Dobrý den, milá Haničko,
Děkuji moc za mediky
Jsem spokojena a moooooc doporočuju
Těším se na příští když budu dělat objednávky
Ať se vám daříReakce obchodu Včelařství Domovina
Dobrý den, milá Žaneto,
moc děkujeme za Vaši podporu. Jsme rádi, že jste si naše medy oblíbila. Těšíme se na Vaši další medovou objednávku. Pokud budete chtít poradit s výběrem, neváhejte nás kontaktovat.
S pozdravem Lenka -
- Super přístup
Reakce obchodu Včelařství Domovina
děkujeme za pozitivní hodnocení a pochvalu ohledně super přístupu, který určitě budeme mít i při Vaši další medové objednávce. S pozdravem
Lenka