Zatím čekám až bude doručeno.

Dobrý den, milá Bett,

Vaše objednávka nebyla uhrazena a tak byla automaticky stornována. V případě dalších dotazů Vám ráda pomohu a můžete mě nebo kolegyni od osmi ráno, do osmi večer kontaktovat na telefonním čísle +420 566 466 050 a nebo na našem emailu: [email protected]. S pozdravem a poděkováním
    Lenka

Zboží nedorazilo, kromě různých reklamních emailů. Doufám, že nebude problém a zboží obdržíme

Reakce obchodu Včelařství Domovina

děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Vaše objednávka byla v pořádku odeslána.
    Lenka

Zatím jsem zklamaná, zboží mi ještě nedorazilo. Objednavala jsem 8.11. Po telefonické domluvě, paní říkala ,že se bude snažit zboží odeslat ,ještě ten den. Zboží asi zabalili,přišla zpráva, ale dopravci ho nepředali,od něj nic nepřišlo. Takže nic ,měla jsem to jako dárek . Hodnotit chutě zatím nemůžeme, když nic nedorazilo. Škoda.

Dobrý den, milá Vlaďko,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se za zpoždění Vaši objednávky, ale nyní jsem se na ní podívala a byla v pořádku odeslána. Děkujeme za ní a věříme, že Vám udělá velkou radost. Kdyby jste cokoliv potřebovala, jsme pro Vás na telefonním čísle +420 566 466 050 od osmi ráno do osmi večer nebo na emailu: [email protected].
    S pozdravem a poděkováním Lenka

• Snadné, přehledné a hezké prostředí webovek.
    • Velký výběr velmi zajímavých medů a dalších produktů.
    • Skvělá komunikace a rychlé dodání, bez jakýchkoliv problémů.

Reakce obchodu Včelařství Domovina

velmi Vám děkujeme za krásné, pozitivní hodnocení a pochvalu ohledně komunikace a rychlého dodání. Budeme se těšit na Vaši další medovou objednávku. S pozdravem a poděkováním
    Lenka

Zboží ještě nedorazilo a už ho chcete ohodnotit, nestala se někde chyba?

Reakce obchodu Včelařství Domovina

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se za zpoždění Vaší objednávky. Vzhledem k velkému zájmu o produkty došlo k dočasnému přetížení našeho systému. Znovu potvrzujeme, že Vaše objednávka je v procesu zpracování a bude Vám doručena co nejdříve. Do konce dalšího týdne budou veškeré objednávky odbavené. Ještě jednou s omluvou a pokud by jste potřebovala zjistit více informací, určitě nám zavolejte +420 566 466 050 s pozdravem a poděkováním
    Lenka

Nemohu nic hodnotit, když jste mi zboží ještě nedoručili přesto, že je zaplacené.

Dobrý den, paní Stanislavo,

S pozdravem a poděkováním
    Lenka

Jsem mile překvapena, první nákup a absolutní spokojenost

Dobrý den, milá Evičko,
    děkujeme za krásný komentář a Vaši důvěru, kterou určitě nezklameme. Budeme se těšit na Vaše další medové objednávky. S pozdravem a poděkováním

• Komunikace,
    • Včelařství domovina super e-shop ,med je moc dobrý, výborně zabalené ,kupuji jako dárky a vždy spokojenost.
    • Chybí mi na výběr přeprava balíkovnou .

Dobrý den, milá Zdenko,

děkujeme za pozitivní, krásné hodnocení a pochvalu ohledně komunikace. Těší nás, že se Vám líbí náš e-shop a především to, že jsou pro Vás medy moc dobré. Dárky jste rozhodně vybrala naprosto originální a chuťově výborné. Děkujeme také za podnět ohledně Balíkovny, je to pro nás velmi důležitá informace, kterou předám kompetentní osobně. Budeme se těšit na Vaši další medovou objednávku. S pozdravem a poděkováním

• Balení
    • Přístup k zákazníkovi
    • Výborné produkty
    • Různé OPRAVDOVÉ akce

Láska na první ochutnání <3

Reakce obchodu Včelařství Domovina

děkujeme za nádherné hodnocení od Vás a pochvalu ohledně balení, přístupu k zákazníkovi, výborným produktům, to nás velmi těší, že jste si je oblíbila. Akcí pro naše zákazníky máme opravdu po celý rok dostatek. Velmi děkujeme za Vaši důvěru a budeme se těšit na Vaše další medové objednávky. S pozdravem a poděkováním

Rychlý, spolehlivý

Dobrý den, milá paní Hávová,

děkujeme za krásné, pozitivní hodnocení a pochvalu ohledně naší spolehlivosti. Rychle dodáme určitě i Vaši další medovou objednávku. Budeme se těšit. S pozdravem a poděkováním
    Lenka

• Spokojenost. Příjemné jednání, rychlé dodání.

Reakce obchodu Včelařství Domovina

děkujeme za pozitivní, krásné hodnocení a pochvalu ohledně našeho jednání. Spokojenost je i na naši straně, nepřejeme si nic víc, než takto spokojené zákazníky. Budeme se těšit na Vaši další medovou objednávku.
    S pozdravem a poděkováním

• Naprostá spokojenost

Dobrý den, milá Ivo,
    děkujeme za Vaši objednávku. Spokojenost je i na naši straně. Nemůžeme si přát nic víc, než takto spokojenou zákaznici.
    Budeme se těšit na Vaši další medovou objednávku.
    S poděkováním a pozdravem

rychlost

Dobrý den, milá Fialko,
    děkujeme za Vaše hodnocení. Rychle dodáme určitě i Vaši další medovou objednávku. Budeme se těšit. S pozdravem a poděkováním
    Lenka

mám objednané víckrát, jednání rychlé

Reakce obchodu Včelařství Domovina

děkujeme moc za pozitivní hodnocení a pochvalu ohledně jednání. Jsme nadšení, že jste naší věrnou zákaznicí. Budeme se těšit na Vaše další medové objednávky. S pozdravem a poděkováním

Vše ok!!

Reakce obchodu Včelařství Domovina

moc děkujeme za Vaši podporu. Jsme rádi, že jste si naše medy oblíbila. Těšíme se na Vaši další medovou objednávku. Pokud budete chtít poradit s výběrem, neváhejte nás kontaktovat.
    S pozdravem Lenka

Vždy jsem velmi spokojená . Výborné mediky a perfektně zabezpečené v balíčku.Také některé mám jako dárečky.Za mě SUPER .

Dobrý den, milá Miriam,

děkujeme za krásné, pozitivní hodnocení a pochvalu. Máme velkou radost, že jste naší věrnou zákaznicí. Vybrala jste naprosto originální a chuťově výborné medové dobroty. Věříme, že udělají velkou radost. Budeme se těšit na Vaši další medovou objednávku. S pozdravem a poděkováním.
    Lenka

Neni co hodnotit. Zboží zatím nedorazilo.

Dobrý večer,
    rozesílali jsme zákazníkům email o zpoždění.
    Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se za zpoždění Vaší objednávky. Vzhledem k velkému zájmu o produkty ve slevě došlo k dočasnému přetížení našeho systému. Znovu potvrzujeme, že Vaše objednávka je v procesu zpracování a bude Vám doručena co nejdříve. Do konce týdne budou veškeré objednávky odbavené. Ještě jednou s omluvou a pozdravem
    Lenka

Perfektní komunikace, výborně zabalené, jen jsem nedocenil jak to bude kvalitní a objednal jsem to malé balení, ale super a budu objednávat určitě to větší. Ale je výhodné, že mám možnost si vybrat velikost a následně koupit větší. Moc hezký vymazlený obchod.

Dobrý den, milý Josefe,
    děkujeme moc za Vaši pochvalu a krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený s nákupem a že Vám náš med chutná. Těší nás, že jste si vybral právě nás a že se k nám vrátíte pro větší balení. Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo přání, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poradíme a připravíme další objednávku přesně podle Vašich představ. S pozdravem a poděkováním. Lenka

Vypadá krásně, mám jako dárek, tak snad bude i dobře chutnat.

Dobrý den, milá Vladimíro,
    vybrala jste naprosto originální a chuťově výborný dárek. Věříme, že udělá velkou radost. Budeme se těšit poté na zpětnou vazbu. S pozdravem a poděkováním

• Rychlé jednání.
    • Nic

Reakce obchodu Včelařství Domovina

děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Vaši další medovou objednávku opět doručíme rychlostí blesku. Budeme se těšit. S pozdravem