Reklama

• Rychlost, dobrá komunikace..

• Moje zkušenosti z obchodem bylo velmi dobré.Budu i proste nakupovat je to velmi dobré doručení i nakupování velmi příjemné

Vše v pořádku, opět rychlé doručení.

Obchod je bez problémů *

• Nemám co bych vytkla. Jsem velice spokojená

Super, doporučuji

Rychlé dodání,za mě super obchůdek.

• nedostupnost vybraného zboží
    • vysoká cena

Reakce obchodu Vapoo.cz

Dobrý den, pane Kuboši.

Děkujeme za názor, i když musím říci, že jsem jím poměrně překvapen.

Udělal jste si u nás historicky již 20 objednávek, poslední objednávku v sobotu 3.1. Ta byla odeslána, přesně dle našich informací na webu, v úterý 6.1., takže vše proběhlo v pořádku. Když se do Vaší objednávky dívám, tak vidím, že jste nakoupil 5 položek, z toho 4 byly za nižší cenu než má většina konkurenčních eshopů a 1 produkt (cartridge) za stejnou cenu jako jinde. Zároveň jste jako náš stálý zákazník měl nárok na 6% slevu, která Vám byla také samozřejmě přiznána. Celý Váš nákup u nás byl tedy pro Vás velmi výhodný.

Pokud Vám jde o to, že se dosti navýšily ceny většiny zboží (liquidy, jednorázovky, příchutě), pak je to samozřejmě kvůli navýšení spotřební daně od 1.1.2026 znovu o 100% (je to již potřetí a příští rok bude zase). Za to my ale nemůžeme, to bylo rozhodnutí české vlády a je logické, že jsme museli, stejně jako ostatní eshopy, ceny o navýšení spotřební daně zvýšit také. Přesto máme ještě spoustu položek levných, a to proto, že jsme se dostatečně předzásobili, abychom mohli právě udržet alespoň u některých položek ceny roku 2025, mnohdy dokonce o dost nižší.

Naopak, patříme k nejlevnějším eshopům, a to i vzhledem k tomu, že jsme doposud neupravili náš věrnostní systém, který již dávno, vzhledem k vysoké spotřební dani, která již 3x podstatně navýšila ceny zboží, neodpovídá realitě. Vy jste jej měl možnost využít na maximum, což jste také udělal.

A pokud jde o nedostupnost zboží, máme cca 12tis. produktů, nejširší sortiment z vapingových eshopů a většina zboží je naopak dostupná. Samozřejmě, při takovém počtu produktů, dochází k tomu, že se něco vyprodá, něco se již vyrábět ani nebude a něco je nedostupné jen na krátkou dobu než se opět naskladní.

Děkuji za pochopení a přeji Vám krásný den

Tomáš Valach
    Vapoo.cz

• výběr , ceny , doprava v pohodě

• Komunikace s obchodem
    • Rychlé doručení
    • Věrnostní program
    • Slevové akce

Doporučuji

Dlouhodobý zákazník pochvalující si cenovou i věrnostní politiku obchodu

• Rada zde nakupuji jiz po nekolikate,spokojenost
    • Jsem rada,ze tu je pestra nabidka

Rychlost dodání

• Výborný výběr produktů
    • Skvělé ceny

• Všecičko v pořádku

• rychlost dodání

• Rychlý, ale občas chybí zboží

KUPOVALA JSEM POPRVÉ A JSEM NESKUTEČNĚ SPOKOJENÁ

Perfektní! Co víc dodat. Mají tam co vaper potřebuje tak co víc dodat!

• Velmi rychlé dodání