Zboží stále není doručené!
Reakce obchodu Vapoo.cz
Dobrý den, paní Koňová.
Předně mne moc mrzí, že Vám zásilka stále nedorazila. Prověřil jsem, proč se tak stalo a musím říci, že se jedná o nějaký problém u přepravce, konkrétně u Vámi vybrané Zásilkovny.
Objednávku jste si u nás dělala v úterý 22.4. a ještě tentýž den jsme balíček předali Zásilkovně, o čemž jste od nás obdržela také email se sledovacím číslem. Bohužel, při tak velkém počtu objednávek, jaký denně přijímáme, není v našich silách kontrolovat jednotlivé zásilky, resp. jejich doručení či nedoručení přepravcem.
Když se nyní dívám do systému Zásilkovny, vidím, že ačkoliv 22.4. od nás balíček převzali, až dnes, tj. 28.4. jej doručovali do Z-BOXu, nicméně je tam uvedena zároveň poznámka, že se nepodařilo zásilku do Z-BOXu doručit a že budou doručovat opět zítra.
Nevím, proč zásilku doručovali tak pozdě a v čem je ještě i nyní problém, ale bohužel tuto skutečnost my jako eshop již nemáme možnost nijak ovlivnit. Škoda, že jste se nám neozvala, abychom zásilku prověřili, což bychom samozřejmě udělali. Takto jsme se o problému na Zásilkovně vůbec neměli možnost dozvědět, až nyní z Vaší negativní recenze na náš eshop.
Pokud nebude zásilka do Z-BOXu doručena ani zítra, dejte nám to, prosím, vědět a my situaci přímo na Zásilkovně prověříme.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Tomáš Valach
Vapoo.cz -
- Kvalita
SPOKOJENOST
Rychlé dodání
Skvělé jednání a rychlé dodání
- Přehlednost webových stránek
- Pestrá nabídka možností doručení
- Rozmanitá nabídka vč. různorodosti značek
- Rychlé doručení (3. pracovní den)
- Komunikace
- Rychlé zaslání zboží
Obchod super, bohužel jsem si zboží nechala zaslat balíkovnou a balík stále nemám. Bez nějaké zprávy co se děje. To už se mi stalo po druhé. Takže příště zvolím jiného dodavatele.
- Rychlé vyřízení a dodání
- Velký výběr příslušenství
- Rychlá komunikace
- velmi rychlé doručení
- informovanost
- Velká nabídka všeho pro vapování
Široký výběr produktů k vapování.
Super.
Nakupoval jsem poprvé zatím super
- Rychlá komunikace a pomoc
- Poměrně rychlé odeslání
- Obrovský výběr
- Spolehlivé recenze
Nejlepší obchod, krásně zabaleno, velmi rychle doručeno, věrnostní slevy. Vracím se ráda. Moc děkuji
- Chuťově dobré už tolik nevykouřím klasických cigaret
- Na to množství je to i tak drahá záležitost, mohli by jste výrazně zlevnit
Je dobrý mnoho příchutí, každému co vyhovuje
Reakce obchodu Vapoo.cz
Dobrý den.
Věřte, že bychom rádi měli ceny, jaké jsme měli ještě před pár měsíci, ale to není možné vzhledem k nově zavedené spotřební dani. Naše marže naopak od října výrazně poklesla a nižší ceny už dát opravdu nemůžeme.
Podstatná část ceny, kterou nyní platíte, se odvádí nově státu. Od ledna příštího roku daň navíc opět, bohužel, o 100% podraží a v r. 2027 ještě jednou o dalších 100%. Tak rozhodli poslanci a my samozřejmě tuto daň musíme do ceny zahrnout. Není to tedy o tom, že bychom my podražili a zvyšovali si marže, ty nám naopak, jak jsem psal, výrazně poklesly, neboť jsme zdražili pouze o daň samotnou. Děkuji za pochopení.
Tomáš Valach
Vapoo.cz -
- Kvalitně zabalené zboží
- Velmi velká spokojenost. Žasl sem nad ochotou arychlosti vyřízení a dodání.
- Od objednání do dodání 26 hodin.proste rekord. DÍKY
Jsem spokojenej