- Velice rychlé dodání
- dobré ceny
- rychlost dodání
- komunikace
- Rychlé jednání
- vsechno prislo v poradku a doporucuji
vsechno je dobry akorat draha doprava
- bez problémů
- rychlé doručení
Naprostá spokojenost
- Nakupuji zde opakovane,jsem zde spokojena
- rychlé dodání
Byl to fajn nákup; co jsem si objednal, to mi bylo doručeno.
Dobrý.
- Rychlé vyřízení
Objednáno ráno, druhý den ještě nedodáno a o zboží žádné info.
Reakce obchodu Vapoo.cz
Dobrý den, pane Kochu.
Mrzí mne, že nejste s našimi službami spokojen, avšak po prověření dost dobře nechápu, z jakého důvodu.
Objednávku jste vytvořil dne 5. 5. 2026 v 9:00. Již v 10:17 (tentýž den) jsme měli balíček zabalený, o čemž Vám přišel email a tentýž den jsme jej předali dopravci k doručení. O odeslání jste obdržel rovněž email.
Dne 6. 5. 2026, tedy hned následující pracovní den po Vaší objednávce, byl balíček v pořádku doručen do Zásilkovny a Vámi převzat.
Mrzí nás Vaše nespokojenost, stejně tak jako Vaše hodnocení, ale máme za to, že rychleji jsme Vám doručit objednávku již nemohli. Stejně tak informovanost o každém kroku byla z naší strany za mne v pořádku.
Předem děkuji za pochopení a přeji Vám krásný den.
Tomáš Valach
Vapoo.cz -
- Dobrá komunikace
- Do dnešního dne nebyli schopni poslat objednávku z 2.5,opravdu tragické.
Reakce obchodu Vapoo.cz
Dobrý den, paní Věrtelářová.
Velmi mne mrzí, že stále nemáte balíček doma a omlouvám se Vám za to.
Prověřil jsem, proč tomu tak je a musím říci, že z naší strany vše proběhlo tak, jak mělo.
Objednala jste si 2.5., tj. v sobotu, produkt jsme neměli přímo na hlavním skladu, o čemž jsme informaci na webu měli, ale hned v úterý jsme balíček zabalili a předali Zásilkovně. Ve středu jste jej tedy měla mít doma. Bohužel, jak nyní vidím v jejich systému, Zásilkovna jej vůbec nenačetla. Buď se jim někde ztratil nebo byl jejich brigádníkem ukraden, což se bohužel u nich stává.
Pokud byste nás kontaktovala, určitě bychom věc vyřešili mnohem dříve, a sice zasláním zásilky znovu, což je u nás v takovém případě běžný postup. Bohužel se tak nestalo a my nemáme možnost, jak se takovou věc dozvědět.
Ještě jednou se omlouvám za tuto nepříjemnost, balíček Vám bude zaslán znovu a se Zásilkovnou vyřešíme věc již sami reklamací.
Přeji Vám krásný den
Tomáš Valach
Vapoo.cz -
- ochota
objednval jsem boostery ty jsou ok ale chut od imperia tabqk s vanilkou neodpovida realite mnohem lepsi je ta sama chut od dinner lady . tahle chut chutna jak tabak s pepřem
- velký výběr
- rychlost doručení
Vše ok
- Rada zde nakupuji,dobry vyber a ochota
- Je to rychlé dodání.