- Rýchle dodanie
Reakce obchodu Unuo.cz
velice děkujeme za Vaše kladné ohodnocení. Vynaložíme veškerou svou píli a energii na to, aby se Vám u nás i nadále dobře nakupovalo a rádi jste se k nám vraceli.
- kvalita výrobkov
- rýchlosť dodania
Váš tým unuo.cz -
- vyborna komunikacia s eshopom, velmi rychle dodanie tovaru, pekne zabalene.
Váš tým unuo.cz -
Mám ráda tohoto výrobce a prodejce, vždy je vše perfektní.
- Rychlost dodání, kvalitní zboží
- Kvalitní
- Cena odpovídá kvalitě
- Krásné designy
- Rychlé vyřízení a odeslání
Jsem spokojena. Rychle a kvalitni. Úžasné věci pro děti i pro maminky.
Váš tým unuo.cz -
Mají kvalitní a hezké výrobky za rozumnou cenu. Dcera byla nadšená.
Váš tým unuo.cz -
Rychla komunikace,okamzite odeslani zbozi a velmi kvalitni zbozi,ktere odpovida velikostne,jak uvadi tabulka.Moc doporucuji
Váš tým unuo.cz -
- velmi rychlé dodání na výdejní místo Balíkovny, perfektní komunikace obchodu
- o žádné nevýhodě nevím
vše v pořádku
Vše v pořádku.
Váš tým unuo.cz -
Rychle dodání, velmi pěkně zpracované kalhoty
Rychle dorucenie
Spokojnost s tovaromReakce obchodu Unuo.cz
- veľmi príjemný materiál
- dobrá elasticita
- super pomer cena/kvalita
- rýchle doručenie
- naviac krásne a originálne zabalené - z krabice je domeček na "hranie"
- Kvalitní zboži
- Rychlost dodání
Líbí se mi, že se jedná o českou firmu. Určite zde nenakupuji naposled.
Rychlé dodání
- Kalhoty skvele sedi