• Velmi rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky.
    • Žádné jsem neshledala

Reakce obchodu Unuo.cz

velice děkujeme za Vaše kladné ohodnocení. Vynaložíme veškerou svou píli a energii na to, aby se Vám u nás i nadále dobře nakupovalo a rádi jste se k nám vraceli.

Váš tým unuo.cz

Kvalitný materiál a krásne ušité. Určite znova objednám

Váš tým unuo.cz

• Rychlé dodání, rozměry oblečení sedí,kvalitní materiál

Váš tým unuo.cz

Rychlé dodání. Zabalené v pěkné krabici, ze které se udělá domeček.

Váš tým unuo.cz

• Krasne baleni jako domecek pro deti

• Dobrá komunikace,rychlost
    • Nic

Váš tým unuo.cz

Nákrčník, čepice a batolecí kalhoty vynikající. Jsem moc spokojená. Dámské kalhoty vracím, nesedí mi a necítím se v nich dobře. velmi oceňuji kvalitu, rychlost, způsob zabalení, všude vás doporučuji.

Váš tým unuo.cz

Objednala jsem již po několikáté. Vše vždycky perfektní. Dobrá infomovanost a rychlé dodání. Věci kvalitní, skvěla sedí. Nemám co vytknout!

• rychlost dodání
    • barevnost a vzory
    • český výrobce
    • způsob zabalení
    • stálost barev
    • odolnost materiálu
    • přibývá černých vzorů

Pravidelně si od Vás nakupuji pro děti kvůli kvalitě, možnosti výběru sortimentu. Doufám, že černé oblečení je jenom varianta a nebude převažovat. Právě pro tu barevnost, krásné vzory Vás podporuji a kupuji. V případě, že půjdete cestu tmavosti a vlastně sklouznete do šedi jako ostatní značky. Nebude mezi Vámi rozdíl a pak už bude jedno jestli budu kupovat Vás nebo konkurenci. A myslím, že nebudu jediná.

Reakce obchodu Unuo.cz

Černé variace jsou jednoznačně nejprodávanějšími.

• Rýchly obchod
    • -

• Veľmi rýchle dodanie
    • Kvalitné vypracované nohavice

Softsheelove zateplene nohavice, ktoré som synovi objednala, su krásne a kvalitne vypracovane

Váš tým unuo.cz

• Spolehlivý dodavatel, velmi vstřícné jednání a kvalitní a krásné zboží

Vše ok.

• Spolehlivost

Váš tým unuo.cz

Nejlepší softhelky pro děti. Objednala jsem na zimu s beránkem a na jaro s fleecem, kvalitní materiál.

• Hezke zboží
    • Kvalitní zboží
    • Ceny

Váš tým unuo.cz

Kupujeme v Unuo opakovane a vzdy vsetko bez problemov, deti nosia veci non-stop az kym ich nevyrastu :) sme spokojni :)

• rýchle doručenie
    • kvalitný materiál

Váš tým unuo.cz

Zboží dorazilo velice rychle. Bunda i mikina pěkný materiál, kvalitně ušité. Za mě naprostá spokojenost.

Váš tým unuo.cz

Se značkou Unuo jsem naprostou spokojená. Mají krásné a kvalitní oblečení a doplňky. Pravidelně nakupují pro celou rodinu.