Univerzální rozměry pro děti, odpovídají doporučení a hned z toho nevyrostou, zároveň z toho neplavou.)
+ TOP Kvalita -
Spokojnosť, objednávam opakovane
- rychlost a kvalita
S obchodem velká spokojenost, zboží přišlo v poradku a je velice kvalitní a sedi. Vřele doporučuji .
- Top komunikacia
- Skvelý material
- Krasne farby
- Super sitie
Druha objednávka, znova veľká spokojnosť. Ostávam zákazníkom aj do budúcna.
- Prehľadnosť
- Vysoká kvalita
- Komunikácia obchodu
- Ceny a akcie
V Unuo nenakupujem prvý a určite ani posledný raz :) Majú naozaj krásne ale aj funkčné, praktické a kvalitné oblečenie.
Super
Super hezké a dobře padnoucí oblečení, oceňujeme především variantu uzších střihů kalhot. Akce by ale mohly být častěji. Rychle odesláno, fajn balení – syn si s kreativní krabicí/domečkem ještě vyhrál.
Velká spokojenost, objednám znova
- velikost sedí přesně dle rozměrů
- příjemný materiál
- o víkendu řádně vyzkoušeno v dešti, a pod bundou vše suché
Objednala jsem dceři čepici, softshelove kalhoty a poprvé i bundu. A se vším jsem moc spokojená. Velikosti odpovídají a vše je moc krásné. Takže za mě velká spokojenost a mohu jen doporučit.
Som nadmieru spokojna, veci su krasne, naozaj funkcne a dokonca boli zabalene v krabici z ktorej sa da postavit a vymalovat domcek pre zajacika, co moje deti zabavilo na pol dna. Dakujem
- Moc hezké oblečení, kvalitní materiály a propracované střihy
Máme už několik kousků hlavně pro děti a se vším jsme zatím spokojeni. Funkčnost je pro nás na prvním místě a ta je rozhodně splněna.
- Spolahlivy obchod s kvalitnym tovarom
- Rychle dorucenie
- Prehladny eshop
- Siuper rýchle dodanie!
Rychlé dodání, skvělé vyhledávání zboží
Skvělé balení bez zbytečných plastů a papírů, krabice jako domeček, děti si s ní stále hrají!
Reakce obchodu Unuo.cz
velice děkujeme za Vaše kladné ohodnocení. Vynaložíme veškerou svou píli a energii na to, aby se Vám u nás i nadále dobře nakupovalo a rádi jste se k nám vraceli.
Váš tým unuo.cz -
- rychle dodání, krásné balení:-)
Váš tým unuo.cz -
Obleceni je krasne, prakticke, za rozumnou cenu a doruceni bylo bleskove
Velký výběr.
Zajímavé ceny a akce.