- Rychle doručení
Krásný stránky,oblečení super vydrží i 2-3 sezony klidně
Objednala sem v neděli a v úterý už sem měla balík :) -
- Veci sú veľmi pekne šité, veľkostne zodpovedajú tabuľke, rýchle doručenie, sme spokojní
Super obchod s kvalitným oblečením
- rýchle doručenie
- kvalita výrobkov
- malá domáca výroba
- nádherné balenie - krabica využiteľná na hranie
Reakce obchodu Unuo.cz
velice děkujeme za Vaše kladné ohodnocení. Vynaložíme veškerou svou píli a energii na to, aby se Vám u nás i nadále dobře nakupovalo a rádi jste se k nám vraceli.
- kvalitní výrobky
- rychlé dodání
- Rýchlosť, kvalita
Krásne, kvalitné veci a rýchlo dodané.
Váš tým unuo.cz -
Kvalitní zpracování.Jen trochu vyšší ceny.
- Rychlost dodání
Váš tým unuo.cz -
- Super komunikace, rychlé dodání, perfektně zabaleno - maximální spokojenost. Mohu jen poděkovat a doporučit UNUO všem. GHz
Váš tým unuo.cz -
Vsetko nacas, mila pani dorucovatelka, nemam ziadnu vytku :)
vše super
Váš tým unuo.cz -
Spokojná s vecickami aj dodávkou. Dakujem
Váš tým unuo.cz -
- přehledná nabídka, kvalitní zboží, rychlá komunikace, milé balení
Komunikace
- Rychle doručení
- Dobrá domluva
Rychlé dodání.
Váš tým unuo.cz -
Přehledné stránky, oblečení dobře padne a dobře se pere.
- Rýchle odoslanie objednavky
- Tovar v top kvalite
- Výborné vypracovanie
- Dobre ceny v akciach
Odporucam
- Rychlé doručení.
Váš tým unuo.cz -
- Vyborna komunikace, spoluprace, rycé jednání
Váš tým unuo.cz -
Dobrá komunikace, kvalitní zboží.
Váš tým unuo.cz