- rychlé dodání zboží
- Rychlost, vše v pořádku
- Široký sortiment nářadí. Pro mne i výhoda blízkosti bydliště.
- Na zboží označené že je skladem se mnohdy neúměrně dlouho čeká. Chtělo by to větší pečlivost při vedení E- shopu.
- Teď mi docela vadí novinka, že nejde zboží zaplatit kartou nebo penězi na místě ve skladě v Úžicích při vyzvednutí.
Široký sortiment kvalitního nářadí.
Reakce obchodu uni-max
děkujeme za Vaše hodnocení. Dodací lhůty skladového zboží by měly být standartní. Individuální zdržení mohou nastávat z různých příčin, ale nejedná se o samozřejmost. Pokud ve Vašem případě zdržení nastalo, tak se velice omlouváme.
Nemožnost zaplatit v hotovosti ve výdejním místě v Úžicích je dána náročností a zodpovědností při vedení pokladny. Jsme primárně e-shop a relativně nízké množství osobních odběrů nevyváží náklady spojené s vedením pokladny. Nicméně Vám můžeme nabídnout možnost uhradit objednávku platební kartou přímo na prodejně - běžně tato varianta není nabízena na e-shopu, ale pokud dorazíte osobně - tuto možnost Vám nabídneme.
S pozdravem,
Martin Svoboda
Team uni-max -
Vždy vše proběhlo k největší spokojenosti
Dobře fungující obchod.
Zboží dorazilo včas a v pořádku. Spokojenost. Doporučuji.
Vše proběhlo v pořádku.
Vše v pořádku. Zástupci obchodu komunikovali od počátku. Vše, co řekli, splnili.
- Dobrý den. Musím říct, šikovná věcička. Děkuji
- Rychlost dodani
Vse ok
- Nabídka dobré ceny
- Zboží není na skladě
Pokud máte dost času, tak tady objednávejte.
Reakce obchodu uni-max
velice se omlouvám za drobné zdržení. Zboží nebylo v čase objednání skladem, což jste si pravděpodobně všimnul, neb u každého produktu uvádíme přímo na e-shopu informace o dostupnosti, nicméně i tak jsme uvedený termín o pár dnů přesáhli a za to přijímáme zodpovědnost.
Nicméně včera byla Vaše objednávka zabalena a v tuto chvíli ji předáváme přepravci.
Pokud objednáváte skladem dostupné zboží, pak je vždy zasíláno obratem.
S pozdravem,
Martin Svoboda
Team uni-max -
- Ceny
- Velký výběr zboží
Celkově obchod ok
- Bleskové vyřízení a dodání.
Vše O.K.!
- rychlost, komunikace
OUKEJ
Dobré služby
- rychlost, cena
nejsou výhrady
spokojenost
- Poslední nákup se lépe podařil a moc se zlepšili.
Čekal jsem na objednaný lis měsíc, dodavatel nedodal. Náhrada byla nevýhodná, tak jsem objednávku zrušil.
Předchozí objednávky bez problémů.