dlouhá doba doručení
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
měl jste vybrán bankovní převod. Objednal jste 4. 9. a platba dorazila až 8. 9. (pátek odpoledne), zásilka již byla odeslána. Omlouvám se, ale rychleji to nejde. Pokud jste na zboží spěchal, mohl jste buď zaslat úhradu dříve nebo zvolit platbu kartou či dobírkou. -
- Přišlo jiné sklo, než jsem objednal
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
nemáme od Vás zprávu o žádném problému. Prosím pošlete nám více informací na email [email protected], koukneme na to :-) -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Objednávka tří ochranných skel a mobili objednáno podle značky a sedlo jenom jedno♂️♂️♂️
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
nemáme od Vás o tomto žádnou zprávu, do teď jsme o žádném problému tedy nevěděli. Napište nám prosím podrobnosti, koukneme na to. -
- rychlost dodání
- vadné zboží
Již po několikáte jsem nakoupil na mobil tvrzené sklo a již nejméně ve dvou případech nelepí po celé ploše a to podotýkám,že to není vinou lepení.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Skla nejsou v té kvalitě co se nabízí už jsem ho zahodil
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
stačilo nám to nafotit a poslat, pokud s tím byl nějaký problém. Těchto Nano skel prodáváme stovky týdně a neevidujeme u nich žádné problémy. -
iPhone bylo dáno do obalu dle návodu a ponorem do vany na zkoušku tesnosti do obalu se dostala voda a tím pádem iPhone zničeny tak ze jsem zt toho sklamany
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
iPhony mají samy o sobě krytí IP68, tedy samy o sobě by měly normálně ve vaně vydržet i bez obalu. Těchto obalů jsme prodali tisíce kusů a neevidujeme podobnou zpětnou vazbu, je ale možné, že šlo o vadný kus. Kontaktujte nás prosím, vyřešíme společně reklamaci. -
- Zboží neodpovídá obrázku
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Recenze byla smazána kvůli vulgárnímu obsahu.
- Velká nabídka různých doplňků
- Bohužel i šmejdů
Pozor na to co kupujete a než si to objednáte nechte si potvrdit, že to je tak jak si představujete. Na webu není nikde vysloveně napsáno, že přijde sklo o několik milimetrů menší, naopak se chlubí, že v poměru k ceně je to supr výrobek, ale v zásilce přijde jakési vysvětlení. proč v téhle cenové kategorii vlastně prodávají nevyhovující šmejd. A samozřejmě očekávají, že kvůli vyhozeným 114 Kč to málokdo bude reklamovat.
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
na to, že existuje několik druhů skel, která mají různé využití upozorňujeme na několika místech, přímo u produktů a také zde: https://tvrzenaskla.eu/stranky/typy-skel-a-jejich-rozmery
Pokud není zákazník se zbožím spokojen, může ho zdarma pomocí Zásilkovny vrátit, nic tedy neočekáváme, tak jak píšete. -
- Na nette psali že balík bude doručen 17.04 a přišel až 21.04. Ale jinak ok
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
Vaše zásilka bohužel čekala na uvolnění místa v Alzaboxu, kde bohužel Alza vždy upřednostňuje své zásilky. Doporučujeme proto vždy vybírat fyzické výdejní místa nebo jiné boxy. Omlouváme se za to, ale nejsme schopni toto bohužel nijak ovlivnit. -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Ani jedno z objednaných skel nesedělo, buď hodně menší,nebo o půl mm větší
Ani jedno z objednaných skel nesedělo, buď hodně menší,nebo o půl mm větší
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
pravděpodobně tedy došlo k objednání skel na jiné hodinky. Neevidujeme zde totiž podobné problémy u tohoto zboží. Napište nám prosím na náš zákaznický servis, poradíme Vám a zajistíme výměnu zboží. -
Objednávka prišla na jiný typ mobilu.
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
podle Vaší objednávky si spíše myslíme, že jste spletla typ telefonu Redmi Note 10, protože podle záznamu vidím odeslaný obal podle objednávky. Jsou totiž 4, Redmi Note 10, Note 10S, Note 10 Pro, Note 10 5G. Děje se to poměrně často a není problém obal zdarma vyměnit, stačí kontaktovat náš zákaznický servis.