• Rychlost dodání

Sklo vůbec nesedělo
    na určitý typ telefonu .Musel jsem koupil jinde.

Co se týče doručení i objednání vše bylo v pořádku ,ale při pokusu u krytu na telefon vyklopit nožičku aby se kryt opřel se nožička utrhla ..

Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu

stačí nám to vyfotit a poslat. Pošleme Vám nový kus :-)

Sklo přišlo velké

Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu

stačí nám to vyfotit a poslat emailem, obratem spolu zjistíme, kde došlo k omylu a dáme to do pořádku :-)

Objednané 4 tvrzené skla , 2 poškozené. Neobjednávat.

Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu

stačí nám je jen vyfotit a poslat emailem, obratem Vám zašleme nové nebo vrátíme peníze. Píšeme o tomto postupu na webu, v emailu po odeslání objednávky a taky na letáčku v balíčku. Je to velmi jednoduché a rychlé.

• Přišlo mi jiné zboží, než jsem si objednala

Neochota

Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu

bohužel nevím z čeho tato neochota plyne. Kontaktoval jste nás ohledně zásilky, kde nebyla provedena platba. Požádali jsme Vás o zaslání potvrzení platby z banky, kde jsme zjistili, že chybí variabilní symbol, tak jsme následně přiřadili platbu ručně. Pokud bylo špatně ještě něco jiného, kontakujte nás prosím, rádi to s Vámi dořešíme :-)

• Objednala jsem si tvrzené sklo na Honor X 9 a sklo vůbec neodpovídá. Je o hodně menší než je display. Takže odlepit, vyhodit a sehnat jinde. Vyhozené peníze. Už bych zde nic nekoupila.

Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu

pravděpodobně došlo k záměně modelu, píšete, že jste objednala sklo na X9, ale v objednávce máte 9X. Tyto telefony jsou rozdílné, proto Vám sklo sedět nemůže. Kolegyně Vás kontaktovala a domluvíte se na dalším postupu. Spousta modelů je značena podobně, je tomuto potřeba věnovat zvýšenou pozornost.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Sklo došlo prasklé na pravé straně v rohu

Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu

stačí nám ho jen vyfotit a poslat emailem. Obratem Vám zašleme nové nebo vrátíme peníze.

• Dodané sklo rozměrově nepasuje

Kvůli 100,- nehodlám zboží posílat zpět
    Raději sklo vyhodím a koupím jinde

Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu

ve Vaší objednávce vidím větší počet skel. Pokud Vám jedno nesedí, stačí nás kontaktovat a domluvíme se na výměně. Takto bohužel nejsme schopni poznat, kde došlo k chybě, jestli u nás v expedici nebo výběru jiného modelu z Vaší strany. Není však třeba nic vyhazovat, ale kontaktovat nás. Zabere to méně času než napsání recenze.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Průhledný obal není průhledný ale nechce mléčný musel jsem si objednat jinde a tyto obaly vyhodit

• Záměna zboží
    • Extrémně dlouhá doba doručení
    • Naprasklé sklíčko

Takhle nespokojený jsen ještě s žádným e-shopem nebyl. Těch 500 korun mi za ten vztek nestojí ať si je nechají.

Dobrý den, Jakube,
    mrzí mě, že nejste s nákupem spokojen. Bohužel jste nás ale nijak kromě této recenze nekontaktoval, nemohli jsme Vám tedy s Vaším problémem pomoci, protože jsme o něm nevěděli. Napsání nám Vám ale nezabere určitě více času, než tato recenze. Pokoušel jsem se s Vámi telefonicky 2x spojit, bohužel neúspěšně.
    Vezmu to po bodech:
    Záměna zboží - podle údajů z našich čteček a kamer vidím, že Vám bylo odesláno zboží z Vaší objednávky. Myslím si však, že jste si objednal špatnou velikost skla na hodinky, v objednávce máte 42 mm, a nejspíše jste potřeboval 45 mm. Jedná se však o mojí osobní domněnku, které vychází ze zkušenosti s těmito produkty. Zboží však není problém vyměnit.
    Extrémně dlouhá doba doručení - Objednávku jste provedl v pátek v 19:23, dopravci byla předána hned v pondělí ráno 9. 1. a 10. 1. Vám byla doručena. Nevím, co je na tom extrémní doba, ale rychleji to se Zásilkovnou ani nejde. Datum doručení jste navíc viděl v košíku a přesně odpovídalo.
    Naprasklé sklíčko - Bohužel sklo, které jste objednal je z výroby zapečetěné, nemůžeme ho tedy před odesláním zkontrolovat. V případě, že k tomu dojde, stačí nám poslat fotku emailem, obratem Vám pošleme nový kus nebo vrátíme peníze. Informujeme o tom v emailu, který chodí po expedici objednávky, na našem webu a také na letáčku v balíčku. Na tom si u nás zakládáme a vždy toto bereme na sebe.

Velice mě to mrzí, mohli jsme to vyřešit velmi jednoduše na zákaznické podpoře ke spokojenosti obou stran.
    Jan Plaček, Tvrzenaskla.eu

• Ceny
    • Pouze přebalené produkty z Aliexpressu apod.

Ceny jsou sice oproti ostatním e-shopům u nás příznivé, ALE objednává se z Sheinu/Aliexpressu.
    Objednal jsem odtud kryt, který je identický s jedním krytem, který jsem dříve objednal ze Sheinu o 100 Kč levněji. :D To stejné skla...
    Akorát produkty dají do jiných balení.
    Samozřejmě, vše jde z Číny, ale raději budu objednávat více za méně.

Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu

na jednu stranu chválíte dobré ceny, ale na druhé straně píšete, že jste jinde objednal levněji. Přiznám se, že tedy moc nerozumím tomu, proč jste u nás objednávku vytvářel, když jste byl o ceně a podmínkách dopředu informován.
    K obalům - Ano, samozřejmě musíme naše produkty zabalit do vlastních obalů, protože to vyžaduje evropská a česká legislativa. Každý obal výrobku musí obsahovat příslušené informace a symboly. Tím, že je ale objednáváme ve větším množství, tak nám je v těchto obalech zašle rovnou výrobce..
    Jinde na světě, než v Číně se bohužel některé produkty nevyrábí, nemáme tedy moc na výběr, kde produkty nakoupit :-)
    Cena našich produktů je odrazem našich nákladů, které při podnikání v Česku máme a i tak si myslím, že patříme k nejlevnějším českých internetovým obchodům v tomto odvětví. To stejné si myslí i naši zákazníci, protože zde na Heurece to zmiňují jako druhou naši největší výhodu po rychlosti doručení. Pokud Vám ale zboží nevyhovuje, je možné ho samozřejmě vrátit.

Jan Plaček, Tvrzenaskla.eu

• Reklamace

Sklo přišlo rozbité , to se může stát,ale vyřízení reklamace je složité a nedůvěryhodné . Omlouvám se ale sklo se nemohlo poškodit při dopravě protože to bylo opravdu dobře zabalené . Sklo bylo v hodnotě 150,— Kč proto to nebudu řešit dál.
    S pozdravem Jan Ouřada

Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu

neevidujeme od Vás žádný emailový ani jiný kontakt z Vašeho emailu a telefonního čísla, který jste měl v objednávce. Nemůžu tedy tuto skutečnost ověřit. Nespletl jste si prosím obchod? U nás jste kupoval prémiové sklo Dux Ducis ve vyšší ceně než 150,-.

Dále nerozumím tomu, co je na reklamaci složité a nedůvěryhodné. Stačí sklo vyfotit a poslat fotku emailem, nic víc není potřeba.
    Skla reklamujeme běžně a vždy a každému zasíláme nové sklo v případě, že mu dorazí rozbité. Nové kusy posíláme obratem nebo vracíme peníze, dle přání zákazníka. Oceňují to i naší zákazníci v dalších recenzích.
    Budeme Vás kontaktovat, abychom se společně domluvili na dalším postupu.

Jan Plaček,
    Tvrzenaskla.eu