Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Po řádném omytí displeje a jeho osušení ochranné sklo přilnulo pouze cca z 70 %.
- Objednávka rychle vyřízena
- To co prodávají by bylo dobré vyzkoušet osobně. Neprodávat co nefunguje.
- Skla přišly menší, tudíž je nepoužijí. Vyhozené peníze
totální svinstvo
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
neevidujeme od Vás žádnou zprávu ohledně možného problému. Pokud nějaký nastal, kontaktujte nás prosím. Vyřešíme ho k Vaší spokojenosti. -
Chybí návod na obsluhu v češtině, soupis věcí v sadě a nabíječka
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
návod by měl být nalepen na balení, nevyhodil jste ho prosím omylem? Pokud tam nebyl, napište nám prosím, rádi dopošleme. U tohoto produktu je pouze USB kabel, adaptér není součástí balení. -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Ochranné sklo na foťák redmi 13.Telefon,vůbec to tam nepasuje.
- Chcou po mě nějáke prachy
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
Vaše objednávka byla na dobírku a byla standartně vyzvednuta a zaplacena. Pokud byla někde chyba, napište nám prosím více podrobností. -
Chytré hodinky, ale bohužel nemají možnost volání, což je pro 7leté dítě potřeba.
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
u produktu není ale nikde uvedeno, že by měly tuto funkci. Hodinky nám můžete samozřejmě vrátit, vrátíme Vám peníze zpět. -
Po 1.dnu už nefunguje, černá obrazovka
Objednany obal na mobilni telefon nepasuje
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Ochranné sklo nevalné kvality, navíc zmetek
Sklo na čočky fotoaparátu neseděly, hodí se na jiný telefon ne co jsem objednal.
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
s tímto produktem neevidujeme žádné problémy, pravděpodobně jste objednal zboží na jiný telefon. U této řady je modelů několik - Redmi Note 12, Note 12 4G, Note 12 Pro, Note 12 Pro 5G, Note 12 Pro Plus.
Pošlete nám prosím email s přesnými informacemi o Vašem zařízení, domluvíme se na výměně nebo vrácení zboží. -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora.
- Slušný výběr
- Obstojné ceny
- Příjemná paní na reklamaci
- Nedostatečný výběr dopravce
- Nevhodné řešení nedodaní zboží ( ač "poškozený", musím opakovaně telefonovat a vysvětlovat, u dopravce čekání na operátora pres 17 min., a nakonec záměrně nesprávné informace o důvodu nedodání )
- Služba dopravce poškozuje službu dodavatele
Pokud si slušný dodavatel vybere nevhodného partnera, popř. nenabízí adekvátníha partnera, je jeho služba poškozována, stejně jako jeho obchodní jméno. Nejde o to neudělat chybu, jde o to, jak se k tomu postavím, jak to řeším a jak eliminuji případné opakování.
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
mrzí nás, že nejste s doručením spokojen. Bohužel tam došlo ke ztrátě balíku u dopravce. Vidím však, že ho již našli a dnes ho budou doručovat (pondělí). Zásilka byla podána v úterý. Vidím ale, že Vám kolegyně ještě v ten den, co jste nám o problému psal, nabídla zaslání nového balíku, bohužel však s jinou barvou držáku, protože objednaný jsme již neměli skladem.
Bohužel ani my s tímto většinou nic nenaděláme. Máme stejné možnosti kontaktování jako Vy a většinou to vždy u všech dopravců končí tak, že nám řeknou, podejte reklamaci. Na tu pak mají 30 dnů. My pak zasíláme nový balík zákazníkovi a reklamaci si pak již řešíme sami. K těmto problémům však dochází u méně než u 0,5 % objednávek.
Co se týče výběru dopravce: Máme GLS domů, GLS, Parcelshop, Zásilkovnu výdejní místa, Zásilkovna domů, Balíkovna, Česká pošta balík do ruky. Myslíme tedy, že výběr je dostatečný. -
Už jsem to hodnotil, obal na mobil je špatný výrobek, nemá otvor pro druhý reproduktor a navíc nejde použít otisk prstu, protože je v tom místě obal tlustý a otisk neprojde. Výrobek by měl obchod z prodeje vyloučit.
Reakce obchodu Tvrzenáskla.eu
pošlete nám prosím na email fotky, koukneme na to. Tohoto obalu jsme prodali několik stovek kusů a neevidujeme podobné zpětné vazby.
Děkuji