• Bylo doručeno jiné zboží. Obchod nekomunikuje.

Nespolehlivý obchod.

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

pokud nejste s naším obchodem spokojená, prosíme vás o kontaktování nás pomocí emailu nebo telefonicky a my s vámi problém ihned vyřešíme. Již jsme vás kontaktovali ale bohužel bez odpovědi.
    Hezký zbytek dne Tvoje Zahrada

• rychlé a brzké dodání ode dne objednání

Nakonec vše proběhlo tak, jak mělo.

• Velice vstřícný přístup.

Kromě asi dvoudenního šumu v komunikaci mezi obchodem a kurýrní službou, který bylo třeba trochu prošťouchnout, vše proběhlo k naprosté spokojenosti. Vzhledem k tomu, že bylo zboží expedováno prakticky okamžitě, nebylv dodacím termínu žádný problém a komunikace s obchodem stran dopravy proběhla také rychle a uspokojivě.

• Zboží ani za týden jeste nedorazilo.

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

moc nás mrzí že nastalo zpoždění ohledně dodání vaší objednávky. V systému ale vidím že byl balík již doručen, tak doufáme že je vše v naprostém pořádku. Děkujeme za pochopení.
    Hezký zbytek dne Tvoje Zahrada

• zboží dorazilo s drobným poškozením, které na funkci nemá vliv

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

pokud by nastal jakýkoliv problém poprosíme vás o kontaktování pomocí emailu nebo telefonicky.
    Děkujeme za pochopení, hezký zbytek dne Tvoje Zahrada

Zboží doručeno jiným přepravcem, zboží dorazilo poškozené a s polským návodem, na infolince nikdo nebere telefon ani nevolal zpátky

Rychlá dodávka zboží.

• Rrychlé vyřízení objednávky

• rychlost

Rychlé jednání

Rychlé doručení.

• Otřesná komunikace
    • Nedodržují termíny

Objednal jsem velmi drahý terasový ohřívač s dodáním do 3 dnů. Po 5 pracovních dnech, kdy se s objednávkou nic nedělo jsme se je pokusili kontaktovat. Po celém dni volání se nám konečně povedlo dovolat a když se manželka zeptala, kdy zboží dorazí, tak jí operátorka řekla jen “nevim” a zavěsila.

Takže nemáme ani zboží ani peníze, žádnou informaci a začínám se obávat, že jsme skočili na špek podvodnému eshopu.

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

tato lživá slova nás velice mrzí z vaší strany, s paní jsme byli v kontaktu skoro každý den, vždy jsme poskytli veškeré informace a během včerejšího dne jsme spolu komunikovali a bylo jí sděleno sledovací číslo i kde se zásilka právě nachází. Za zpoždění se velice omlouváme ale bohužel kvůli povodním nastaly problémy o kterých jsme vás také informovali.
    Děkuji za pochopení, hezký zbytek dne

• Pri telefonickem dotazu komunikace v cestine, vztricnost a ochota.

Zboží skladem s dodací lhůtou 1-2 dny jsem neobdržel ani po 23 dnech. Do obchodu se mi nedařilo dovolat a žádná zpětná vazba. Po zjišťování u přepravce nebyla žádná přeprava na místo dodání ani objednaná. Velice nedoporučuji.

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

ihned po vytvoření objednávky jste se s námi domlouval že chcete produkt dodat 26.9. takže by byl produkt odeslán až dnes aby vše proběhlo tak jak jste si sám přál. S dopravcem spolupracujeme již více let a tak víme že dnes odesláne zboží by bylo k vám zítra dodáno.
    Děkujeme za pochopení, hezký zbytek dne Tvoje Zahrada

nejsou schopni vystavit řádný daňový doklad

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

pokud nejste s naším obchodem spokojen, prosíme vás o kontaktování nás pomocí emailu nebo telefonicky a my s vámi problém ihned vyřešíme. Faktura je vždy složena ihned za etiketou na zásilce.
    Hezký zbytek dne Tvoje Zahrada

• Zboží přišlo rozbité ,komunikace s eshopem ohledně reklamace a vrácení zboží zdlouhavá ,řešeno emailem přes telefon není možné

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

reklamaci jste nám zaslala po pracovní době, byla jste tedy kontaktována až následující den.
    Reklamace byla tedy vyřízena do dvou dní.

• Rychlé dodání

Profesionální -super