Přihlásit se a přidat recenzi

• rychlost

Včasné doručení, spokojenost.

Skluzavka mi ještě pořád nedorazila !

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

moc nás mrzí že nastalo zpoždění ohledně dodání vaší objednávky. V systému ale vidím že vám balík bude zítra dodán. Děkujeme za pochopení.

Ok.

Lešení je stabilní

• Rychlé dodání. Reklamace vyřízena ihned. Spokojenost.

• Na webových stránkách mají doručení do 2 dnů, ale po týdnu zboží neodeslali.
    • Nekomunikují
    • Klamné údaje

Dejte si pozor na tohoto prodejce. V životě už bych od něho nic neobjednal!

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

moc nás mrzí že nastalo zpoždění ohledně dodání vaší objednávky. V systému ale vidím že vám balík byl již dodán tak doufáme že je vše naprosto v pořádku. Děkujeme za pochopení.
    Hezký zbytek dne Tvoje Zahrada

18.4. objednáno 25.4. předáno přepravci. Hurá, hurá.. už nikdy více.

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

moc nás mrzí že nastalo zpoždění ohledně dodání vaší objednávky. V systému ale vidím že vám balík bude dnes dodán. Děkujeme za pochopení.
    Hezký zbytek dne Tvoje Zahrada

Koupila jsem zboží elektrické kolečka.Pri koupi jsem viděla u dokončení nákupu dopravné 400 Kč, bydlíme v dojezdu tak jsem volila osobní odběr.Po uhrazení zboží jsem telefonicky ještě přece jenom do objednávala dopravu že zdravot.důvodů ověřovala jsem zda-li je to opravdu 400 Kč - potvrzeno prodejcem.Zboží nakonec doručeno za 800 Kč bez upozornění.Nedoporučuji.Už tam nic nikdy nenakoupím.U zboží za 13 tis. by měli mít dopravu zdarma

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

u tohoto produktu byla vždy cena za dopravu 800kč, jelikož se jedná o větší a těžší produkt a tak tuto částku musíme zaplatit dopravci.
    Děkujeme za pochopení, hezký zbytek dne

vše klaplo, byl přehled kde se zboží nalézá.

• Dotazník spokojenosti přišel,ale zboží nikde. Žádná komunikace.

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

moc nás mrzí že nastalo zpoždění ohledně dodání vaší objednávky. V systému ale vidím že byl balík již doručen, tak doufáme že je vše v naprostém pořádku. Děkujeme za pochopení.
    Hezký zbytek dne Tvoje Zahrada

Krátká dodací lhůta. Vše ok.

Koupila jsem si plachtu 12x8 a zklamala mě. Na to že má vysokou gramáž, tak tomu neodpovídá. A za ty peníze opravdu velké minus.

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

poprosíme vás o kontaktování nás pomocí emailu nebo telefonu a tento problém s vámi ihned vyřešíme.
    Děkujeme za pochopení, hezký zbytek dne Tvoje Zahrada

• rychlost spolehlivost

Rychlé dodání , zboží dorazilo vpořádku a jsme 100% spokojený .

• Špatná komunikace
    • Špatný produkt

Zboží jsem dostal v špatném stavu, oba ráfky jsou ohnuty. Už skoro týden čekám na zahrnutí reklamace. Je to prostě hnusně.

Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz

řešení reklamace se opozdilo z důvodu uzavření eshopu během svátku, kurýr pro odběr produktu od vás je objednán na zítra.
    Děkujeme za pochopení, hezký zbytek dne Tvoje Zahrada

• Píšou doručení do 2 prac. Dní. Ani po týdnu zboží nedorazilo a údajně ma dorazit po 11 dnech.
    • Infolinku zveda nějaká ukrajinka které není kloudně rozumět
    • Po domluvě s infolinkou mě obratem přišla podvodná sms abych doplatil 49kč za dopravu která byla hrazená se zbožím

• neskutečně dlouhá dodací doba

Zboží mi bylo doručeno nekompletní a v jiné barvě než jsem si objednala. Několikrát jsem komunikovala s pracovníky obchodu ohledně mé nespokojenosti s doručeným zbožím a odezva žádná.

• Rychle dodani zbozi (do tri dnu)