- s obchdem jsem spokojená
- Objednano 4.5. A 21.5 zbozi stale nemam. Obchod se dusoval ze dorazi max. 20.5. A nic. Nedoporucuji
Nedoporucuji zbozi nemam ani po 17 dnech po zaplaceni
Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz
moc se omlouváme za zpoždění ohledně dodání které nastalo kvůli velkému počtu objednávek.
Věříme ale že produkt již v pořádku dorazil a děkujeme za pochopení této situace.
Absolutní hrůza!
Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz
moc nás mrzí že vám zboží nedorazilo zcela v pořádku. Pokud nejste s naším obchodem spokojen prosíme vás o kontaktování nás pomocí emailu nebo telefonicky a my s vámi problém ihned vyřešíme.
Děkujeme za pochopení
Hezký zbytek dne Tvoje Zahrada -
Termín dvou pracovních dnů nedodržen.
Telefon nezvednut.
Skluzavka zabalena do igelitu.
Dorazila poškrábaná.Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz
tato situace nás velice mrzí a je více možností jak tento problém vyřešit např. reklamace, vrácení peněz atd.
Bohužel jste nás ale doposud nijak nekontaktovala ani telefonicky ani písemně a tím pádem jsme neměli možnost vše ihned vyřešit.
- Všechno v pořádku
- Zboží nedorazilo
Hezký zbytek dne Tvoje Zahrada -
Skvělý a kvalitní výrobek za bezkonkurenční cenu.
Dobrá komunikace s obchodem.
Telefonní číslo uvedené v kontaktech je aktivní, vždy jsem se dovolala.
Paní příjemná, komunikativní pokaždé poradila. -
ok
Dobrá komunikace, rychlá dodávka, doporučuji tento obchod.
- Bylo to rychlé.
- Velmi dlouhé dodací lhůty
Hezký zbytek dne Tvoje Zahrada -
no communication, no tracking, "in stock and next day shipment" but ordered a week ago and got the shipment confirmation on wednesday but still no delivery but still already sending out the servey... Maybe they don t control when the service provider sends the survey but they do control their choice of service provider
Hello,
We are very sorry for the delay due to the large number of orders. I believe that the product has already arrived in order and we thank you for your understanding of this situation.
Have a nice rest of the day Tvoje Zahrada -
dobrá komunikace
- Komunikace
Vše v pořádku
Bez výhrad.
- Dlouhá dodací doba.
- Kompostér vypadá, že vydrží
- dlouha doba doruceni a velmi draha
Reakce obchodu Tvoje-zahrada.cz
moc se omlouváme za zpoždění ohledně dodání které nastalo kvůli velkému počtu objednávek, cena za dopravu je vyšší jelikož se jedná o objemnější produkt .
Věříme ale že zásilka již v pořádku dorazila a děkujeme za pochopení této situace.
Hezký zbytek dne Tvoje Zahrada -
Rychle dodání objednaného zboží . Vše bez jakéhokoli problému.
Rychlé dodání