- rychlý postup při vyvazování rostlin
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za objednávku i Vaše kladné hodnocení. Těší nás, že jsme mohli vyhovět Vašemu požadavku a doufáme, že se na nás brzy znovu obrátíte.
zákaznický servis -
- ceny a rychlost dodání
Super,rychlost v dodání
- rychle vyřízení
ok
zákaznický servis -
Vše v pořádku a rychle vyřízeno.
- Rychlost a spokojenost
zákaznický servis -
spokojen s dobou doručení i s rychlostí
zákaznický servis -
- Jsem velice spokojen. Jedna zásilka do Zásilkovna a druhá PPL. Vše došlo v pořádku a velice rychle. Moc děkuji
- Velice rychlé vyřízení mé objednávky a rychlé dodání. Prostě super
- doručeno podle rerklamy
Orbitrek byl dodán s povrchovýn poškozením. Nermá vliv na funkci, jedná se o vzledovou vadu.
zákaznický servis -
- Obchod na Karlově náměstí doporučuji milá, rychlá, usměvavá, vstřícná obsluha. Vždy dobře poradí.
zákaznický servis -
- rychlé doručení ,perfektní ,v tomto obchodě nakupuji již několik let a vždy jsem max. spokojena
zákaznický servis -
Velmi kvalitní a profesionální přístup k zákazníkovi
Vyhoda
- včasné dodání
zákaznický servis -
- Pro mně dostupnost a rychlá obsluha !!
zákaznický servis