Rychlé doručení

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za objednávku i Vaše kladné hodnocení. Těší nás, že jsme mohli vyhovět Vašemu požadavku a doufáme, že se na nás brzy znovu obrátíte.

zákaznický servis

• velký výběr zboží za dobré ceny
    • možnost osobního vyzvednutí zdarma na prodejně v případě nákupu na eshopu

Doporučuji

OK

zákaznický servis

Výhoda obchodu bezproblémové vrácení zboží.

zákaznický servis

rychlost dodání a pohodlně z domova

zákaznický servis

V pohodě - vybrala, zaplatila, zboží na mě v krátké době čekalo v zásilkovně. Není co řešit.
    Předtím jsem si toto zboží prohlížela ve Vašem kamenném obchodě. Bylo dražší, než přes e-shop a paní prodavačka značně neochotná.
    E-shop byla opravdu lepší volba.

zákaznický servis

• Vždy vše ok s velkou ochotou. Poslední zboží jsem si nemohl vyzvednout, protože jsem onemocnel

• Jsem moc spokojená.

zákaznický servis

• Vše bylo hned vyřízené a zásilka poslaná

zákaznický servis

Obchod jako takovy nehodnotim,ale hodnotim produkt.

Vážená paní Stejskalová,

je nám líto, že jste nespokojen. Bohužel nepíšete konkrétně s jakým výrobkem jste nespokojen.
    Pokud máte se zakoupeným zbožím nějaký problém, spojte se, prosím, přímo s naším reklamačním oddělení na emailu [email protected] Naši pracovníci se Vám budou rádi věnovat.

• Rychlost vyřízení objednávky

rychlé dodání

zákaznický servis

• dodáno v pořádku, rychle

vše funguje

zákaznický servis

• Velký výběr zboží za dobrou cenu
    • Rychlé dodání objednaného zboží
    • Kvalita zboží

• Vše OK

Vše ok

Jsem maximálně spokojen.

Rychlost a ochota. Milý personál. Děkuji

zákaznický servis

• naprostá spokojenost, kvalita služby i doprava na 1+.

zákaznický servis

Objednání, dodání rychle. Zařízení funguje. Jsem spokojen.