zakoupeno v tv-products.cz před 1 týdnem
Rychlost
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za objednávku i Vaše kladné hodnocení. Těší nás, že jsme mohli vyhovět Vašemu požadavku a doufáme, že se na nás brzy znovu obrátíte.
zakoupeno v tv-products.cz před 1 týdnem
skladný, přehledný a hlavně pojízdný pro aktuální oblečení, které právě potřebuji
- Rychlé doručení
S obchodem jsem velmi spokojen, nakupil jsem u Vás hodně věcí. Zboží přišlo vždy v pořádku a brzo po objednání.
Spokojenost..
zakoupeno v tv-products.cz před 2 týdny
- Jeden den jsem objednala a druhý den jsem to měla v zásilkovně. Super.
Dobrý
zakoupeno v tv-products.cz před 3 týdny
- jednoduché objednání z domova
doporučuji
- velký výběr
- dobré ceny
Rychlé a ochotné jednání
zakoupeno v tv-products.cz před 3 týdny
- pro mě blízkost prodejny, rychlá dodávka
- rychlé doručení
zakoupeno v tv-products.cz před 4 týdny
- Rychle dodáno
zakoupeno v tv-products.cz před 4 týdny
- K vyzvednuti 24 h denne
- Blizko bydliště
zakoupeno v tv-products.cz před 1 měsícem
Nákup z domova, rychlé vyřízení, dobrá kvalita i cena. Děkuji
zakoupeno v tv-products.cz před 1 měsícem
- Rychlé dodání dobré ceny, větší výběr dodavatele.
zakoupeno v tv-products.cz před 1 měsícem
zboží jsem vrátil očekával jsem kvalitu
Vážený pane Slezáčku,
mrzí nás, že jste s nákupem u naší společnosti nespokojen.
Vzhledem k tomu, že zboží odebíráte na naší prodejně, máte možnost před nákupem výrobek prohlédnout.
zákaznický servis