Vše perfektní

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za objednávku i Vaše kladné hodnocení. Těší nás, že jsme mohli vyhovět Vašemu požadavku a doufáme, že se na nás brzy znovu obrátíte.

• Rychlost a spoehlivost

• V pořádku rychle dodání

zákaznický servis

• solidní jednání, rychlé vyřízení

zákaznický servis

Objednané zboží bylo dodáno velice rychle a bez problémů ,včetně dopravy. Doporučuji.

• Spolehlivost
    • Rychlost

zákaznický servis

• i když jsem objednávku následně zrušila z důvodu duplicity, překvapila mě rychlá reakce paní na telefonu a peníze jsem měla ještě týž den na účtu. Příjemné jednání a rychlá reakce
    • žádná

zákaznický servis

• je tam hodně produktu,mám zčeho vybírat

zákaznický servis

Nízká cena, rychlá dodávky.

zákaznický servis

• Doručené zboží bylo nekompletní.

Vážený pane Jirásku,

je nám líto, že jste s našimi službami nespokojen.
    Pokud ve Vaší objednávce něco chybělo, spojte se, prosím, přímo s naším reklamačním oddělením na emailu [email protected] Naši pracovníci se Vám budou rádi věnovat.

• Dle popisu nejlepši parametry
    • Nízká cena
    • Trošku delši dodací lhůta

Vážený zákazníku,

Zboží Vám bylo doručeno do 3 pracovních dnů, jak bylo přislíbeno v potvrzovacím emailu.

Jsem spokojen.

• obchod dobrý
    • výrobek na nic

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za objednávku i Vaše hodnocení.
    Pokud máte se zakoupeným výrobkem nějaký problém, spojte se s naším reklamačním oddělením na emailu [email protected] Naši pracovníci se Vám budou rádi věnovat.

zákaznický servis

Na prodejně připraveno téměř okamžitě.

• široký sortiment
    • dobré ceny
    • rychlé dodání zboží

• Rychlé dodání
    • Příznivé ceny

Vše v pořádku.

zákaznický servis

Když chcete, abych hodnotil zboží od vás, uvádějte, oč se jedná, objednávám si toho tolik, že nemohu vědět, oč jde konkrétně.

Vážený zákazníku,

u naší společnosti jste si objednal bazén. Vzhledem k tomu že jste si objednanou zásilku nepřevzal, opravdu nemáte možnost naše služby hodnotit.

Skvělý

Vážený zákazníku,

Zboží bylo doručeno do 3 pracovních dnů, jak bylo uvedno v potvrzovacím emailu.

zákaznický servis

Vše proběhlo rychle. Zakázka byla v pořádku. Informovanost o stavu zásilky
    byla perfektní.

• Cena