Spolehlivý e-shop.
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za objednávku i Vaše kladné hodnocení. Těší nás, že jsme mohli vyhovět Vašemu požadavku a doufáme, že se na nás brzy znovu obrátíte.
zákaznický servis -
- Komunikují s přáním zákazníka.
- rychlost
zákaznický servis -
Spokojena jeden den objednala druhy bylo dodano
zákaznický servis -
Vstřícnost při vrácení omylom objednaného zboží-
zákaznický servis -
jeden den jsem objednal-druhý den to přišlo
Spolehlivý a levný
Dobrý nákup- dobré zbozi
zákaznický servis -
- Nic jsem objednala a posílají mi objednávky na email. MAJÍ TAM ASI NESROVNALOSTI
Vážená paní Večeřová,
u naší společnosti jsme před týdnem zakupovala těsnící pásku IZOLMAX.
Na základě Vaší objednávky jsme Vám zaslali na email informce o objednávce a požadavek na hodnocení Vašeho nákupu. Pokud byste u nás nenakupovala, neměli bychom Vaši emailovou adresu.
Vše v pořádku.
- Ochotní a rychlí.
zákaznický servis -
- Velký barevný dobře čitelný display
- Přesná předpověď
- Na elektřinu i na baterky
- K meteostanici je dodán složitý a zcela nesrozumitelný návod s nevysvětlenými zkratkami
Vážený zákazníku,
Pokud máte dotazy k zakoupenému zboží jsme Vám k dispozici na naší zákaznické lince.
- rychlost dodání
- rychle dodani,jednani
- Velmi rychle vyřízena objednávka
- dobrý
- rychlé doručení
zákaznický servis -
Objednala jsem si vaničku na prádlo - skládací. Nezabere moc místa, vypadá moc pěkně. Vyzkoušeno.
- Spolehlivost
- Preciznost