Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

• Čekáte dlouho na doručení

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

Vámi objednané zboží, kde byla uvedena dostupnost " na dotaz " nebylo skladem.

Autodoplňky.cz

Objednávka provedena 15.1., zboží bylo skladem, ihned převodem zaplaceno. Teprve 17.1. potvrzení objednávky, 19.1., že se vyřizuje a dnes mám ohodnotit zboží, které ještě nedorazilo? Sama nerozumím, co na tom tak dlouho trvá a Vy asi také ne, když už chcete vyjádření?

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

jak bylo uvedeno i na e-shopu - provozovna i chod e-shopu byl ve dnech 16. - 18.1.2025 uzavřen.
    Následně byla Vaše objednávka vyřizováná - vzhledem k většímu množsví objednávek dochází k opoždění dodání.
    Zboží z Vaší objednávky již odesíláme.

Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

• Rychlost dodání
    • Dorazila jen půlka objednávky

Objednány horní a dolní zámek Felicie a přišel póze jen horní (půlka objednávky)

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

zboží, které jste si u nás objednal nebylo skladem a u dodavatele bylo nedostupné.
    Z tohoto důvodu byla Vaše objednávka stornována.

Zboží Vám tedy nebylo od nás doručeno.

Nekompletní zboží, které jste obdržel, jste si zřejmě objednal někde jinde !

Autodoplňky.cz

• Nabízí zboží,které nemají k dodání.

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

některé zboží, které jste si objednal bohužel nebylo skladem, jak bylo uvedeno i na e-shopu.

• dlouhá dodací lhůta

Zruši jsem objednávku kvůli prý dodací lhůtě kolem 35 pracovních dnů.

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

bohužel zboží, které jste si objednal s dostupností " na dotaz" nebylo skladem a u dodavatele mělo delší dobu dodání o čemž jsme Vás následující pracovní den informovali.

Autodoplňky.cz

Zboží jsem objednával před necelým měsícem a doposud jsem ho neobdržel. Tudíž obchod rozhodně nedoporučuji.

• Nekomunikují
    • Objednáno před týdnem zatím ani zpráva o tom kde jenomže objednávka

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

bohužel zboží, které jste si objednal má uvedenou dostupnost 1 - 3 pracovní dny.

Vhledem k Vánočním svátkům se termíny dodání mohou prodloužit......

Autodoplňky.cz

Zboží objednáno, zaplaceno, ale zboží vůbec neměli - proč vzali objednávku?

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

zboží, které jste si objednala mělo uvedeno na e-shopu dostupnost 2 - 3 týdny.

Následující pracovní den jsme Vás následně o tomto termínu informovali i e-mailem.

Autodoplňky.cz

Zboží ani po měsíci nedorazilo. A obchod po mě chce hodnocení. Takže jak můžu vlastně hodnotit.

• Rychlá komunikace
    • Zboží jsem objednal, zaplatil, ale nebylo označeno, že není skladem . Obchod mě napsal, že dodání 1 až 2 měsíce. Hrůza

S obchodem jsem byl doposud spokojen a toto je první zádrhel. Nevím zda to vykázat nebo počkat.

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

bohužel zboží, které jste si objednal nebylo skladem a u dodavatele má nyní delší dobu dodání o čemž jsme Vás následně informovali.

• Nespolehlivý

Dle mého názoru klamou zákazníky... Zboží je uvedeno že je skladem a ono to je ve skutečnosti úplně jinak.. jsem zklamaný.

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

bohužel zboží, které jste si objednal skladem uvedeno nebylo. U zboží byla uvedena dostupnost: obvykle do 24 hodin.

Bohužel momentálně je zboží u všech dodavatelů nedostupné o čemž jsme Vás následně informovali.

• Zboží zaplaceno 8.11. , zatím nebylo dodwno

• cena
    • rychlost
    • zboží bylo rozbalené

Vzhledem k tomu, že zboží bylo rozbalené (otevřený obal), a nebyl jsem na uvedené dopředu upozorněn, tak bych zde již znovu nenakoupil.

Zřejmě šlo o zboží, které někdo dříve vrátil, nebo bylo vysteavené na prodejně...

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

zboží jsme objednali u dodavatele a následně zaslali Vám.
    Je možné, že se jednolo o poslední kus, který byl např. vystaven........

Pokud je zboží nevyhovující samozřejmě je možné ho do 14 dnů vrátit nebo vyměnit.....

Autodoplňky.cz

• jak se můžete ptát na zboží a spokojenost, když nic od vás nemám

• výhodná cena objednaného zboží
    • zboží přišlo s drobnými vadami
    • nebyl zaslán platební doklad v elektronické podobě
    • nebylo poskytnuto číslo zásilky pro její sledování
    • zboží nebylo dopravcem doručeno na mnou zvolené místo, ale doručovací místo bylo dopravcem svévolně změněno bez předchozí konzultace se zákazníkem, navíc do pobočky, ke které je zpoplatněn vjezd
    • zboží přišlo v jakési již asi několikrát použité polorozpadlé a napůl otevřené papírové krabici
    • komunikace obchodu byla velice strohá, vedená formou přeposílaného e-mailu

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

pokud zboží nebylo vyhovující nebo vadné, je možné ho do 14 dnů vrátit nebo vyměnit.....
    Daňový doklad je v tištěné formě součástí balíku se zbožím.
    Pokud vyžadujete daňový doklad i v el. podobě + číslo zásilky, tak samozřejmě na požádání zašleme.
    Zboží bylo řádně zabalené a zaslané na Vámi uvedenou adresu - bohužel nedokážeme ovlivnit pokud přepravce změní výdejní místo, např. z důvodu nedostatečné kapacity........

Autodoplňky.cz

• i když jsem zaškrtnul volbu nezasílat dotazník spokojenosti, přišel mi do mailu.

Objednávku jsem zaplatila, a toť vše. Při objednávání ani slovo/písmenko o dovolené, která měla být do 11.9. - jak jsem později zjistila. Dosud se nikdo neozval. Dnes, 16.9. jsem se telefonicky dotázala co je s objednávkou. Zboží nemají - zjistí - ozvou se :-(

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

bohužel zboží, které jste si objednala nebylo momentálně skladem a u dodavatele mělo delší dobu dodání o čemž jsme Vás následující pracovní den informovali.

• Nejnižší cena hledaného zboží
    • Zboží dobře zabaleno
    • Mírně delší doba dodání, než je deklarováno
    • Mírně dražší poštovné než u konkurenčních obchodů
    • Nevhodná forma komunikace se zákazníkem (rozepsáno níže)

Upozornění v mailu i ve faktuře ohledně případného nepřevzetí balíku napsáno velmi nevhodnou formou hraničicího s výhrůžkou (psáno tučným červeným písmem) - "Dobrý den, Vaše objednávka byla dnes odeslána. Pokud zásilku od dopravce bezdůvodně nepřevezmete, můžeme po Vás požadovat náklady spojené s poštovným a balným. S pozdravem www.autodoplnky.cz+++" -> toto si mohl obchod odpustit, protože je to již dáno podmínkami s nimiž souhlasíte při objednávce, nebo to případně napsat vhodnější formou. Takového jednání mě vždy odradí od dalšího nákupu.

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

bohužel zboží, které jste si objednal nebylo momentálně skladem - Vaši objednávku jsme přijali 27.8.2024 odpoledne a zboží bylo následně odesláno 29.8.2024 - uvedený termín u zboží je obvykle do 24 hodin.....

Autodoplňky.cz

Bohužel už více jak týden čekám na objednané zboží. Po zaplacení mi přišel e-mail že zboží není skladem.

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

bohužel zboží, které jste si objednal nebylo momentálně skladem a u dodavatele má nyní delší dobu dodání o čemž jsme Vás následně informovali.

Autodoplňky.cz

• Nabízejí zboží co nemají skladem.

Reakce obchodu Autodoplňky.cz

bohužel zboží, které jste si objednal nebylo momentálně skladem a mělo dostupnost " na dotaz ".