Přihlásit se a přidat recenzi

• nízká platba za doručení do Zásilkovny
    • ochota při změně objednávky

• Vše v pořádku

První nákup,vše v pořádku.

• Rychlé dodání
    • Výměna zboží

• Rychlost doručení
    • Originální trička
    • Méně informací o stavu objednávky, než je obvyklé

Trička i tentokrát dorazila naprosto přesná a v pohodě, jako před dvěma měsící, kdy jsem si taky objednal trička a rovněž byly jediné vady. Tehdy jsem hodnotil, že balení by mohlo být bytelnější (jde o zaplombovanou igelitovou tašku). Nyní od tohoto ustupuji. Proč tvořit zbytečný odpad krabicemi a dalším plastovým balastem, když bohatě postačí úhledně složená igelitka. Stále si však nemůžu zvyknout na to, že po vytvoření objednávky dostanete do mailu vlastně jen její potvrzení. Nikde nepřijde žádný další mail o stavu objednávky. Až pak (v mém případě) od Zásilkovny, že převzali balíček a budou ho doručovat. Aspoň jeden mezikrok mi tam chybí (např., že se objednávka vyřizuje), ale to je tím, že si člověk na toto již u eshopů zvykl. Každopádně i přes další občasné velice záporné hodnocení si na proběhlý obchod nemohu stěžovat a vřele doporučuji.

• Rychlá expedice, trička evidentně kvalitní a jsou pohodlná. Jedno už jsem čtyřikrát prala a potisk stále drží.
    • Nic. všechno super :-)

rychlé jednání, informace o stavu objednávky, rychlé doručení poštou

• rychlost
    • kvalita

Chválím, že nejsou trička zabalené v přebytečném plastu. Zabaleno bylo jen 1 z 5, ale jako jediné bylo v pořádku. Ostatní 4 trička byla mastná a divně páchla. Samozřejmě se trička vyperou a myslím, že budou v pořádku, jen mi to přišlo zvláštní a asi by to tak být nemělo.

Pěkně, rychle, spolehlivě!!!

• Super jednání i při výměně zboží

• Rychlost
    • Velmi, až překvapivě kvalitní materiál trička
    • Nic

• Spokojenost. Rychlé dodání. Laskavý personál.

• nespokojena s aplikací několik tmavých podkladů různých tvarů pod obrázkem dost viditelných zboží vracím zpět

• Přišlo jen jedno objednané tričko. Druhé nedorazilo.

Vše naprosto bez problémů.

• Dodání dlouho trvalo. Průběžně neinformují zda se objednávka vyřizuje, předává k přepravě apod.

Jednoduše, co jsem si objednal, to přišlo a jsem spokojen

Bleskové dodání, super design, kvalita odpovídá ceně. Určitě doporučuji.

• Materiál nekvalitní, velmi nízká gramáž, trika průhledná, nekvalitní potisk, u jednoho z objednaných triček zvláštní tvar- krátké a široké.