- Bez problemu
- kvalita,rychlost
Super, ráda se vrátím
- Přehledné stránky
- Po vyprání vybledl nápis a tričko "sešlo"
- Špatný střih, krátké a široké
- Vysoká cena za nepříliš kvalitní zboží
Tričko jsem platila převodem a po týdnu jsem se musela ozvat, jinak bych na něj čekala ještě teď. Komunikace pomalá. Byť zboží přišlo, rozhodně nestálo za ty peníze. Stejné zboží se v této kvalitě dá sehnat minimálně o půlku levněji "z Číny".
- Nekomunikace obchodu.
- Informaci o odeslání trika jsem mailem dostal současně s smskou z pošty že je triko tam.
Zboží bylo skladem. Po týdnu jsem se dovolala na eshop, kde mi bylo sděleno, že na zboží čekaj, že není skladem - nikdo mi to nedal vědět.
Objednala jsem 10 dní před Vánocemi a dárek nedorazil.
Zboží nedorazilo.
Tričko, které bylo skladem objednáno 11.12., přišlo pouze potvrzení objednávky a od té dobrý nic. Na mail nikdo nereagoval, po telefonickém hovoru, mi paní sdělila, že tričko 17.12 odeslali... Za dva dny opět volám, jelikož mi nepřišel mail s číslem balicku,nic. Nakonec tričko 20.12. došlo. Asi příště budu objednávat víc dopredu. Zboží, které je skladem bych očekávala, že odešlou rychleji...
- rychlost
- kvalitní zboží
Zakoupené tričko je z kvalitního materiálu za příjemnou cenu.
- rychlost doruceni
- kvalitní materiál
Vše ok
- nebyl žádný problém v komunikaci, zboží přišlo rychle
- rychlost vyřízení objednávky
- rychlost dodání
- přesnost popisu
- kvalita zboží
Objednal jsem zde poněkolikáté, trička super, ceny také přijatelné, vše v pořádku. Určitě znovu někdy nakoupím!
- Zboží bylo zaplaceno 16.11.2018 a dnes 29.11.2018 zatím nic nepřišlo, pouze tento dotazník, jak jsem s obchodem spokojená.
nedoporučuji, trvá to dlouho a zatím nemám vůbec zboží o přes včasné zaplacení
Vždy jsem nad míru spokojena s kvalitou, doručením a rychlostí dodání.
- Vše super
Objednala jsem pánské triko ve vel. L, bohužel bylo malé, odeslala jsem tedy zpět s vyplněným formulářem pro výměnu zboží za větší velikost. Triko velikosti XL dorazilo bleskově na poštu :-)
Děkuji a rozhodně doporučuji! -
Ačkoliv chybně přišel pánský střih trika, místo dámského, tak po reklamaci a odeslání zpět, bylo obratem vyměněno a vyřešeno k absolutní spokojenosti.
Vtipná trička, rychlé dodání, dobrá komunikace.
- rychlé a spolehlivé vyřízení, přehledný web