• Nevhodná frakce a nevhodné balení
    • nevhodná frakce

všechno dlouho trvalo,i doprava

udělat si přádek v balení.

popis zboží neodpovídal skutečnosti

Tento obchod mi sdelil ze je zboží k dispozici,zaplatila jsem dopředu,a už čekám na doručení 11 dní v dobe Corona viru.Smutné.

Zbozi bylo vedeno jako skladem, po objednani a zaplaceni jsem u obchodnika zjistil, ze zbozi skladem neni a dodavka by byla az za nekolik tydnu.

• Poměrně rychlá doba dodání
    • Zboží nedosahuje kvalit odpovídajícím ceně koupené lékárny
    • Všechny malé části, jako je například samolepka piktogramu kříže, byly umístěny v krabici, která byla vyplněna potrhaným papírem.

• Neseriózní jednání !

Jeden den mi přišla sms, že je zboží nachystané a připravené k vyzvednutí.Druhý den jsem pro zboží jela 30 km a bylo mi sděleno, že zboží není ! Přesto, že to věděli od rána - zákazník jim nestojí za druhou sms .

• Zboží označené skladem bohužel skladem nebylo.
    • Nedalo se několik dnů někoho dovolat
    • Na emaily obchod nereagoval

Zřejmě menší obchod, co se tváří, že na věci skladem, ale bohužel tomu tak není.
    Komunikace také vázne.

Moje zkušenosti s obchodem jsou jen ty nejhorší, zaplatila jsem zálohovou fakturu, žádná reakce, žádná komunikace, zboží nepřišlo, jenom shrábli peníze.

Zatím žádná reakce 1.12. přišlo potvrzení objednávky a že se brzy ozvou to je již 16 dní a zatím nic.

Dobry den,

mrzí nás, že musíte tak dlouho čekat.
    Zboží Vám bude odesláno ihned po uhrazení zálohové faktury, kterou jste si zvolila při objednání.
    K dispozici ji máte ihned po dokončení objednávky, v potvrzovacím emailu a ve Vašem zákaznickém učtu.

Hezký den
    TRAIVA tým

• široký sortiment
    • uplynulo 15 dnů od zaplacení zoboží a zatím nedorazilo, doufám, že dorazí!!!!!!

Strašně dlouhá doba pro doručení, ještě jsem se s tím u seriozního eshopu nesetkal. Doufám, že to není podvodný eshop!!!!!!

Reakce obchodu TRAIVA shop

v tomto případě šlo o zakázkovou výrobu a tiskové podklady musely být předem potvrzeny. Navíc zákazník si objednal dopravu obyčejnou zásilkou České Pošty. Na našich stánkách je upozornění, že pří výběru tohoto způsobu dopravy dochází až k týdennímu zpoždění zásilky přepravcem.

Hezký den
    TRAIVA tým

• Zboží sice dorazilo, ale přišlo úplně něco jiného a to v podobe skvašené vody..tak že obchod nedoporucuji

Objednávka svíticích kamenu glowstar, slibované svícení až 12 hodin, realita cca 20 minut

Reakce obchodu TRAIVA shop

Podle našich zkušeností zákazník nenasvítil kameny denním světlem nebo silným umělým světlem po dobu alespoň 10 minut, nebo kameny po nasvícení nebyly v úplné tmě.

Dlouhá doba doručení a žádná komunikace

Reakce obchodu TRAIVA shop

velice nás mrzí Vaše negativní hodnocení.

Zboží jste si objednala v sobotu 19.01. večer, v pondělí 21.01. bylo předáno přepravci a v úterý 22.01. jste jej převzala na dobírku.
    Tedy za 2 pracovní dny - bohužel rychleji to nedokážeme.

O předání zásilky dopravci jsme Vás informovali SMS a emailem v pondělí.

Přejeme hezký den