• Vše k nejlepší spokojenosti.

• Jednalo se u mě o první objednávku u tohoto obchodu. Vše proběhlo bez problémů.

• Rychlost, zboží druhý den u mne

• rychlost

Vše OK.

vše v pohodě

vše pro BOZP na jednom místě

sqěle! přehledně a rychle!

• rychlý a spolehlivý obchod

• rychlost
    • spolehlivost

V obchodě nakupujeme opakovaně, nikdy nebyl problém, stránky jsou přehledné, oceňuji rychlost a kvalitu.

• To co jsem sháněl tak jsem sehnal velice rychle.

Obchod doporučuji.
    Malimánek

rychlá dodávka zboží

Chybí nebo jsem nenašel “ náhled” na objednávané.

rychlost

Zboží prislo poškozené

• Obědnávku potvrdily,ale neposlaly.

• velký výběr
    • příznivé ceny
    • rychlé jendání

Vše v pořádku

Objednal jsem si 2 ks ochranný roh hliníkový bílý, místo toho mi dorazilo zboží v barvě hliník (stříbrná). Po zavolání na číslo uvedené na doručeném balíku jsem byl odkázán na telefon uvedený na webu, který měl fungovat do 16:00 hod. V době od cca 15:20 do 16:00 hod. telefon nikdo nezvedal, ani na dotaz na objednávku ani na reklamaci.

Reakce obchodu TRAIVA shop

děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za vzniklé potíže. Rádi bychom Vás ujistili, že naše kolegyně z oddělení reklamací již s Vámi dnes hovořila a reklamace je v řešení. V době Vašeho telefonátu mohly být kolegyně zaneprázdněné obsluhou zákazníků na prodejně, což vedlo k zpoždění.
    Děkujeme za pochopení a věříme, že vše brzy vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Krásný den

Nikdo se neozval. Nic nevím ohledně zásilky ale hlavně že jsem zaplatil hned :-))

Reakce obchodu TRAIVA shop

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Na našem e-shopu jsme měli uvedeno, že zboží objednané po 18. 12. budeme expedovat až po novém roce. Vzhledem k velkému množství objednávek jsme se snažili vše zpracovat co nejrychleji, a Vaše objednávka bude odeslána dnes. Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení.

Krásný den

Nebyla dodána zpráva o provedené revizi
    hasícího přístroje

Reakce obchodu TRAIVA shop

velmi nás mrzí, že jste nebyl s objednávkou spokojen. Rádi bychom ale upřesnili, že jste si objednal hasicí přístroj bez revize, což znamená, že přístroj byl dodán v souladu s vaší objednávkou.

Pokud si přejete provést revizi hasicího přístroje, doporučujeme obrátit se na certifikovanou servisní firmu, která revize provádí. Rádi vám pomůžeme s kontakty na ověřené poskytovatele této služby, pokud budete potřebovat.

Děkujeme za pochopení a přejeme vám krásný den.