- Vše k nejlepší spokojenosti.
- Jednalo se u mě o první objednávku u tohoto obchodu. Vše proběhlo bez problémů.
- Rychlost, zboží druhý den u mne
- rychlost
Vše OK.
vše v pohodě
vše pro BOZP na jednom místě
sqěle! přehledně a rychle!
- rychlý a spolehlivý obchod
- rychlost
- spolehlivost
V obchodě nakupujeme opakovaně, nikdy nebyl problém, stránky jsou přehledné, oceňuji rychlost a kvalitu.
- To co jsem sháněl tak jsem sehnal velice rychle.
Obchod doporučuji.
Malimánek -
rychlá dodávka zboží
Chybí nebo jsem nenašel “ náhled” na objednávané.
rychlost
Zboží prislo poškozené
- Obědnávku potvrdily,ale neposlaly.
- velký výběr
- příznivé ceny
- rychlé jendání
Vše v pořádku
Objednal jsem si 2 ks ochranný roh hliníkový bílý, místo toho mi dorazilo zboží v barvě hliník (stříbrná). Po zavolání na číslo uvedené na doručeném balíku jsem byl odkázán na telefon uvedený na webu, který měl fungovat do 16:00 hod. V době od cca 15:20 do 16:00 hod. telefon nikdo nezvedal, ani na dotaz na objednávku ani na reklamaci.
Reakce obchodu TRAIVA shop
děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za vzniklé potíže. Rádi bychom Vás ujistili, že naše kolegyně z oddělení reklamací již s Vámi dnes hovořila a reklamace je v řešení. V době Vašeho telefonátu mohly být kolegyně zaneprázdněné obsluhou zákazníků na prodejně, což vedlo k zpoždění.
Děkujeme za pochopení a věříme, že vše brzy vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Krásný den -
Nikdo se neozval. Nic nevím ohledně zásilky ale hlavně že jsem zaplatil hned :-))
Reakce obchodu TRAIVA shop
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Na našem e-shopu jsme měli uvedeno, že zboží objednané po 18. 12. budeme expedovat až po novém roce. Vzhledem k velkému množství objednávek jsme se snažili vše zpracovat co nejrychleji, a Vaše objednávka bude odeslána dnes. Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení.
Krásný den -
Nebyla dodána zpráva o provedené revizi
hasícího přístrojeReakce obchodu TRAIVA shop
velmi nás mrzí, že jste nebyl s objednávkou spokojen. Rádi bychom ale upřesnili, že jste si objednal hasicí přístroj bez revize, což znamená, že přístroj byl dodán v souladu s vaší objednávkou.
Pokud si přejete provést revizi hasicího přístroje, doporučujeme obrátit se na certifikovanou servisní firmu, která revize provádí. Rádi vám pomůžeme s kontakty na ověřené poskytovatele této služby, pokud budete potřebovat.
Děkujeme za pochopení a přejeme vám krásný den.