OK

Děkujeme moc! :)

• profesionální a rychlé jednání
    • vše rychle vyřízeno

spokojenost

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodnocení! :) Hlavně, že se s náhradním dílem podařilo vše dobře vyřídit. Přeji pěkný den, Jan Pražan, Top Grily

• všechno v pořádku

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za Váš čas a recenzi! :)

Vse probehlo ok.
    Jen obalovy material pouzity na potraviny by mohl byt v lepsim stavu. Bublinkova folie ve ktere bylo zabaleno vypadala jako pouzita z "mototechny".

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za recenzi i konstruktivní zpětnou vazbu. Na skladě jsme předali informaci, ať se na použité obaly dává větší pozor. Recyklujeme u nás z většiny obalové materiály od dodavatelů - přijde jich k nám opravdu velké množství, tak většinou není důvod vytvářet zbytečně odpad navíc. Nicméně ve Vašem případě náš skladník pravděpodobně použil bublinkovou fólii zbytečně zaprášenou. Omlouváme se a do budoucna budeme dávat větší pozor :) Přeji pěkný den a povedenou tvorbu se zakoupenými omáčkami a kořením, Jan Pražan, Top Grily

Úplně pecka přístup! Měli tolik trpělivosti s mým výběrem, že musím smeknout. Poradili, vyhověli s výměnou za jiný produkt. Máme od nich gril, posléze příslušenství a nebyl to 100% poslední nákup.

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za úžasnou recenzi! Udělala nám radost :) A budeme se těšit zase někdy příště.. :) Zatím přeji pěkný den, Jan Pražan, Top Grily

super přístup obchodu - jen mohu doporučit

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, děkujeme a to jsme moc rádi! :) Přejeme pěkné grilování, Jan Pražan, Top Grily

Zatím nejlepší internetový obchod. Jeden den objednáš, druhý den se raduješ z došlé zásilky. Přehledné webové stránky, rychlá komunikace.
    Děkuji

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, my moc děkujeme za vynikající recenzi! Vážíme si jí :) Přejeme pěkný den, Jan Pražan, Top Grily

Rychle a spolehlivě

Reakce obchodu TopGrily

Paráda, to jsme moc rádi :) Děkujeme za hodnocení a přejeme pěkné grilování!

• rychlé doručení

Reakce obchodu TopGrily

Moc děkujeme za hodnocení! :)

• Ochota
    • Domluva

Reakce obchodu TopGrily

Moc děkujeme za skvělé hodnocení :)

Kupoval jsem poprvé, vše bylo perfektní

Dobrý den, děkujeme, to jsme moc rádi! :) Jan Pražan, Top Grily

Všechno OK jako vždy.

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, to jsme moc rádi a děkujeme Vám za recenzi! :)

Výborné

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za výbornou recenzi! :)

• rychlé a bezproblémové doručení, obchod měl jako jediný náhradní díl na můj gril

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jsme s náhradním dílem dokázali pomoct :)

rychlost

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za Vaši recenzi! :)

• rychlé odeslání

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodnocení! :)

• Okamžitá reakce; široký sortiment; zákaznický přístup. Předmětná kuchařka byla v nabídce pouze obchodu TOP Grily . Palec nahoru.

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za nádhernou recenzi! Udělala nám radost :)

Rychlé doručení

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodnocení! :)

Vše ok

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za Vaši recenzi :)

• Kdykoliv co potřebuji ke grilování je zde a velmi brzo po obědnání u mně doma. Dále zde nacházím další inspirace ke grilování.

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc Vám děkujeme za skvělou recenzi! Jsme rádi hlavně za to, že u nás nacházíte další inspiraci, přesně o to se snažíme čím dál víc :) Přeji pěkný den a pěkné grilování, Jan Pražan, Top grily