- Super !
Moc děkujeme za Vaše hodnocení! :) tým Top Grily
- Cena dobrá
- Rychle dodani
Reakce obchodu TopGrily
Dobrý den, moc děkujeme za skvělé hodnocení :) Přejeme pěkné grilování, tým Top Grily
Vše proběhlo jak má jako vždy.
Reakce obchodu TopGrily
Dobrý den, to jsme moc rádi a děkujeme za výbornou recenzi! :) Přejeme pěkné grilování, tým Top Grily
My jsme stali zakaznici. Omacky Rufus jsme objevili kdysi ve Svycarsku. A ted uz si kupujeme i koreni. Rufus na kure je super. D
Reakce obchodu TopGrily
Dobrý den, moc děkujeme za skvělou recenzi! Rufus grilovací omáčky omáčky jsou ze všech značek i naše nejoblíbenější :) Přejeme pěkné grilování, tým Top Grily
Skvělé konzultace a komunikace po telefonu
Reakce obchodu TopGrily
Dobrý den, moc děkujeme za skvělou recenzi, předáme pochvalu kolegům na prodejně :) Přejeme pěkné grilování, tým Top Grily
- výrobek odpovídá popisu
- kvalitní zpracování výrobku
- perfektně připraveno a zabaleno pro přepravu
- odpovídá popisku
- odpovídá očekávání
- odpovídá ceně
- 100 % spokojenost
- naplnilo očekávání
- doporučuji a příště nakoupím zase
- rychlé doručení
- nic!
Reakce obchodu TopGrily
Dobrý den, moc Vám děkujeme za úžasnou recenzi! Udělala nám radost a pokusíme se očekávání naplnit i v budoucnu :) Děkujeme a mějte se zatím pěkně, tým Top Grily
- Rychle dodani
- Rychla komunikace
- Pani mi z obchodu volala zpatky a zajimala se co se deje
- Moc mily pristup
Reakce obchodu TopGrily
Dobrý den, moc děkujeme za skvělou recenzi a vyřídíme pochvalu i kolegyni z prodejny, která s Vámi mluvila :) Děkujeme a mějte se pěkně, tým Top Grily
Výborná komunikace, ochota. Zboží bylo doručeno velmi rychle.
Reakce obchodu TopGrily
Dobrý den, moc děkujeme za skvělou recenzi! :) A přejeme pěkné grilování, tým Top Grily
Velmi vstřícný a ochotný personál i přesto, že objednávku jsem poslal po časovém termínu s prosbou jestli by se to ještě nepovedlo protlačit na druhý den. Během 5-10minut přišla odpověď, že bylo zabaleno a bude se expedovat, takže klobouček dolů. David
Reakce obchodu TopGrily
Dobrý den, moc děkujeme za parádní recenzi, udělala nám radost :) Když to jen trošku jde, snažíme se vše zpracovat co nejrychleji, ať balíček dorazí co nejdřív. Mějte se pěkně a přejeme pěkné grilování, tým Top Grily
Děkuji panu Pražanovi z e-shopu TopGrily za pomoc s výběrem i za cenné rady. Málokterý obchod si dnes chce se zákazníkem vyměnit několik emailů, aniž by měl jistotu, že dojde k nákupu. Toto však neplatí u TopGrilů. Ještě jednou moc děkuji. Rád budu doporučovat....
Reakce obchodu TopGrily
Dobrý den, moc děkujeme za skvělou recenzi, udělala nám radost :) Kdybyste v budoucnu opět něco potřeboval, neváhejte se na nás opět obrátit. Jinak zatím přejeme pěkné grilování, Jan Pražan, Top Grily
- Dobra komunikace
- Rychle doruceni
Obchod doporucuji. Omylem jsem objednal spatnou topnou spiralu do grilu, obchod obratem vymenil a dodal spravny dil. Konecne muzu zase grilovat masicko a prezirat se po vecerech :)
Reakce obchodu TopGrily
Dobrý den, moc děkujeme za perfektní hodnocení! Jsme rádi, že se oprava nakonec podařila a přejeme plno dalších let povedených grilování :) tým Top Grily
- r ychlé a vpořádku
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení :) tým Top Grily
Jsem spokojen!
Reakce obchodu TopGrily
To jsme rádi, moc děkujeme! :) Děkujeme za recenzi a mějte se pěkně, tým Top Grily
velká spokojenost, rychlé dodání zboží
Reakce obchodu TopGrily
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení! :)
Rychlost,spolehlivost
Moc děkujeme za doporučení :) A přejeme pěkný den, Top Grily
- Jen samé +.
Dobrý den, moc děkujeme! :) tým Top Grily
- rychlost dodání
Reakce obchodu TopGrily
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši recenzi :)
- Dobrá komunikace
Reakce obchodu TopGrily
Moc děkujeme za hodnocení! :)
- Super
Moc děkujeme! :)
- rychlost
Reakce obchodu TopGrily
Dobrý den, moc děkujeme za skvělé hodnocení! Snažíme se :)