• Super !

Moc děkujeme za Vaše hodnocení! :) tým Top Grily

• Cena dobrá
    • Rychle dodani

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za skvělé hodnocení :) Přejeme pěkné grilování, tým Top Grily

Vše proběhlo jak má jako vždy.

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, to jsme moc rádi a děkujeme za výbornou recenzi! :) Přejeme pěkné grilování, tým Top Grily

My jsme stali zakaznici. Omacky Rufus jsme objevili kdysi ve Svycarsku. A ted uz si kupujeme i koreni. Rufus na kure je super. D

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za skvělou recenzi! Rufus grilovací omáčky omáčky jsou ze všech značek i naše nejoblíbenější :) Přejeme pěkné grilování, tým Top Grily

Skvělé konzultace a komunikace po telefonu

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za skvělou recenzi, předáme pochvalu kolegům na prodejně :) Přejeme pěkné grilování, tým Top Grily

• výrobek odpovídá popisu
    • kvalitní zpracování výrobku
    • perfektně připraveno a zabaleno pro přepravu
    • odpovídá popisku
    • odpovídá očekávání
    • odpovídá ceně
    • 100 % spokojenost
    • naplnilo očekávání
    • doporučuji a příště nakoupím zase
    • rychlé doručení
    • nic!

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc Vám děkujeme za úžasnou recenzi! Udělala nám radost a pokusíme se očekávání naplnit i v budoucnu :) Děkujeme a mějte se zatím pěkně, tým Top Grily

• Rychle dodani
    • Rychla komunikace
    • Pani mi z obchodu volala zpatky a zajimala se co se deje
    • Moc mily pristup

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za skvělou recenzi a vyřídíme pochvalu i kolegyni z prodejny, která s Vámi mluvila :) Děkujeme a mějte se pěkně, tým Top Grily

Výborná komunikace, ochota. Zboží bylo doručeno velmi rychle.

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za skvělou recenzi! :) A přejeme pěkné grilování, tým Top Grily

Velmi vstřícný a ochotný personál i přesto, že objednávku jsem poslal po časovém termínu s prosbou jestli by se to ještě nepovedlo protlačit na druhý den. Během 5-10minut přišla odpověď, že bylo zabaleno a bude se expedovat, takže klobouček dolů. David

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za parádní recenzi, udělala nám radost :) Když to jen trošku jde, snažíme se vše zpracovat co nejrychleji, ať balíček dorazí co nejdřív. Mějte se pěkně a přejeme pěkné grilování, tým Top Grily

Děkuji panu Pražanovi z e-shopu TopGrily za pomoc s výběrem i za cenné rady. Málokterý obchod si dnes chce se zákazníkem vyměnit několik emailů, aniž by měl jistotu, že dojde k nákupu. Toto však neplatí u TopGrilů. Ještě jednou moc děkuji. Rád budu doporučovat....

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za skvělou recenzi, udělala nám radost :) Kdybyste v budoucnu opět něco potřeboval, neváhejte se na nás opět obrátit. Jinak zatím přejeme pěkné grilování, Jan Pražan, Top Grily

• Dobra komunikace
    • Rychle doruceni

Obchod doporucuji. Omylem jsem objednal spatnou topnou spiralu do grilu, obchod obratem vymenil a dodal spravny dil. Konecne muzu zase grilovat masicko a prezirat se po vecerech :)

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za perfektní hodnocení! Jsme rádi, že se oprava nakonec podařila a přejeme plno dalších let povedených grilování :) tým Top Grily

• r ychlé a vpořádku

Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení :) tým Top Grily

Jsem spokojen!

Reakce obchodu TopGrily

To jsme rádi, moc děkujeme! :) Děkujeme za recenzi a mějte se pěkně, tým Top Grily

velká spokojenost, rychlé dodání zboží

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení! :)

Rychlost,spolehlivost

Moc děkujeme za doporučení :) A přejeme pěkný den, Top Grily

• Jen samé +.

Dobrý den, moc děkujeme! :) tým Top Grily

• rychlost dodání

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za Vaši recenzi :)

• Dobrá komunikace

Reakce obchodu TopGrily

Moc děkujeme za hodnocení! :)

• Super

Moc děkujeme! :)

• rychlost

Reakce obchodu TopGrily

Dobrý den, moc děkujeme za skvělé hodnocení! Snažíme se :)