Zboží jsem objednal, doposud nedorazilo, není víc co dodat.

Dobrý den Josefe,
    objednal jste si produkt, který byl bohužel aktuálně nedostupný. K expedici zboží došlo až 23.11. Za prodlevu v dodání zboží se omlouváme. Na naši obranu mohu jen uvést, že jste o delším termínu dodání byl informován telefonicky.

Za tým TOPENILEVNE.CZ, Enge Michael

• Doba doručení

Cena versus doba doručení..děs...

Vážený pane Kramle,
    u záložního zdroje z Vaší objednávky je uvedena dostupnost "Obvykle do 14 dní". Vzhledem k faktu, že výrobce není schopen reagovat pružněji na vysokou poptávku těchto produktů, může se lhůta dodání zboží prodloužit. Vzniklou situace řešíme komunikací s výrobcem, spol. ASTIP. Za vzniklou situaci se omlouváme.

S pozdravem, Enge Michael

• Dodnes mi zboží nebylo dodáno
    • špatná komunikace, vlastně nikdo nedá vědět, že zboží má zpoždění

Nejsem spokojen.

Dobrý den Miloši,
    zboží bylo v době Vaší objednávky bohužel nedostupné. K zaslání kompletní objednávky došlo 18.11. Bohužel zpětně nemohu zhodnotit, kde došlo k chybě při zpracování objednávky, ale každého zákazníka informujeme telefonicky o stavu a vyskladnění objednávky. Příště bude jistě vše v naprostém pořádku.

S pozdravem, Enge Michael

• Sortiment
    • Dodací lhůta
    • Pomalá reakce při zaslané objednávce

Pokud nespěcháte a vyhovuje-li Vám sortiment a cena, tak žádný problém. Já však po 12 dnech zboží stále nemám.

Reakce obchodu TOPENILEVNE.CZ

objednal jste si odkouření ke kotlům, který se již 1,5 roku nevyrábí. Snažíme se zákazníkům vyjít vstříc a toto odkouření ještě sháníme po všech čertech. Asi to už dělat nebudeme...

výkonný ředitel

• Uvádí v omyl zákazníka ohledně doby dodání!

Neprofesionální chování, zmatky v dodání zboží - inzerují zboží ihned k dodání, druhý den zkontaktují zákazníka, že bude zboží doručeno cca za týden.. Když chcete objednávku zrušit a objednat jinde, nabídnou dřívější termín dodání.

Reakce obchodu TOPENILEVNE.CZ

Váš případ prošetřím a vyvodím z něj patřičné důsledky. Omlouváme se!!!

výkonný ředitel

• Měli zboží skladem na stránkách a ve skutečnosti neměli a nedali vědět.

Objednávejte s předstihem.

Reakce obchodu TOPENILEVNE.CZ

bohužel ve Vašem případě rekonstrukční radiátory si objednalo více lidí stejný typ zaráz a objednávky byly vyřízeny podle času přijetí objednávky. I když držíme kolem 3.000 ks deskových těles, ne vždy je stav jednotlivých typů ideální.

výkonný ředitel

• nákup v celku s dopravou až domu
    • zásilka je dopravována trochu se zpožděním od objednávky, ovšem poslední zásilka došla neúplná ze šesti položek dorazila pouze jedna ...ostatní řidič přepravy nenašel přestože byly fakturovány a zaplaceny

nedůslednost

Reakce obchodu TOPENILEVNE.CZ

mrzí nás Vaše rozhořčení. Řidič měl zboží na autě, ale nenašel je... přivezl je zpět na firmu... omlouváme se, je to jelito!

výkonný ředitel

• neustálá otravující reklama v mojím prohlížeči

jestli chtějí levně nakoupit musí počítat s vtíravou reklamou

Dobrý den pane Staněk,

to že jsme vidět na internetu snad není negativní, nebo ano??? Vymažte si historii z prohlížeče a bude Vás obtěžovat zase někdo jiný...prostě reklama, kterou každý podnikatel potřebuje. Nechápu Vaše nedoporučení... :-(

• Prehlad
    • Nedorucuje tovar na Slovensko

Obchod nema snahu expandovat mimo svojho statu aj ked ine obchody v tom nemaju problem,dokonca aj poplatok za dorucenie je nulovy.

Reakce obchodu TOPENILEVNE.CZ

bohužel některé produkty, dle smluv s výrobci, nesmíme prodávat přes hranice! A bohužel někteří prodejci to nerespektují.

• tento kotel jsem pak našel na jiném odkazu o 1000kč levněji

Řádně si prohlédněte všechny odkazy !

Dobrý den Jerry,

Netvrdíme, že jsme nejlevnější. Ale je zapotřebí si položit otázky: " Je zboží, které je levnější, určeno pro ČR? Je to prvotřídní kvalita? Má ho dodavatel skutečně skladem?Myslím, že na tyto odpovědi je důležité odpovědět. Škoda že nás nedoporučujete a tím tak snižujete vydřené hodnocení našeho webu na Heuréce... Cena přece není jediný parametr nákupu zboží, nebo snad ano???

výkonný ředitel

týden jsme čekali na zboží a nakonec nám bylo sděleno, že jej neseženou vůbec, takže jsme promarnili na stavbě týden času...

Reakce obchodu TOPENILEVNE.CZ

omlouváme se, ale ne vše jde hladce s dodavateli.

• cena
    • balík poškozen při dopravě

není jistota že zboží dorazí kompletní

Dobrý den pane Karásek,

Smluvní přepravci jsou občas katastrofální, jako ve Vašem případě. V tomto případě je třeba sepsat s řidičem protokol o poškozeném balíku, aby se člověk vyhnul problémům.

výkonný ředitel

• dodává zboží za jiné ceny a v jiných rozměrech než bylo objednáno.

Reakce obchodu TOPENILEVNE.CZ

objednal jste si podlahovou mřížku, která je označena kvůli správnému dohledání zákazníků stejným rozměrem jako konvektor. Pokud dáváte mřížku do konvektoru, tak je pochopitelné, že díl který jde dovnitř musí být logicky menší než samotný otvor. Nechápu Vaše rozhořčení...

výkonný ředitel

• že se to dá sehnat z domova.
    • Produkt který jsem koupil přes internet se tám dá sehnat o 550kč levněji

nechce se ukvapovat ale hledat.

Dobrý den Miloši,

Netvrdíme, že jsme nejlevnější. Ale je zapotřebí si položit otázky: " Je zboží, které je levnější, určeno pro ČR? Je to prvotřídní kvalita? Má ho dodavatel skutečně skladem? Je tam doprava zdarma jako ve Vašem případě? Myslím, že na tyto odpovědi je důležité odpovědět. Škoda že nás nedoporučujete a tím tak snižujete vydřené hodnocení našeho webu na Heuréce... Cena přece není jediný parametr nákupu zboží, nebo snad ano???

výkonný ředitel

Objednala jsem si zboží na dobírku, jelikož jsem ho potřebovala co nejdříve. Zboží bylo na skladě. Aniž by napsali aspoň e-mail ohledně zpoždění, jsem na zboží musela čekat skoro dva týdny.

Dobrý den paní,

Váš konkrétní případ prošetřím a vyvodím z toho patřičné důsledky! Omlouváme se

výkonný ředitel

• Nedostačná poradenská činnost, špatné údaje o úhlu ohřevu do boku.
    • Chybí český návod, příručka !!

Dobrý den pane Voncek,

velmi nás mrzí, že popis produktu nebyl dostatečný a že nebyl dodán Český návod. Český návod Vám samozřejmě rádi pošleme mailem a ohledně nedostatečných údajů stačí zavolat na naši technickou podporu. Rádi všem našim zákazníku poradíme, případné informace zjistíme.

• Cena
    • Slibuje, co nemá. Chtěl jsem si objednat si zboží označené jako "skladem" a byla mi nabídnuta měsíční (!) dodací lhůta.

Nepřeji si, abyste mi posílali jakékoliv nabídky.

Dobrý den pane René,

u nás nemáme označené zboží jako skladem! Pokud je zboží u nás na skladě, je označeno ihned k odběru, pokud skladem u nás není, ale výrobce deklaruje že jej má skladem, je položka označena skladem u dodavatele. Mrzí nás, že jste si dostupnost nepřesně vyložil a kvůli takové malichernosti nedoporučujete náš obchod.

výkonný ředitel

• Zboží jsem objednal, někdo volal zda-li objednávka skutečně platí a že budou odesílat cca za 3 dny. Po 14 dnech stále nic.

Dobrý den pane Malino,
    o stavu Vaší objednávky jste byl infomován naším pracovníkem telefonicky. Dodací lhůta Vámi objednaného zboží byla upřesněna na cca 1. týden a déle. Objednávka ze dne 15.03. byla odeslána 30.03. společností DPD. Patrně tedy došlo ke špatnému pochopení mezi Vámi a obchodním oddělením.

výkonný ředitel

• objednal jsem si Šroubení radiátorové přímé DN 15 - 1/2" regulační a přišlo obyčejné šroubení nezavírací a když jsem odepsal emailem, že požaduji nápravu, výměnu zboží, tak už to obchod neřešil! Nakupoval jsem tam už za několik tisíc, ale víckrát už nebudu!

Dobrý den pane Kamile,

píšete, že jste nakupoval už za několik tisíc, z čehož předpokládám, že to nebyl Váš první nákup. Docela mě mrzí, že skrze tuto věc jste toliko rozmrzelí. Váš mail se zřejmě někde zatoulal. Kontaktujte mně telefonicky ať celou věc rychle vyřídíme 773 552 266

• rychlost
    • ceny jsou vyšší

Zdravím,

je velká škoda pane, že nedáváte ve svém hodnocení větší pozor a při zadání plného počtu hvězdiček nás nakonec nedoporučíte. Snižujete tím naši % úspěšnost. Jednu negativní recenzi vyruší cca 30 recenzí pozitivních, což je pro nás samozřejmě spousta práce a snažení se udržet s vysokým ratingem.