- velký výběr zboží
- dlouhé zpracování objednávky
- nedodané zboží
- nevrácené peníze
I přes okamžitou platbu trvalo dva a půl dne, než zpracovali platbu a začali vychystávat objednávku. Zboží dle eshopu vše skladem, nicméně dodáno o svíčku méně. Již 14 dní čekám na vrácení peněz. Komunikace s firmou rychlá, ale neefektivní. Nákup zde neplánuji po této zkušenosti opakovat.
Reakce obchodu Svíčky.cz
omlouváme se za komplikace. Kolegyně z obchodního oddělení nám potvrdila, že s Vámi již problém vyřešila a peníze by měly být na váš účet již zaslány.
Ještě jednou přijměte naši omluvu.
s pozdravem
Tým Svíčky.cz -
Popis zboží nebyl podrobný a fotografie neodpovídala realitě.
Dovezli mi světelné řetězy, které měly mít podle popisu délku 20 m, ale ve skutečnosti měřily maximálně 1,5 metru. Navíc, i přes vysokou cenu zboží, jsem musela baterie hledat a dokupovat zvlášť.Reakce obchodu Svíčky.cz
omlouváme se za nedorozumění. Uvedený počet LED diod (20 ks) se vztahuje k počtu světelných zdrojů na řetězu, nikoliv k jeho délce. Baterie nejsou součástí balení, tuto informaci doplníme.
- Zboží opakovaně nešlo zaplatit
Reakce obchodu Svíčky.cz
omlouváme se za potíže s platbou. Během hlavní sezóny může docházet k přetížení platebních systémů nebo výpadkům sítě. Pokud problém přetrvává, obraťte se prosím na svou banku.
Váš tým Svicky.cz -
- Zmetky co po 10 min utopí se knot nebo zhasne koupila jsem více druhu a vše na nic .
Reakce obchodu Svíčky.cz
omlouváme se za nepříjemnosti s Vaším nákupem. Rádi bychom vše napravili. Kontaktujte prosím náš zákaznický servis, kde Vám s reklamací rádi pomůžeme.
S pozdravem,
Váš tým Svíčky.cz -
Jeden svícen úplně rozbitý
Reakce obchodu Svíčky.cz
velmi nás mrzí, že Vám přišlo zboží rozbité. Klademe opravdu velký důraz na jeho zabalení, jelikož neopatrnou dopravou se může stát, že se zboží rozbije.
Za tuto skutečnost se velmi omlouváme a prosím obraťte se na naši zákaznickou podporu [email protected] kde s Vámi reklamaci vyřídí k Vaší spokojenosti.
- siroky vyber
- 0 komunikace
Reakce obchodu Svíčky.cz
mrzí nás, že jste s komunikací nespokojená. Zkontrolovali jsme si Vaši objednávku a zatím jsme neobdrželi žádný email. Prosíme, zkontrolujte prosím, zda jste nám email zaslali na správnou adresu. Pokud ano, kontaktujte nás prosím telefonicky, kolegyně s Vámi ochotně problém vyřeší.
Váš tým Svicky.cz -
- Obrázek na www neodpovídá skutečnosti (jiný tvar svíček)
- Krabička od hrnku dost špinavá, ulepená. Evidentně dlouho neprodejná skladová položka.
Reakce obchodu Svíčky.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Je nám líto, že nejste s nákupem spokojená. Rádi bychom tuto situaci napravili. Prosím, kontaktujte náš zákaznický servis, kde Vám ihned pomůžeme s reklamací.
Produkt na eshopu prověříme a případnou chybu napravíme. Omlouváme se Vám za způsobené komplikace.
S pozdravem,
Váš tým Svíčky.cz -
Zboží přišlo poškozené a v nekvalitním stavu.
Reakce obchodu Svíčky.cz
moc nás mrzí, že jste obdržela poškozené zboží. Na základě Vaší reklamace jsme ihned vyřídili vrácení peněz na Váš účet.
Snažíme se naše zásilky před odesláním pečlivě kontrolovat a balit tak, aby Vám zboží dorazilo v pořádku. Ještě jednou se omlouváme za nepříjemnosti.
Tým Svicky.cz -
změnili jste mi adresu zásilkovny a zboží doposud nemám
- rychlost dodání
- barvy svíček neodpovídají ani fotkám ani popiskům, místo objednané růžové dorazí červená , šedá je béžová. Na adventní věnce a dekorace je to dost zásadní problém, tam je pro ladění potřeba kolikrát i konkrétní odstín. Na obchod v tomhle absolutně není spolehnutí
- na eshopu se špatně vyhledává podle barev, zbytečně komplikované a filtry ne vždy fungují
Reakce obchodu Svíčky.cz
je nám líto, že Vám přišlo jiné zboží. Prosím kontaktujte naše zákaznické oddělení na [email protected], kde s Vámi velice ochotně případnou reklamaci vyřídí. Ještě jednou přijměte naši omluvu za vzniklé komplikace.
Tým Svicky.cz -
Hrůza se zásilkovnou, trvalo to déle jak týden, paní u vás byla vstřícná ale nemohla nic dělat, balík stále ležel v depu Ústí n L,stále SMS dnes doručíme ale nic, nakonec jsem musela přesměrovat a konečně vyzvedla,zboží v pořádku ale ta doprava děs
- V dodávce chybělo jedno zboží.
Reakce obchodu Svíčky.cz
omlouváme se, že Vám dorazila neúplná zásilka. Prosím, vyplňte reklamační formulář na našich webových stránkách, abychom mohli co nejdříve vyřešit tento problém k Vaší spokojenosti.
Tým Svicky.cz -
Do zprávy jsem napsala požadavek,ale nereagovali na to
Reakce obchodu Svíčky.cz
Omlouváme se za jakékoliv nedorozumění. Rádi bychom vyřešili váš požadavek co nejdříve. Mohl byste nám poskytnout více informací ohledně vašeho požadavku? Rádi vám pomůžeme.
- Neuvěřitelně dlouhá doba expedice objednávky. Ve 21. století neomluvitelné.
- Rychlost dodání zboží
- Dobré ceny
Nakupovala jsem opakovaně
- Využití Balíkovny, která nerespektuje místo doručení a doručí to vždy na poštu s omezenou otevírací dobou oproti Z-boxu
Dokud bude volbou Balíkovna, ostatním zákazníkům po velmi špatných zkušenostech s Balíkovnou nedoporučuji, a to nejen u tohoto prodejce.
Obchod komunikace a vše asi ok, zboží mi ale stále nedorazila od 7.10. objednane
- Strašné
- Svíčka tak na půl hodiny a tolik peněz zato
drahe zbozi,,svicky poskozene,,povysenee jednani pri komunikaci...u nich uz ne.
svíčky hoří néně než uvádí reklama