- Stejné zboží i množství 17.1.2021 - 1800,-Kč
- Nyní 10.1.2022-2340,-Kč
Stejné zboží a množství odebírám již několik let. Mrzí mě, že jsem obchod a zboží doporučoval svým známým, tímto se jim omlouvám. Postupné zdražování už překročilo únosnou mez. Myslím, že toto byla poslední objednávka a rozhlédnu se jinde po alternativním zboží za přijatelnější cenu.
Reakce obchodu Svíčky.cz
Vaše reakce nás velmi mrzí. Buďte prosím tak laskavý a obraťte se na náš zákaznický servis [email protected], rádi bychom věděli o jaké zboží se konkrétně jedná. Nevíme o razantním zdražení u našeho zboží, proto se na nás prosím obraťte.
Hezký den
Váš tým Svíčky.cz -
Zboží nedodáno včas a žádná komunikace a reakce na zprávy, dotazy.
Reakce obchodu Svíčky.cz
omlouváme se za skutečnost, že Vám nebyla objednávka doručena včas.
Pokud jste objednávali 18.12.2021 již jsme NEGARANTOVALI doručení do Vánoc o tom jsme informovali na našem eshopu.
Během vánočních svátků byl omezen provoz eshopu, z toho důvodu Vám zřejmě nebyl odpovězen email.
Ještě jednou přijměte omluvu.
- Krásně nafocené produkty,
- nesplnění dodací lhůty,
- špatná komunikace
- Nespokojenost
objednala jsem zboží 10.12.2021. V rámci urychlení jsem okamžitě zaplatila kartou. Po týdnu jsem se ptala na termín doručení. Při telefonátu jsem byla přepojena na nějaké obchodní oddělení, kde mi to už nikdo nevzal. Po emailu jsem dostala po týdnu od objednávky zprávu, že bylo spárováno s platbou :( Týden trvá načtení online platby. ? Je 22.12. a stále zboží nemám. Byly to dárky kolegyním, to jsem již opravdu nestihla. Už si u Vás nikdy nic neobjednám. Bohužel špatná zkušenost. Výrobky nemůžu hodnotit, třeba mě aspoň ty mile překvapí. -
nekompletní dodané zboží, chybí několik položek. Na meil o nápravu dodávky zbylých věcí nikdo nereaguje
Dobrý den, Miloslave,
je nám velmi líto, že Vám přišla dodávka nekompletní. Na Váš email naše reklamační oddělení již reagovalo druhý den. Vaši reklamaci jsme již vyřídili k Vaši spokojenosti. Ještě jednou se Vám velmi omlouváme.
Přejeme Vám krásné svátky
- Rychlost doručení
- Neekologické balení balíčku
- Komunikace obchodu (žádná)
Hodnotím obchod a ne zboží, to bylo v pořádku. Ale objednala jsem svíčky v neděli s tím, že je chci mít do pátku u sebe, jelikož obchod uvádí expedici do 2 dnů od zaplacení kartou. Tak jsem 28.11. objednala a zaplatila zboží a v pondělí 29.11. sice psali, že proběhlo vyskladnění, ale pak nic až do doby, kdy mi ve čtvrtek bylo jasné, že v pátek určitě nedorazí, tak abych zboží měla k dispozici na víkend. Psala jsem tedy ve čtvrtek do obchodu email, v jakém stavu je objednávka a že ji chci zrušit a najednou v pátek ji už předali dopravci. Na email obchod samozřejmě nereagoval a zboží mi dorazilo v pondělí 6.12. takže pozdě, proto jsem se zařídila na víkend jinak. Takže toto si bohužel nechám na příští rok. Vzhledem k jednání a zkušenosti již v obchodě neobjednám a navíc balíček došel zbytečně veliký a zbytečně narvaný plastama. V dnešní době, kdy se dají jako výplň použít ekologičtější materiály to moc nechápu.. i při objednávce z obchodů, které nejsou eko a bio apod. mi chodí zboží daleko líp zabalené. Takové plýtvání nesnáším, plastů je všude až až, hlavně v dnešní covidové době, tak proč to podporovat.
Reakce obchodu Svíčky.cz
je nám velmi líto, že jste nespokojeni s objednávkou a dlouhou dodací lhůtou. V době před Vánocemi dochází k velkému nárustu objednávek a tím pádem i ojediněle ke zpoždění dodávky. Za tuto skutečnost se Vám velmi omlouváme. Co se týče balení, dáváme velký důraz na kvalitní zabalení, aby se zboží nepoškodilo při přepravě.
Váš tým Svicky.cz -
před týdnem napsali, že zboží bylo vyskladněno ... a nic jsem nedostal, dopravní společnost to zřejmě ještě taky nedostala.
- oproti konkurenci nemá žádnou výhodu
- samý plast místo zboží
- úmyslně znečišťuji životní prostředí
- nereagují na zprávy
Tento prodejce prodává mnohem více plastu než než svíček. V balíku samý plast. Nikdy jsme neviděl takové plýtvání, tak obrovského znečišťovatele životního prostředí. Ignorovali i osobní požadavek na zabalení např. do recyklovaného papíru. Už nikdy tady nenakoupím a budu na netu jen nedoporučovat.
Reakce obchodu Svíčky.cz
je nám velmi líto Vaší recenze, dbáme na precizní zabalení zboží kvůli možnému rozbití při přepravě. Do balíku dáváme převážně bublinkové folie, které se používají jako standartní proklad. Je nám líto, že to vnímáte jako plýtvání, bohužel pokud nebude zboží řádně zabaleno je velká pravděpodobnost, že se rozbije nešetrnou přepravou.
Hezký den
Váš tým Svicky.cz -
Obchod neinformuje o zdržení objednaného zboží. Stále nevím jestli dorazí nebo ne.
Dobrý den, Věro,
velmi nás mrzí, že nejste spokojená s nákupem u nás. V současné chvíli je náš plně vytížen a děláme maximum pro to, aby objednávky byly expedovány včas. O expedici všechny zákazníky informujeme předem. Omlouváme se Vám za vzniklé komplikace a v případě dotazů kontaktujte prosím naše zákaznické oddělení [email protected].
Přejeme Vám hezký adventní čas
tým Svicky.cz -
Milný popis produktu, který nabízí.
- pěkné zboží v nabídce
- objednáno 8.9- nedorazilo,zdá se mi to příliš dlouhá dodací lhůta
- ani čárku o tom/jako je to v jiných firmách/ kdy bude dodáno,zřejmně není o malé odběratele zájem
Reakce obchodu Svíčky.cz
prověřili jsme Vaši objednávku, bohužel se v našem systému nepropsala. Ze zákaznického oddělení máme informaci, že Vám již po domluvě s Vámi bylo zboží odesláno a jako bonus od nás jsme Vám neúčtovali žádné náklady na přepravu, které byly vyšší než hodnota objednávky.
Přijměte prosím naši omluvu za nedopatření.
S přáním hezkého dne
Tým Svicky.cz -
Zboží bylo nedostatečně zabaleno a došlo rozbité a promáčklé.
Reakce obchodu Svíčky.cz
velmi nás mrzí, že Vám přišlo zboží rozbité. Klademe opravdu velký důraz na jeho zabalení, jelikož neopatrnou dopravou se může stát, že se zboží rozbije.
Za tuto skutečnost se velmi omlouváme a prosím obraťte se na naši zákaznickou podporu [email protected] kde s Vámi reklamaci vyřídí k Vaší spokojenosti.
Přejeme Vám hezký den
Váš tým Svicky.cz -
Tovar mi bol doruceny, objednala som si lucerny, prisli vsak rozbite, napisala som reklamaciu a momentalne cakam na moznosti riesenia.
Reakce obchodu Svíčky.cz
děkujeme za recenzi, velmi nás mrzí, že Vám došlo zboží poškozené, může se stát vlivem dopravy.
Určitě Vám můžeme nabídnout zaslat zboží znovu, nebo vrácení peněz.
Doufáme, že Vás tato zkušenost neodradí od nákupu u nás.
- rychlost
zboží ubohé kvality, svíčky absolutně nevoní, knoty vypadávají z vosku, hrůza. Made in Poland. Zásadně nedoporučuji!!!
- Při výběru platby naskočí vždy jen jedna varianta
- Zboží bylo pěkně zabalené v bublinkové fólii, nic se nepoškodilo.
- Prodejce neuvádí u některého zboží, že si máte vybrat - třeba barvu (pošle, co má na skladě). Slovo mix u zboží považuji za nedostačující. Kdyby zákazníka upozornil na možnost výběru, považovala bych to za profesionální přístup.
- Mají, co potřebujete
- Dostanete mnohem více plastu než zboží
- Odeslání zboží trvalo cca týden
- Do obchodu se nedalo absolutně dovolat
Chtěl jsem zakoupit svíčky a ne plasty. Balit se dá např. i do recyklovaného papíru, ty tuny plastu jsou otřesné. Pak nemáme být jako společnost totálně v prd3li. Životní prostředí obchod evidentně nezajímá.
zboží doruceno pozde . rok mi budou lezet doma 4 svicky na adventni venec. velka nespokojenost. zbozi bylo zplaceno predem , takze obchodu je to jedno penize mely .... svicky dorazily az po 2 adventni nedeli ....
Neúměrná doba doručení zboží, nakonec zboží ani neměli a po zrušení objednávky dosud nevrátili ani peníze za předem zaplacené zboží.
- Dlouhá dodací lhůta
Na pár svíček jsem čekala 3 týdny, přesto že byly skladem, objednáváno s předstihem v listopadu. Vše jsem musela koupit jinde, tak snad něco z toho bude na příští rok :-(
Dobrý den, Moniko,
velmi se omlouváme za dlouhou dodací lhůtu, je nám to moc líto, jelikož objem objednávek byl opravdu velký z toho důvodu došlo ke zpoždění v dodávkách.
Užijte si klidné svátky
- Doba dodání před Vánoci +10 dní
Na vše mají času dost, komunikace mizerná, objednávku jsem zrušila.