- Rychlé vyřízení nákupu
Zboží dorazilo v pořádku, akorát místo objednaných diabolek kalibr 4,53 mi přišel kalibr 4,50 ,snad se to povede příště.
Zboží při objednávce bylo aktuálně na skladě a pak po 3 dnech přišlo info že už není a bude za měsíc
Reakce obchodu Svět zbraní
Dobrý den, pane Zrzavý,
vytvořil jste "před objednávku" na produkt vzduchovka T-REX cal.5,5 mm. U daného produktu byl stav "předobjednávka" a počet kusů "3" + informace o tom, že bude naskladněna koncem tohoto měsíce. Jako jedni z mála umožňujeme před objednání si zboží o čemž svědčí vícero produktů, které na e-shopu nabízíme v tomto statusu.
V pondělí Vám následně přišel informační e-mail o tom, že byla Vaše před objednávka přijata včetně shrnutí objednávky. Prosíme, abyste se nad celou situaci ještě jednou zamyslel. Na základě recenze jsem Vám osobně volal, avšak při mé první větě jste mne přerušil se slovy: "nezajímá mě to" a zavěsil. Mrzí mě Vás celý postoj k celému obchodu. Nicméně i přesto budu rád, když se nám ozvete, abych Vám celý proces před objednávek vysvětlil.
S přáním všeho dobrého,
- Rychlost dodání, komunikace
celkově profi přístup
- spokojenost s obchodem
spokojenost OK.....
- rychlost dodání, komunikace obchodu, vše naprosto v pořádku
- Rychlé jednání
- Kvalitní zboží
Výborné
SUPER
- ANO, doporučuji......
OK...ANO, doporučuji
- Dobrý výběr, rychlé dodání
Naprosto bez problémů, spolehlivý prodejce, mohu pouze doporučit
Rychlé dodání/dobrá cena
- rychlost
O žádné nevím
- rychlost a spolehlivost
- neustále vyprodán typ mé vzduchovky :)
Výborný obchod, reagují velmi rychle, široký sortiment.
Vše, jak má dle mého očekávání, být! To není úplně běžné!
Ocelový závěr mi v pořádku přišel, ale nebylo u toho napsáno, že původní hledí na závěr nepasuje. Koukal jsem na všechny dostupné stránky v ČR a není to možné u nás sehnat. Kontaktoval jsem jednu firmu která hledí měla v nabídce, ale řekli mi že s firmou Crosman už nespolupracují.