- Zboží odesláno zpět 2.4. a dosud mi nebyly vráceny peníze, ač mi to bylo přislíbeno.
- Jedná bota s vrypem v kůži
- Boty byly použité
Vypadá to na obchod s vráceným zbožím
- Zboží nebylo doručeno
- Po 8 dnech od objednani, zbozi porad nedoratilo,
- obuv mi přišla, ale levá byla o číslo menší než pravá, takže k ničemu
Obchod v pořádku zboží neodpovídá popisu vada mezi podrážkou a horní části odlepené
rychlé vyřízení, ale velikost neodpovídá
Zboží dorazilo poškozené, takže jsem žádala o výměnu, čekám na vyřízení nebo alespoň zprávu. na zásilku jsem se těšila, ale bohužel zklamání, bylo by fajn , kdyby je při balení někdo prohlédl .... snad tedy ještě vše dopadne dobře.
Nekontroluje vrácené zboží, boty mi byly doručeny poškozené, s velkou pravděpodobností někým, kdo boty roztrhl a poté vrátil. A v tomto stavu jsem je koupila já, nebyly levné.
Boty měly dorazit na výdejním místo zasilkovna,ale prodavačka ho nenašla. Takže zasilku nemám.
- Jedny boty v pohodě, druhé velikostí souhlasí, ale příliš úzké.
- Zboží jsem si nemohla z důvodu pobytu v lázních včas vyzvednout. Nebylo mi umožněno prodloužit termín vyzvednutí o 1-2 dny.
- Zbytečně dlouho trvalo obchodu podat balík poště
- Kdyby česká pošta neměla mapování zásilek, nevěděl bych co se s mojí objednávkou děje
Přišla mi jiná velikost bot než jsem si objednala
- Objednávka mi byla zrušena protože(jak bych to slušně řekla)v obchodě mají zřejmě dost nepořádek.
- Není jasná kvalita obuvi, není jasná deklarace materiálu
- žádná
- zboží neodpovídá ani obrázku ani popisu
Objednávka přišla druhý den
- Velký výběr
Objednala jsem si dvoje kožené boty zn.Remonte jedny jsou dobré ,ale druhé kotníkové tragédie,každá bota má jiný barevný odstín a jinak ušitou špičku a levá bota je širší.Nehledě na to v jaké přišly krabici ,víka potrhaná a přelepená.Proto jsem ty jedny nekvalitní vrátila.Komunikace s obchodem výborná ,reklamace byla vyřešena v pořádku, peníze vráceny včas na účet
- Dodani predem zaplacebych bot, ktere byl skladem ( napsano dodani do druheho dne) trvalo 6 pracovnich dni. :-(