• Zboží stále nedorazilo a stále čekáme nedali ai vědět.

• Zboží přišlo rychle

Bohužel postel přivezli bez zaplacených úložných dílů, které byly s postelí rovněž zaplacené.
    Zatím od doručení obchod nekomunikuje.

• Vice jak mesic cekani na vraceni 12 000 Kc na muj bankovni ucet!

Dobrý den,objednal postel 1.12.
    Do teď ji ne mám

Peníze jsem odeslala hned při objednávce..
    Na můj mail kde se postýlky nachází do teď odpocezeno nebylo a peníze a ani zboží nikde! Určitě nedoporučuji !

• Příšerná komunikace

• Neni nikde doba doruceni.

• Nulová komunikace
    • Nedodržení termínu

Doporučuji zde nic neobjednávat, ušetříte svůj čas.

• Již týden mám objednáno a z obchodu my přišlo na mail jen přijetí objednávky a tím zkončila komunikace.

• Absolutně žádná komunikace.

13 dní čekám na zboží a pokud se zeptám, nikdo neodpoví.

V žádném případě nedoporučuji!!!!
    Koncem července jsme zakoupili suchý bazén k 1. narozeninám našeho syna, a to s měsíčním předstihem. Přestože e-shop udává doručení "do 7-14 dnů u vás doma", tak jsme se po měsíci museli dotazovat, zda-li se doručení stihne. Komunikace byla velmi vlažná a odpověď na dotazy e-mailovou formou nulová. Paní, se kterou jsem mluvila po telefonu mi alespoň přislíbila zjistit, zda-li by dodavatel nedoručil přímo na naší adresu, opět ale bez jakékoliv zpětné informace. Nutno podotknout, že jsme se snažili vyjít vstříc a termín doručení posouvali (na úkor narozeninové oslavy). Nakonec jsem objednávku zrušila s požadavkem vrácení peněz zpět na účet. Peníze jsme bez jakékoliv omluvy obdrželi až po 2 týdnech (dle VOP). Nedokáži si představit, jaké by měl syn narozeniny, pokud bychom byli na penězích, za které jsme chtěli pořídit suchý bazén, závislý. Ze strany e-shopu se nám nedostalo žádné omluvy ani vyjádření jakékoliv lítosti.
    Opět mě překvapila bezohlednost českého eshopu.

Nejsou schopni zboží dodat

Žádná zpětná vazba

• Čekám 11 dní a pořád nic nedorazilo ani zpráva že by předali dopravci

• zboží po 20 dnech od objednání a zaplacení stále nedodáno

uvedený termín dodání zboží byl 7-10 dní. Po 20 dnech od objednání a zaplacení zboží stále nedorazilo.

Ani po mesici cekani zbozi nedorazilo. Stornoval jsem objednavku

Nedodali objednané a zaplacené zboží

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• dlouhá doručovací doba
    • nekvalitní zboží

Psali že postýlka přijde do 7-14 dnech a přišla až po 4 týdnech po několika urgencích. Z obchodu se vůbec neozvali že by se omluvili za opoždění.Musela jsem několikrát urgovat sama. Navíc kvalita špatná, matrace hodně nekvalitní.

12.6. objednaná postýlka, zaplacena online kartou, doteď nic, ani zpráva o stavu. Dodání 7-14 dní uvádějí. Dnes je 5.7. svátek i zítra, pak jen pátek to pochybuji a pak zase víkend. A bude to měsíc a nic. A to jsem původně chtěla napsat do poznámky, jestli by se to zvládlo do 23.6. kvůli narozeninám dcerky, ale to jsem neočekávala, další měsíc ale také ne. Dotazník mi přišel 24.6., to jako ano, to bylo rychlý.

• Hezké fotky na internetu
    • Nedostanete to, co je vyfocené, jen část a zbytek si musíte draze dokupovat. Přitom při nákupu počítáte,že je to kompletní.

Fotka, kdy je u postele nad skluzavkou stříška, je klamavá, přijde vám pouze postel, rošt, skluzavka, 3 hadry na nalepení dole a to je všechno. Za mě je to nekompletní. Kupoval jsem jinde a kompletní jsem to v minulosti dostal. I přes komunikaci s obchodem jsme došli k tomu, že pokud chci stříšku princezna,tak ji vlastně ani nemohu dostat. Zklamaní