- obchod s historií
Reakce obchodu Svět koupelny.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, které nás velmi těší. Budeme se i nadále snažit udržet si vysoký standard služeb zákazníkům.
Novinky z našeho sortimentu můžete sledovat také na našem Facebook kanálu: https://www.facebook.com/SvetKoupelny/
- Rychlost doručení.
Přejeme hezký den -
Prostě bez chyby. Děkuji.
Přejeme hezký den -
Obchod hodnotím jako velmi dobrý. Prodejní asistentka pí. Forková ochotně a obratem odpověděla na všechny dotazy. Zboží dorazilo za dva dny dobře zabalené a bez poškození.
Reakce obchodu Svět koupelny.cz
děkujeme za kladné hodnocení. Komunikace se zákazníkem je jednou z našich priorit.
Přejeme hezký den -
Po odstranění nedostatků v oblasti uvádění pravdivých informací o výrobcích na stránkách e-shopu je výhodné tady nakupovat.
Reakce obchodu Svět koupelny.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Informace u produktů se snažíme stále zlepšovat, ale v nabídce máme více jak 100 tisíc produktů, a nelze to udělat vše najednou. Nicméně na emailu i na telefonu Vám rádi poradíme.
Přejeme hezký den. -
- Velký výběr produktů
- Relativně slušné ceny
- U některých produktů jsou uvedeny zavádějící informace
Asi nejlíp uděláte, když si svůj nákup odkomunikujete dopředu s prodejcem.
Reakce obchodu Svět koupelny.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, které nás mrzí. Informace u produktů se snažíme stále zlepšovat, ale v nabídce máme více jak 100 tisíc produktů, a nelze to udělat vše najednou. Nicméně na emailu i na telefonu Vám rádi poradíme.
Přejeme hezký den. -
Rychlé dodání, příjemná obsluha
Podle očekávání.Spokojenost
Přejeme hezký den -
Výborná komunikace, vstřícnost a ochota, mohu jen doporučit.
Rychlost
Přejeme hezký den -
Naprosto dokonalá "blesková akce"
Rychlé dodání,dobrá komunikace
Přejeme hezký den -
Zboží dorazilo rychle a v pořádku.
- Komunikace a rychlost
Objednávku jsem nakonec zrušil, ale nešlo o první ani poslední nákup.
Rychlé dodání
- Vše bylo OK
- nevím
Doporučuji obchod pro rychlé jednání, dodání a kvalitní zabalení výrobku do přepravy.
Přehledný e-shop , příjemná komunikace
Přejeme hezký den -
zboží odpovídá deklarovanému na e-shopu
- Dobré ceny
- Dobrý výběr
- Rychlost odeslání
Přejeme hezký den -
- Rychlé doručení-dobrý výběr zboží-možnost výběru platby i způsobu doručení
Přejeme hezký den