zakoupeno v Svět koupelny.cz před 3 týdny
Skvělá nabídka madel pro seniory.
Reakce obchodu Svět koupelny.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, které nás velmi těší. Budeme se i nadále snažit udržet si vysoký standard služeb zákazníkům.
Novinky z našeho sortimentu můžete sledovat také na našem Facebook kanálu: https://www.facebook.com/SvetKoupelny/
zakoupeno v Svět koupelny.cz před 3 týdny
- Komunikace,rychlost doručení
Reakce obchodu Svět koupelny.cz
děkujeme za kladné hodnocení, kterého si vážíme. Komunikace se zákazníkem je jednou z našich priorit.
zakoupeno v Svět koupelny.cz před 1 měsícem
super obchod a skvely kolektiv,nakupuji pravidelne
Reakce obchodu Svět koupelny.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, které nás těší. Jsme rádi, že jste s námi spokojený a budeme se těšit na další nákup.
zakoupeno v Svět koupelny.cz před 4 týdny
- Rychlé a solidní jednání. Ochotná operátorka, upozornila na chybu v objednávce a opravila ji. Ještě jednou děkuji!
- Skvělá komunikace
- Rychlost doručení
- spokojenost, bez problémú
Reakce obchodu Svět koupelny.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, které nás těší. Jsme rádi, že jste byl s námi spokojený a budeme se těšit na další nákup.
zakoupeno v Svět koupelny.cz před 1 měsícem
- Vše proběhlo rychle a bez problémů. Paní z obchodu byla velice ochotná. Doporučuji všem. Velká spokojenost.
zakoupeno v Svět koupelny.cz před 2 měsíci
Komunikace v pořádku. Informovali, že zboží bude doručeno o pár dní později. Nespěchala jsem na to.
- Vstřícnost, profesionalita
Rychlé dodání.
- Sortiment
Tento e-shop mohu každému doporučit.
- vše funguje OK
- rychlé dodání
- komunikace
zakoupeno v Svět koupelny.cz před 2 měsíci
Nakupovali jsme zde již podruhé a naprostá spokojenost.
Rychlost dodání, pečlivé zabalení a bezproblémové doručení zboží.
Není nic k vytknutí, jen samá chvála :-)Reakce obchodu Svět koupelny.cz
zakoupeno v Svět koupelny.cz před 3 měsíci
- Rychlost vyřízení
- Ochota zákaznického servisu
Obchod vřele doporučuji, výrobky jsou kvalitní, zákaznický servis velice ochotný.
zakoupeno v Svět koupelny.cz před 2 měsíci
- Velmi rychlé vyřízení a dodání
- Nejnižší cena daného objednávaného výrobku
zakoupeno v Svět koupelny.cz před 2 měsíci
az neuveritelna rychlost k me velke spokojenosti.
- Spolehlive
zakoupeno v Svět koupelny.cz před 2 měsíci
- v celku dobrá rychlost
- skladovost
- eshop volá a informuje o průběhu
- máte šanci před odesláním změnit/navýšit objednávku díky telefonátu od prodejce
zakoupeno v Svět koupelny.cz před 2 měsíci
- Super rychlá komunikace, ihned zabalená odeslano
- Velká nevýhoda je doprava formou TOPTRANS
Přejeme hezký den