našel sem tam to co jinde nemají /CD od Petera Stašáka a do Andre Rieu/
Nechápu však když tento obchod je založen na šmelině, proč nemají od toho kterého zpěváka vše, u některých DVD jso ceny o 20 až 40% vyšší -
- Velký výběr zboží
- Najdete i tituly, které jiné obchody nenabízejí
- Jako bonus k objednávce BD, bylo DVD zdarma, dle vašeho výběru asi z 10 filmů
- U mé objednávky byla hodně dobrá cena
- Dlouhá dodací lhůta (u mého zboží předem dohodnutá) Objednávka vytvořena 4.1. 2018 - termín dohodnutého doručení 5.2. 2018 s oznámeným posunutím na 9.2. 2018
- Objednávka jednoho titulu BD zrušena z důvodu nedostupnosti (Tento BD se mi podařilo koupit do týdne jinde a ještě levněji)
Zboží mělo být dodáno do 8 dnů a po 11 dnech se nikdo ani neozval,takže není možné jakkoli hodnotit,protože obchod nereaguje!Z výše uvedeného nedoporučuji!
- Vyzvednuto na výdejním místě při cestě do zaměstnání, vzhledem k mé prac. době v pohodě
- Klamou spotřebitele.
- Drazí.
- Slovenský eshop.
Klamou spotřebitele. Na webu ukazují jiný produkt než vám skutečně dorazí. Když chcete zboží vrátit, musíte ho poslat na Slovensko, což je samozřejmě drahé. Přitom se eshop tváří jako český. Zboží nabízejí mnohem dražší než konkurence.
Reakce obchodu Suprshop.cz
Dekuji za extra rychlou recenzi na heurece. Nakolik jste psala pred necelymi 50 minutami na nas hotline je Vase reakce heurekovsky superrychla. Objednali jste si DVD a problem pry je obal.. Resime co je problem prozatim s Vama na mailove lince.
Objednali jste si DVD v papirovom obale:
a obrzali jste v ruzovom prebale:
To je problem ? Nebo bylo v karotonom obale neco jine ? -
První moje zkušenost. Jen ta nejlepší
- Doručení až do domu.
- sehnal jsem tu běžně nedostupné
- přesně dodržen termín odeslání produktu
- popis produktu se neshodoval se skutečností, v popisu u objednaného cd bylo 2cd + DVD, ve skutečnosti se jedná pouze o 1cd+dvd
Rozsáhlá síť výdejních míst, kde lze zboží osobně vyzvednout.
- nedodržení dodací lhůty
- Zboží bylo posláno GLS na místo do výdejny, a bylo tam přibaleno i zboží jiné, než jsem si objednal
Velmi dobré
- doručení na zásilkovnu bylo vybráno do centra prahy ale zboží dorazilo do kladna!!!
- Pohodlný nákup z domova
- Nakoupil jsem tituly které nejsou k dostání v běžných prodejnách
Maximální spokojenost
Slíbeno dodání 7.12.2017,je 11.12.2017 a žádné dodání,ani zpráva.
výhoda-mají cd které jinde nemají nevýhoda-v poslední době drahé ceny+poštovné
Komunikace odpovídala realitě! Vše v pořádku!
Děkuji. -
- Nabízejí zboží které nemají, následně ho shání nebo stornují.
Reakce obchodu Suprshop.cz
Dobry den
je nam to lito, vydavatel jeste v den objednavky uvadzal DVD FILM/Policajt ze San Franciska skladem podle importu, tovar jsme objednali obratem rano 11.11. bohuzel jiz nedorazil. Po dnesni konzultaci s vydavatelem byl stornovan co se omlouvam za hodne zpozdenejsi omluvu. Po dohovoru s MagicBoxem budeme davat na web jenom zbozi co maji nad 5 kusu.