Čekat 30 dni na objednavku, bez reakce.. Mechapu

Materiál tenký průhledný.

• Obchod se ani neobtezoval ozvat. Zboží nedorazilo na dotazy ohledně stavu objednávky nikdo neraguje

Reakce obchodu Sunshop.cz

velice se omlouvám za chybu v naší komunikaci, nicméně dostupnost Vámi objednaného zboží je do 20dní, musí se zadávat do výroby.
    Dan

Kromě toho, že mi byl dodáno zcela jiné zboží, než jsem si objednal, bylo vše v naprostém pořádku.

Reakce obchodu Sunshop.cz

dle nás Vám bylo dodáno přesně to zboží které jste si objednal.
    Pokud máte pocit, že není něco v pořádku, stačí nás kontaktovat a vynasnažíme se problém vyřešit k vaší spokojenosti.
    Dan

Zboží prišlo ale je to divné velký 400 ml spray v kovovém obalu vážil jen 325g. Přisli dva a oba vazili podobně málo.

Reakce obchodu Sunshop.cz

jak je již v názvu spray, nejedná se tedy o kapalinu ale aerosol, což je směs plynu a kapaliny.
    Tedy 400ml není 400g. Nicméně jsme podali podnět u výrobce aby uváděl nejen objem, ale i váhu výrobku.
    Dan

• Zboží ještě nedorazilo, ale dotazník spokojenosti už ano. Co mám jako hodnotit?

Reakce obchodu Sunshop.cz

velice se omlouváme za komplice, nicméně dostupnost Vámi objednaného zboží je do 20 dnů.
    Co se týče dotazníku, ten rozesílá Heureka nezávisle na stavu objednávku.
    Dan

• Obchod nereagoval na můj dotaz

Reakce obchodu Sunshop.cz

velice nás mrzí Vaše hodnocení, Žádný Váš dotaz neregistrujeme, ohledně objednávky jsme se Vás pokoušeli několikrát kontaktovat telefonicky, bohužel bezúspěšně.
    Dan

nevím co se děje, nikdo nenapsal, že se zboží zdrží, ale pořád čekám a čekám a nic . Přitom zboží bylo předem zaplaceno. Už se obávám, abych o peníze nepřišla

Reakce obchodu Sunshop.cz

velice nás mrzí zdržení, bohužel zboží objednané mezi svátky dodavatel není schopen expedovat.
    Objednávku odesíláme díky zdržení mezi svátky do deseti dnů.
    ještě jednou se omlouvám za zdržení.

• Opakované výmluvy ohledně zboží
    • Nabízí výrobky které nemají...
    • Po stornu objednávky dlouho neposlali peníze

vyměněné víko na plastové nádobě je menší a nejde vůbec zavřít
    do tuhého líhu kdyš se dostane vlchkost tak to prská proto sem koupil v plastových nádobach teť je mi to na h...o!!!

Reakce obchodu Sunshop.cz

Dobrý den, nerozumím vaší podrážděné reakci, pokud Vám přišel poškozený obal- kyblík stačí se nám ozvat a pošleme Vám nový.
    Líh posíláme originál zabalený tak jak nám jej dodavatel dodá.
    Omlouvám se za komplikace a pokud máte zájem o nový kyblík není problém Vám ho zaslat.
    Dan

• rychlé a slušné jednání
    • když nastal problém byl rychle vyřešen
    • nepřišlo mi to co jsem si objednal

• komunikácia na bode mrazu
    • možnosť objednania nenaskladneného tovaru, o doručení ktorého Vám ale následne nepodajú žiadne informácie

Zboží mělo být odesláno do 5 pracovních dnů.
    To se bohužel nestalo a obchod nijak nekomunikuje.

• Od objednávky zatím žádná komunikace

• Zboží obchod prezentoval že je na skladě, zaslat dodací list a fakturu a po úhradě zboží zavolali, že zboží nemají na skladě, a nabízeli úplně jiné zboží. Neseriozní jednání, platbu zašlou okamžitě, ale zboží nemohou zaručit. Navrhli raději vrácení platby, než zboží zajistit. Až na důrazné upozornění, že se obrátím na obchodní inspekci bylo jako zázrakem objednané zboží druhý den expedováno. Raději se tomuto obchodu vyhněte.

Reakce obchodu Sunshop.cz

Vaše hodnocení nás mrzí. Jsem rád, že zboží bylo i v hektické předvánoční době dodáno včas. Krátké vysvětlení:
    *Při objednání byla dostupnost zboží 3 dny, není tedy pravda, že bylo prezentováno „skladem“ .
    *Dodací list ani fakturu nezasíláme. Z našeho eshopu Vám ihned po objednání zboží přišla zálohová faktura a to automaticky, neboť jste si vybrala platbu převodem.
    *Náš pracovník Vám nenabízel „úplně jiné zboží“, ale v dobré víře nabídl dostupnou alternativu od jiného výrobce.
    *Poté, co jste odmítla nabízenou alternativu i vrácení peněz, koupili jsme zboží v jiném maloobchodě a se ztrátou okamžitě odeslali na Vaší adresu.

Tomáš

• Nabízené zboží vůbec neměli.

Reakce obchodu Sunshop.cz

Dostupnost Vámi objednaného zboží byla Na dotaz, což znamená že musíme dostupnost zjistit a ne že máme na skladě. Byla jste průběžně informována o dostupnosti. Batůžky nakonec přišly dříve a všechny ostatní objednávky byly bez problému vyřízeny.

Dan

Nulová odezva, žádná komunikace. Bez jakéhokoliv potvrzení objednávky. Zboží ihned on-line zaplaceno nepotvrzená platba...

Reakce obchodu Sunshop.cz

tato hodnoceni nás mrzí, ale bohužel objednávky dělané přímo přes Heureku se nám automaticky nepropisují do systému tak to bohužel někdy déle trvá. Navíc Vámi objednané zboží nebylo skladem v dostatečném množství a sháněli jej jsme pro Vás kde se dalo. Myslím že jsme nakonec vše vyřešili doufám že k Vaší spokojenosti.

Dodací lhůta - mínus !!

Reakce obchodu Sunshop.cz

úplně nerozumín Vašemu hodnocení. Objednávku jste vytvořil 10.11. a hned ten den jsme Vás kontaktovali s nabídkou jiné barvy, která byla skladem. Po Vašem odsouhlasení 15.11. jsme odesílaly zboží k Vám. Rychlost přepravce už bohužel ovlivnit neumíme.
    Dan

• Zboží zatím nemám. Nevím, jestli mám dál čekat, nebo zrušit objednávku a poohlédnout se jinde.

Reakce obchodu Sunshop.cz

velice se omlouvám, ale bohužel rychlost naskladňování a dodání zboží od dodavatele nejsme schopni ovlivnit.
    Doufám že příště proběhne vše rychleji k Vaší spokojenosti.

Dan

• Nabízejí zboží, které nemají.