Již druhým rokem spoléhám na stromeček od nich a zatím vždy spokojenost.

Rychlost
    Vyhoví Vám s datem doručení

Jak obchod tak i samotný stromek splnil naprosto moji představu. Rychlé dodání, velký výběr stromečku, kde jsem si mohla hned s několika (podle předem určených parametrů) stromečku vybrat ten pro mě nejvhodnější. Prostě skvělý přístup. Za vše moc děkuji a ráda budu využívat i nadále vašich služeb. Přeji krásný svátky a hezky rok 2025

Maximální spokojenost,využívám již čtvrtý rok

• Rychlost dodání

• Tenhle obchod nedoporučuji tenhle rok co mi přivezly za koště za ty peníze katastrofa a ještě vůbec není podle mých požadavků místo jedle přivezly smrk výška taky neodpovídá a serizly do stojanu co jsem chtěla strašně málo že jsem musela někomu říct ať seřízne že se nestydí.uz u nich nikdy neobjednam první rok dobrý ale letos katastrofa a ani tenhle obchod nedoporučuji

Stromek měl dorazit do 15.12. Nedopadlo. Nikdo mne nekontaktoval, musela jsem se připomínat sama. Měl by nyní dorazit 22.12. Vyber ze stromků, který poslali na mail byl žalostný. Kdybych si stromek (potřebovala jsem vyšší, než 2m) mohla dovézt sama, zrušila bych to. Cena je vysoká, stromky mi nabídnuté nehezké, dodání pozdní. Škoda.

Bez front v klidu z domova a je přesně jak na fotce. Super

• Jsem nadšená, stromeček je nádherný , příští rok objednávám zase.

• Dostala jsem fotky několika stromků, že kterých jsem si vybrala. Termín doručení byl dodržen, velmi ochotný kurýr.
    • Stromek je čerstvý a moc krásný.

Super.

• Perfektně provedený výběr stromku na základě zaslaných fotografií k výběru
    • dokonale zabezpečený pro přepravu, navlhčený.

• Rychlé dodání zboží, možnost výběru
    • Měla jsem objednanou výživu nebyla dodána,po zavolání mi dodatečně poslaly

• Již po čtvrté jsem využila služeb této firmy a plánuji jich využít i do budoucna. Stromky jí přivezené jsou vždy krásné a voňavé. Řidiči jsou ochotní, milí, stromek donesou až k bytovým dveřím. Stromek si vyberete podle poslané fotky z tepla domova, když jej chcete doručit dříve, zavoláte do firmy a příjemná paní s Vámi termín domluví.

• Čerstvý stromek
    • Rychlé doručení

Vše jednoduché, přehledné, dobrá komunikace, hezký stromek.

• Rychlost
    • Stromeček úhledně zabalený
    • Přeprava bezproblémová
    • Přišel neofrézovaný, ale zvládli jsme sami

The tree is beautiful and having it delivered was very convenient.

Vynikající, bezchybná služba. Konkrétní vybraný stromek přijde až do domu. Akční stromek je překvapivě krásného tvaru! Pohodlně a zodpovědně zabalený s tyčkou proti zlomení špičky. Děkuji!

• Jsem velmi spokojená s nabidkou a způsobem výběru včetně doručení až do domu .

• Komunikace, přístup