Skvělá služba, rychle zaslané fotky na výběr a obratem i jiné, pokud jste si napoprvé nevybrali. Doporučuji
Dobrý den paní Veroniko,
velice si vážíme Vaší spokojenosti s naším e-shopem a jsme potěšeni, že nás doporučujete dále.
Dana, Stromkyonline -
- - velmi rychlá reakce po vybrání stromečku (druhý den byl doma)
- - doručení až před dům
- - delší doba než byly poslány fotky (musel jsem telefonicky vyžádat)
- - stromečky spíše druhá jakost (nabízeny jako 1.)
- - stromeček začal velmi brzy opadávat jako by to byl smrček
Odrážku: doporučil byste nákup známým, bych hodnotil jako : spíše Ne. Pokud by Vám nic jiného nezbývalo ,jako mi (nemoc, nebyla jiná možnost v tu chvíli), tak ANO.
Fotky nepřišly do slíbených 3 dnů, na mail nikdo nereagoval, musel jsem telefonicky urgovat (OK beru, měli toho asi hodně)
Výběr stromků byl dost NIC MOC ale vybrat se nakonec dalo, (ale pro nás bylo hlavní že není umělý)
Po vybrání stromečku byla reakce velmi rychlá, ten den ho expedovali, druhý den byl doma
Opravdu přišel ten co jsme vybrali (nepodstrčili jiný)
Bohužel začal opadávat velmi brzo (u jedliček neznám, aby se sypaly jako smrček, a to už je mám mnoho let), byl venku ve vodě ihned po doručení, před instalací na místo (hodně daleko od ústředního topení cca 3m), prošel aklimatizací v chladné místnosti a hned šel zas do vody. Ale marnéReakce obchodu stromkyonline.cz
děkujeme za udělení plusových bodů za rychlost a doručení až domů a velice nás mrzí, že Vám začal stromeček tak velmi brzo opadávat.
Dana, Stromkyonline -
- Vybrala jsem naprosto nádherný stromeček. Oceňuji zejména trpělivost ze strany prodejce při výběru stromku, stromeček byl doručen velmi rychle, veškeré mé dotazy byly zodpovězeny. Příští vánoce budu určitě objednávat znovu :-)
Dobrý den paní Andreo,
mockrát děkujeme za udělené hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší plné spokojenosti. Budeme se těšit na případné budoucí objednávky.
- Rychlá komunikace s e-shopem
- Dostatečná nabídka stromků
- Po rozbalení dobrá kvalita
- Pravděpodobně s podlážky auta zašpiněná síťovina/obal stromku
Reakce obchodu stromkyonline.cz
velmi si vážíme Vašeho ohodnocení a těší nás, že jste kvalitou a komunikací našeho e-shopu byli spokojeni.
Dana, Stromkyonline -
Nejhezci vanocni stromek, presne podle zadani, kterebjsme uvedli v objednavce.
Reakce obchodu stromkyonline.cz
velice si vážíme Vaší spokojenosti s naším obchodem a jsme rádi, že nás doporučujete dále.
Dana, Stromkyonline -
rychlé doručení, stromek přesně odpovídal fotce v nabídce, jen byl asi brzo uřezaný, tak od počátku padalo jehličí, ale měla jsem ho nakonec 14 dní, nejvíc padal, když se pes pod ním procházel
Dobrý den paní Elo,
mockrát děkujeme za hodnocení a doporučení obchodu.
Dana, Stromkyonline -
Skvělá služba, krásný stromeček, doručení na poslední chvíli bez problémů, mohu jen doporučit.
Reakce obchodu stromkyonline.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a těší nás, že jste byli po všech stránkách spokojeni.
Dana, Stromkyonline -
Uprostřed předvánočního shonu jsem ocenila, že nemusím řešit ještě koupi stromku osobně. Trochu jsem se bála, v jakém stavu stromek dorazí, ale stromek i po Novém roce stále drží, jehličí neopadává a ve skutečnosti je hezčí než byl na presentační fotografii. Nákupu stromku tímto způsobem tak rozhodně nelituji.
Reakce obchodu stromkyonline.cz
velmi si vážíme Vašeho hodnocení a jsme rádi, že stromeček od nás Vám dělal radost až do Tří králů.
Dana, Stromkyonline -
- Doručení dle vybraného termínu až domů.
- Dobře zabalený stromeček.
- Před odesláním mi poslali ještě email s fotografiemi konkrétních stromečků, ze kterých jsem si mohla vybrat.
Smrček je sice nádherný, hustý, ale bohužel velice rychle uschnul. I když jsem si objednala bez frézování kmínku, aby dobře pil vodu ze stojanu a dala jsem ho do vody ihned po doručení, tak se stejně skoro vůbec nenapil a po týdnu doma už začal strašně moc opadávat a byl úplně suchý a voda neubývala. Takže příště vezmu určitě kavkazskou jedličku.
Dobrý den paní Báro,
mockrát děkujeme za udělení plusových bodíků a doporučení našeho obchodu. Kavkazská jedlička Vám v příštích letech udělá určitě radost, jsou odolnější a málo opadávají.
Dana, Stromkyonline -
- Stromek dle vlastniho vyberu je dorucen primo do domu
Vyborny obchod, krasne stromky, a donaska do domu. Co jineho si jeste prat.
Reakce obchodu stromkyonline.cz
děkujeme za udělené hodnocení a doporučení obchodu, které nás velice potěšilo.
Dana, Stromkyonline -
- možnost výběru - při objednávce bylo uvedeno, že pošlou fotky dvou stromků, ale přišlo jich 10
- základní definice výběru: druh, výška, širší/užší, hustší/řidší
- možnost volby termínu dodání
- možnost dovozu (ale i vyzvednutí na provozovně)
Byli jsem velice mile překvapeni. Prostě jsme tentokrát pro stromeček jet nemohli a už jsme se smiřovali s tím, že budeme bez stromku. Hledali jsme na netu a podle recenzí a lokace jsme zvolili stromkyonline.cz s tím, že to prostě riskneme (stromek nejsou ponožky, které buď vrátíte, nebo jejich cenu oželíte). Jak už bylo zmíněno ve výhodách, přišlo 10 fotek a popravdě tam asi nebyl ošklivý stromek. Po výběru nám volali a domluvili jsme se na konkrétním termínu dovozu (dvouhodinové okno, i o víkendu). Bez nepořádku v autě. A mám pocit, že stromek déle drží. Na stránkách je psáno, že se jedná o české stromky, tak to možná hraje roli, předtím jsme měli stromky hobby marketu, které byly z dovozu.
Obchod rozhodně doporučuji a nejspíš jejich službu využijeme i příští rok. O tom, že jsme se službou spokojeni svědčí i rozsah této recenze, obvykle tak rozsáhle nepíšu. A na závěr: stromek dovezli ve vtipně upraveném autě, které nesmírně pobavilo všechny kolem.Reakce obchodu stromkyonline.cz
mockrát děkujeme za napsání této krásné recenze :) Velice si vážíme Vaší spokojenosti s naším obchodem a jsme rádi, že jsme Vám mohli udělat radost jak stromečkem, tak i naším vtipným autíčkem :)
Budeme se těšit na případné budoucí objednávky.
- Výborné
Dobrý den paní Judito,
mockrát děkujeme za udělené hodnocení a doporučení našeho obchodu.
Dana, Stromkyonline -
- Dobrá komunikace a rychlost dodání
Dobrý den pane Mirku,
velice si vážíme Vašeho ohodnocení a těší nás, že jste s rychlostí a komunikací s naším obchodem byl spokojen.
Dana, Stromkyonline -
Wunderbar , von der Bestellung bis zur Lieferung alles top gelaufen!
Weihnachtsbaum ist sehr schön! Schade , dass ich das Geschäft jetzt erst gefunden habe! Empfehle es jeden Weihnachtsbaum Liebhaber!Reakce obchodu stromkyonline.cz
Guten Tag Sandra,
vielen Dank für die schöne Bewertung.
Tschüss und schönes Jahr 2025
Dana, Stromkyonline -
rychlé a za skvělou cenu krásný stromek
Dobrý den paní Andreo,
děkujeme za doporučení našeho obchodu a jsme rádi, že stromeček od nás Vám mohl dělat radost po celé vánoční svátky.
Dana, Stromkyonline -
- Byl jsem velmi spokojen. Skvělé, rychle vyřízeno a stromek v perfektním stavu. Tato služba je pefektní. Díky.
Reakce obchodu stromkyonline.cz
mockrát děkujeme za hodnocení a jsme potěšeni, že vše proběhlo k Vaší plné spokojenosti.
- Krásné stromky
- Super ceny
Dobrý den paní Inéz,
velmi si vážíme Vašeho hodnocení a těší, že jste s kvalitou našich služeb byla spokojena.
Jsem spokojena.
Reakce obchodu stromkyonline.cz
velice si vážíme Vaší spokojenosti s naším obchodem a děkujeme, že nás doporučujete dále.
- Rychlé jednání
- Krásný stromek odpovídající výběru z fotky
- Příjemný kontakt
- Spolehlivá firma
- Ochotný a milý kurýr
Dobrý den paní Moniko,
mockrát děkujeme za udělení plusových bodíků a těší nás, že vše proběhlo k Vaší plné spokojenosti.
Dana, Stromkyonline -
- - výborná orientace ohledně nákupu (fotografie konkrétního stromku)
- - vstřícné jednání
- - příznivá cena stromku i dopravy
- -
- nevím o žádné
Volal jsem na poslední chvíli a stromek dorazil přesně podle dohody, v popsaném stavu. Byl jsem naprosto spokojen a mohu každému obchod jen doporučit.
Dobrý den pane Danieli,
mockrát děkujeme za ohodnocení našeho obchodu. Jsme velice rádi, že jste byl po všech stránkách spokojen a doporučujete nás dále.
Dana, Stromkyonline